Perheneuvonta Kirkkonummella

Perheasiain neuvottelukeskuksessa voi keskustella parisuhteeseen, perheeseen ja henkilökohtaiseen elämään liittyvistä asioista. Keskustelemaan voi tulla yksin, puolison tai muun perheenjäsenen kanssa.

rakkauslukot eli lukkoja kaiteeseen kiinnitettyinä

Keskustelun aiheena voivat olla esimerkiksi yhteiselämän ristiriidat, perheenjäsenten välinen vuorovaikutus, parisuhteen seksuaalisuus tai erokysymykset.

Kirkkonummen perheasiain neuvottelukeskus palvelee ensisijaisesti Kirkkonummen, Siuntion ja Inkoon kuntien alueella asuvia henkilöitä. Käynnit ovat luottamuksellisia ja maksuttomia.

Perheneuvoja vastaa numerossa 0400 889 315 maanantaisin klo 13-14 ja torstaisin klo 10-11.

Voit keskustella parisuhteeseen, perheeseen ja ihmissuhteisiin liittyvistä asioista perheneuvojan kanssa
ja/tai varata ajan uuteen keskusteluun. Voit jättää halutessasi yhteystietosi vastaajaan, jolloin perheneuvoja ottaa sinuun yhteyttä.

Tapaamme asiakkaita ensisijaisesti videovälitteisesti ja puhelimitse. Kasvokkaisissa tapaamisissa käytetään aina maskia. Perheneuvonnan tarjoamat keskusteluajat ovat pääsääntöisesti klo 8-16.

Keskuksen osoite on Eerikinkallio 4. Veikkolassa vastaanotto sijaitsee Veikkolan seurakuntakodissa, Kisapolku 1.

Kesällä 2021 perheneuvonnan ajanvaraus on kiinni 15.-29.7. Kirkon keskusteluapu palvelee kesän aikana.

Tutustu parisuhteen omahoito-ohjelmaan.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lue artikkeleita:

Perheissä etsitään tasapainoa yhdessäolon ja oman tilan välille
Poikkeusolot tuovat painetta perhesuhteisiin – Viisi vinkkiä helpompaan yhteiselämään
Hyvä ero