Perheneuvonta Kirkkonummella

Perheasiain neuvottelukeskuksessa voi keskustella parisuhteeseen, perheeseen ja henkilökohtaiseen elämään liittyvistä asioista. Keskustelemaan voi tulla yksin, puolison tai muun perheenjäsenen kanssa.

rakkauslukot eli lukkoja kaiteeseen kiinnitettyinä

Keskusteluja käydään esimerkiksi yhteiselämän ristiriitoihin, perheongelmiin tai eroon liittyvistä asioista.

Käynnit ovat luottamuksellisia ja maksuttomia. Kirkkonummen perheasiain neuvottelukeskus palvelee ensisijaisesti Kirkkonummen, Siuntion ja Inkoon kuntien alueella asuvia henkilöitä.

Ajanvaraus puhelimitse 0400 889 315 maanantaisin klo 13-14 ja torstaisin klo 10-11.

Keskuksen osoite on Eerikinkallio 4. Veikkolassa vastaanotto sijaitsee Veikkolan seurakuntakodissa, Kisapolku 1.

Tulossa:

Kunpa sinut tuntisin paremmin - Tunnekeskeinen parisuhdekurssi

Haluatko parantaa keskusteluyhteyttä ja lisätä läheisyyttä puolisosi kanssa?

Kurssilla tutkitaan parisuhteen vuorovaikutusta sekä vuorovaikutustilanteiden taustalla vaikuttavia tunteita.  Kurssilaisten on pystyttävä osallistumaan kaikille kerroille ja sitoutumaan työskentelyyn. Kurssilla on tilaa 8 parille.

Kurssi kokoontuu Masalan kirkolla, Tinantie 4, Kirkkonummi, ma 28.1.-18.3.2019 (ei vk 8) klo 17.30-19.30 ja  la 9.3. klo 10-15.

Ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot

Tutustu Väestöliiton parisuhde- ja vanhemmuussivuihin.
Perheneuvoja

Perheneuvonta, puh. 0400 889 315 (ajanvaraus ma klo 13-14 ja to klo 10-11)