Leirit ja retket

Nuorisotyö järjestää erilaisia leirejä ja retkiä.

Huom! Nuorten pääsiäisleiri on peruttu yhteiskunnan poikkeustilan vuoksi! Myös muu nuortentoiminta on toistaiseksi tauolla.

Lisätietoja poikkeusajan muutoksista seurakuntien toiminnassa voit lukea koronainfo-sivulta.

Kevään 2020 leirit ja retket

Nuorten pääsiäisleiri 9.-11.4 peruttu yhteiskunnan poikkeustilan vuoksi!

Haave -leiri sukupuolivähemmistöön kuuluville tai sukupuoltaan pohtiville nuorille 1.-3.5.

Leiri järjestetään yhteistyössä usean seurakunnan sekä Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskuksen kanssa. Leiripaikka sijaitsee Kirkkonummella, on esteetön sekä päihteetön. Ikäraja leirille on 15-20 -vuotta. Hinta on 60 € ja siitä voi tarvittaessa hakea vapautusta.

Haku leirille on auki 24.2.-22.3. Hakulomake löytyy täältä.

Lisätietoja leiristä antaa Espoonlahden seurakunnan työntekijä Hanne Malkki (040 517 0629). Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan osalta leiristä voi kysyä Mio Kivelältä.

Isoskoulutusleiri 8.-10.5

Tiedot leiristä tulevat maaliskuussa