Sateenkaaritoimintaa Kirkkonummella

Sateenkaarevat nuortenillat

Tule juttelemaan ja viettämään mukavaa aikaa luottamukselliseen ja syrjimättömään iltaan yhdessä toisten kanssa!

Sateenkaareva nuortenilta on erityisesti sinulle, sukupuoli- ja/tai seksuaalivähemmistöön kuuluva tai sukupuoltaan ja/tai seksuaalista suuntautumistaan pohtiva nuori. Ystäväsi ovat myös lämpimästi tervetulleita mukaan!

Sateenkaarevia nuorteniltoja järjestetään yhteistyössä Kirkkonummen kunnan kanssa.

Sateenkaareva toiminta on siirtynyt verkkoon. Pääset mukaan joka maanantaiseen kokoontumiseen ottamalla yhteyttä Mioon. Seuraa Instagramissa @kosmosig!

Nyt kesäaikaan sateenkaarevia nuorteniltoja toteutetaan pop up hengessä. Seuraa tiedottamista instagramissa ja kysele rohkeasti esimerkiksi Miolta tai heinäkuussa Hugolta!

Helsinki Pride Summer Online Camp

Kirkkonummen suomalainen seurakunta on mukana järjestämässä verkossa toteutettavaa sateenkaarevaa leiritoimintaa nuorille viikolla 26 (22.-27.6.).

Ohjelmassa on muun muassa iltoja Discordissa ma, ti, to ja la. Mukaan pääsee myös kesken viikon. Lisätietoja toiminnasta voit kysyä Miolta tai katsoa esimerkiksi Helsinki Pride Yhteisön nuorisotyön @NuortenPride -instagram kanavalta.

Kirjava kyyhky --- Ragnbågsduva

Sateenkaareva kristillinen nuortentapahtuma Masalan kirkossa tulee! Tule mukaan suunnitteluun! Vastaa kyselyyn tästä linkistä! Svara på svenska!

Perheet keskusta, Masala ja Veikkola Verkostot