Perheneuvonta Kirkkonummella

Perheasiain neuvottelukeskuksessa voi keskustella parisuhteeseen, perheeseen ja henkilökohtaiseen elämään liittyvistä asioista. Keskustelemaan voi tulla yksin, puolison tai muun perheenjäsenen kanssa.

rakkauslukot eli lukkoja kaiteeseen kiinnitettyinä

Keskusteluja käydään esimerkiksi yhteiselämän ristiriitoihin, perheongelmiin tai eroon liittyvistä asioista.

Käynnit ovat luottamuksellisia ja maksuttomia. Kirkkonummen perheasiain neuvottelukeskus palvelee ensisijaisesti Kirkkonummen, Siuntion ja Inkoon kuntien alueella asuvia henkilöitä.

Ajanvaraus puhelimitse 0400 889 315 maanantaisin klo 13-14 ja torstaisin klo 10-11. Voit jättää halutessasi yhteystietosi vastaajaan, jolloin perheneuvonnasta otetaan yhteyttä.

Perheneuvonnan tarjoamat keskusteluajat ovat pääsääntöisesti klo 8-16.

Keskuksen osoite on Eerikinkallio 4. Veikkolassa vastaanotto sijaitsee Veikkolan seurakuntakodissa, Kisapolku 1.

Lue perheneuvoja Pirjo Ketun artikkeli hyvästä erosta.

Tutustu Väestöliiton parisuhde- ja vanhemmuussivuihin.