Tule mukaan seikkailuun!

Yhdessäoloa, leikkiä, liikkumista, käsillä tekemistä, kavereita ja hiljentymistä lasten ja vanhempien kerhoissamme ympäri Kirkkonummea

Suomen hallituksen määräämiä kokoontumisrajoituksia on lievennetty 1.6.2020 lähtien. Kokoontumisissa tärkeää on turvallisuus. Noudatathan siis annettuja turvaetäisyyksiä ja hygieniasuosituksia. Sairaana ei saa osallistua toimintaan. Pandemiatilanteen takia seurakunnan toiminnassa voi olla ennakoimattomia muutoksia, joista tiedotetaan tarvittaessa kerhoihin ja retkille ilmoittautuneille mahdollisimman nopeasti.

Kerho on mukava tapa tutustua ja jakaa kokemuksia samassa elämäntilanteessa olevien perheiden kanssa. Lapset pääsevät omissa turvallisissa kerhoympäristöissään varhaiskasvatuksen ammattilaisten, lastenohjaajien, ohjauksessa opettelemaan sosiaalisia taitoja ja solmimaan ystävyyssuhteita. Kerhotoiminnassamme on hengellinen elämä hartauksineen läsnä lapsi- ja perhelähtöisesti: arki ja juhlat sekä erilaiset teemat rytmittyvät vuodenkierron ja kirkkovuoden mukaisesti.

Seuraa ilmoitteluamme verkkosivuillamme! Tapahtumistamme saat tietoa myös Facebook-sivultamme (linkki aukeaa uuteen ikkunaan) sekä Kirkkonummen Sanomien seurakuntasivulta, joka ilmestyy kerran kuussa. Leikkaa talteen vaikka jääkaapin oveen!

Kehitämme lasten, nuorten ja perheiden palveluja Kirkkonummella yhteistyössä Kirkkonummen kunnan,  Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja muiden lapsiperhejärjestöjen ja yhdistysten kanssa. Olemme mukana myös Kirkkonummen alueen lapsiperhetoimijoiden yhteisellä sivustolla Perhetoiminta Kirkkonummella (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Kaksi leikki-ikäistä lasta rakentelee palikoilla pöydän ääressä. Pöydällä on myös nukke.
"Kerhoon on kiva tulla aina uudestaan! On kavereita ja saa syödä eväitä."

Varhaiskasvatuksen tietosuojaseloste (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

YouTube-video

Raidallisella pohjalla sanat lapsi arkki. Linkki johtaa LapsiArkki-hankkeen verkkosivulle

Seurakuntamme oli mukana Kirkkohallituksen valtakunnallisessa LapsiArkki-hankkeessa vuosina 2017-2018 (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). Hanke kehitti uudenlaisen toimintamallin yhden vanhemman perheiden arjen tukemiseksi. Toiminnassamme on edelleen LapsiArkki-mallia soveltaen toteutettuja kerhoja, ryhmiä ja tapahtumia.

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja

Varhaiskasvatuspalvelut