Diakoniatyön järjestämät leirit ja retket

Seurakunnan diakoniatyö järjestää osana omaa toimintaansa leirejä ja retkiä. Diakoniatyön leiri- ja retkitoiminnan tarkoituksena on antaa mahdollisuuksia virkistymiseen ja oman elämän tarkasteluun niille, joille sellainen ei taloudellisen tai sosiaalisen syyn vuoksi ole muuten mahdollista. Retkiä järjestetään vuosittain hieman eri kohderyhmille. Etusijalla leireille ovat Kirkkonummella asuvat, ja mikäli leirille on enemmän ilmoittautuneita kuin mitä mahtuu mukaan, valinta tehdään taloudellisin ja sosiaalisin perustein.

Seurakuntien toiminnassa on muutoksia koronavirusepidemian vuoksi. Seurakunnat palvelevat edelleen. Uusimman tiedon voit lukea koronainfosivulta.

Merimaisema Räfsöstä kohti Helsinkiä

diakoniatyöntekijä

Eteläinen Kirkkonummi ja Kantvikin alue sekä itäinen Kirkkonummi ja Masalan alue

diakoniatyöntekijä (lomalla)