Musiikkileikkikoulu

Musiikkileikkikoulun toiminta on toistaiseksi tauolla koronaviruksen vuoksi. Tauon päättymisestä ilmoitetaan perheille. Seurakuntien toiminta on muuttunut koronavirusepidemian vuoksi. Seurakunnat palvelevat edelleen. Uusimman tiedon voit lukea koronainfosivulta.

Muskarituokioissa tustustutaan musiikin peruselementteihin leikkien, laulaen, loruillen, liikkuen, soittaen ja kuunnellen musiikkia monin eri tavoin. Musiikkimateriaali koostuu lasten hengellisistä lauluista sekä muusta musiikin varhaiskasvatuksen ohjelmistosta.

Muskarilapset ja vanhemmatkin saavat vankan pohjan myöhemmälle musiikkiharrastukselle. Musiikki toimii myös lasta ja vanhempaa sekä seurakuntaa lähentävänä ja yhdistävänä tekijänä.

Toimipisteet:

Masalan kirkko, Keskustan seurakuntatalo sekä Veikkolan seurakuntakoti.

Ryhmät ja niiden kestot:

Vauvaryhmät alle 1 vuotiaille (30 minuuttia)

Taaperoryhmät 1-2 vuotiaille (30 minuuttia)

Perheryhmät 0-5 vuotiaille (45 minuuttia)

Lapset osallistuvat ryhmiin huoltajansa kanssa. Perheryhmään voi osallistua yhden tai useamman lapsen kanssa.

Vapaita muskaripaikkoja voi tiedustella musiikkileikkikoulun opettajalta sähköpostilla pitkin lukuvuotta.

Lukukausimaksu:

Musiikkileikkikoulu toimii itsenäisenä yksikkönä seurakunnan suojissa, siksi sillä on lukukausimaksu. Lukukausimaksuilla hoidetaan opettajan palkkaus, mahdolliset muskarikonsertit sekä opetusvälinehankinnat.

Lukukausimaksu on maksu muskaripaikasta ja takaa näin säännöllisten ryhmien toiminnan. Kertamaksukäytäntöä ei ole. Muskarin täysi lukukausimaksu peritään, vaikka muskarilainen keskeyttäisi osallistumisensa ryhmään kesken lukukauden.

45 min perheryhmän lukukausimaksu on 90 €

(Syyslukukausi 90 € ja kevätlukukausi 90 €)

30 min vauva- ja taaperoryhmien lukukausimaksu on 75 €

(Syyslukukausi 75€ ja kevätlukukausi 75 €)

45 min muksumuskarin lukukausimaksu on 95 €

(syyslukukausi 95 € ja kevätlukukausi 95 €)

Lukuvuosi 2019 - 2020

Muskarin kevätkausi käynnistyy ke 8.1.2020

Muskarit toimivat aamupäivisin klo 9.15 - 12.00 välisenä aikana. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Muskareiden jälki-ilmoittautuminen vapaiksi jääneille paikoille on käynnissä läpi lukuvuoden. Ilmoittautumaan pääset tästä.

Jos järjestelmä ilmoittaa, että ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua jonoon ja sinuun otetaan yhteyttä, mikäli paikkoja vapautuu.

Taapero soittaa rumpuaRyhmät kokoontuvat seuraavasti:

Ellen-olohuone tiistai

• Ukulele-muskari vanhemmille klo 9.15-10.00

Veikkola maanantai

• perhemuskari, klo 9.30-10.15

Veikkola keskiviikko

• taaperomuskari, klo 9.15-9.45
  • perhemuskari, klo 9.45-10.30
  • vauvamuskari, klo 10.45-11.15

Masala torstai

• taaperomuskari 1,  klo 9.15-9.45
  • taaperomuskari 2, klo 9.45-10.15
  • perhemuskari, klo 10.15-11.00
  • vauvamuskari, klo 11.15-11.45

Keskusta perjantai

• taaperomuskari, klo 9.15-9.45
  • perhemuskari, klo 9.45-10.30
  • vauvamuskari, klo 10.45-11.15

Uutta keväällä 2020

Ukulele-muskari vanhemmille

Muskari on tarkoitettu kotona alle 1,5 v. lapsen kanssa kotona oleville vanhemmille, jotka haluavat oppia säestämään lastenlauluja ukulelella.

• Aloitamme alkeista
  • Laulamme ja soitamme lastenlauluja
  • Pienen lapsen voi ottaa mukaan nukkumaan päiväunia tai puuhailemaan soittopiirin keskellä oman aikuisen valvonnassa
  • Voit tuoda oman soittimen tai lainata soitinta Ellenistä muskarin ajaksi.
  • Paikka: Ellen-olohuone, kauppakeskus Kirsikka
  • Aika: Tiistaisin klo 9.15-10.00