Lasten musiikkiryhmät

Lasten musiikkiryhmien toiminta on toistaiseksi tauolla. Tauon päättymisestä ilmoitetaan perheille. Seurakuntien toiminta on muuttunut koronavirusepidemian vuoksi. Seurakunnat palvelevat edelleen. Uusimman tiedon voit lukea koronainfosivulta.

Seurakunnassamme on lasten musiikkiryhmiä keskustassa ja Masalassa. Musiikkiryhmissä lauletaan, soitetaan, liikutaan ja leikitään. Kokoontumisten yhteydessä on tarjolla välipalaa.

Esiinnymme seurakunnan lasten tilaisuuksissa, perhemessuissa ja omissa konserteissa. Teemme myös mukavia retkiä yhdessä.

Lasten musiikkiryhmät  ovat alakouluikäisille eikä niihin ole pääsykoetta. Toiminta on maksutonta.

Kaikki lapset ovat tervetulleita toimintaan.

Lasten messubändi harjoittelee Ellenissä

Lasten messubändi harjoittelee projektiluontoisesti. Lasten messubändi on kaikille avoin ja maksuton. Oman soittimen voi tuoda mukaan ja kauden aikana tehdään soitinpajoja ja projekteja yhdessä Värinä-kuoron kanssa.

Ryhmää ohjaa Mari Sirén mari.siren@evl.fi  p. 0408240025

Lasten musiikkiryhmä Tähti

Tähti kokoontuu maanantaisin Masalan kirkolla klo 15.15. Välipalaa klo 15.00 alkaen.

Laulamme, soitamme ja teemme musiikkiteatteria. Uudet jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan kevätkaudella ma 20.1 2020 alkaen.

Ryhmää ohjaa Ilona Nyman ilona.nyman@evl.fi   p.0504363699

Tähti
Lasten musiikkiryhmä Tähti
Pääskysten soittimia