Tule mukaan seikkailuun! Yhdessäoloa, leikkiä, tekemistä, kavereita ja hiljentymistä on tarjolla lasten ja vanhempien kerhoissamme ympäri Kirkkonummea.

Kerho on mukava tapa tutustua samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin  ja jakaa kokemuksia lapsiperheen iloista ja solmuista. Lapset pääsevät omissa turvallisissa kerhoympäristöissään opettelemaan sosiaalisia taitoja ja solmimaan ystävyyssuhteita varhaiskasvatuksen ammattilaisten, lastenohjaajien, ohjauksessa. Kerhotoiminnassamme on hengellinen elämä hartauksineen läsnä lapsi- ja perhelähtöisesti: arki ja juhlat sekä erilaiset teemat rytmittyvät vuodenkierron ja kirkkovuoden mukaisesti.

Tutustu tarjontaamme ja tule mukaan lastesi kanssa iloiseen toimintaan omassa kotiseurakunnassasi. Seuraa ilmoitteluamme netti- ja fb-sivuillamme . Tapahtumistamme saat tietoa myös Kirkkonummen Sanomien seurakuntasivulta, joka ilmestyy kerran kuussa. Leikkaa talteen vaikka jääkaapin oveen!

Tapaamisiin kerhoissa!

Olemme mukana kehittämässä lasten, nuorten ja perheiden palveluja Kirkkonummella yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Kirkkonummen kunnan kanssa. Kyselyllä kartoitetaan palvelutoiveita ja -tarpeita. Kysely tehdään osana Pääkaupunkiseudun Lapsi ja perhepalveluiden muutosohjelmaa "Lapsen paras-yhdessä enemmän".

Vastaamalla kyselyyn olet mukana vaikuttamassa lasten, nuorten kuin vanhempien/huoltajien hyvinvointiin Kirkkonummella.

Yhdessä tekemisen iloa
Yhdessä tekemisen iloa päiväkerhossa
Varhaiskasvatuksen tietosuojaselosteen löydät täältä.
Seurakuntamme on mukana Kirkkohallituksen Lapsiarkki–pilottihankkeessa vuosina 2017–2018 yhdessä 25 muun seurakunnan kanssa. Lapsiarkki–hankkeen tarkoituksena on kehittää uudenlainen toimintamalli yhden vanhemman perheiden arjen tukemiseksi.
johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja

Varhaiskasvatuspalvelut