Apua ja tukea 

Diakoniatyöstä saat tukea ja apua erilaisissa elämänkriiseissä ja ongelmissa 

Viisi kämmentä, joilla jokaisella erivärinen syksyn lehti.
Kuvalähde: Pixabay

Diakoniatyö on kirkon sosiaalista auttamistyötä ja sen perustana on avunsaajan kokonaisvaltainen tuki. Työssämme luovuttamatonta on jokaisen oikeus tulla kuulluksi ja nähdyksi omana itsenään.

Sinulla on mahdollisuus palveluohjaukseen ja neuvontaan, ammatilliseen keskusteluapuun ja ryhmämuotoiseen työskentelyyn. Diakoniatyö on luottamuksellista ohjausta ja tukea.

Yhteistyössä avunsaajan kanssa kartoitetaan laaja-alaisesti talous- ja elämäntilanne. Yhteiskunnan lakisääteiset tukitoimet ovat aina ensisijaisia, mutta diakoniasta on mahdollista hakea taloudellista tukea ja apua etuuksien hakemiseen.

Tarvitsetko ruoka-apua tai muuta tukea? Seurakunnan diakonia palvelee ajanvarauksella Kirkkonummella keskustan, Masalan ja Veikkolan toimitiloissa. Soita päivystysnumeroon, puh. 050 383 9371. Jätä vastaajaan viesti ja yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä ja sovimme ajasta.

Yhteystiedot

Työntekijöiden yhteystiedot löydät yhteystietosivulta.

 

Mieltä voivat järkyttää monenlaiset yllättävät tapahtumat. Tukea vaikeaan tilanteeseen saa esimerkiksi seurakunnan diakoniatyötekijöiltä tai papeilta. 

Apua elämän kriiseihin

Rahahuolet voivat yllättää kenet tahansa! Diakoniatyössä sinut kohdataan, siis nähdään ja kuullaan, kiireettömästi ja kokonaisvaltaisesti. Ota rohkeasti yhteyttä. Oman seurakuntasi diakoniatyöntekijät auttavat sinua eteenpäin. 

Arjen ongelmat

Älä jää yksin epätoivoisten ajatusten kanssa, vaan hae rohkeasti apua. Sinua autetaan!

Epätoivoisia ajatuksia? – Sinua autetaan

Aina ei jaksa yksin. Silloin voit soittaa tai chatata Kirkon keskusteluapuun tai ottaa yhteyttä omaan tai sinua lähellä olevaan seurakuntaan.

Henkinen hyvinvointi