Perheneuvonta Kirkkonummella

Perheasiain neuvottelukeskuksessa voi keskustella parisuhteeseen, perheeseen ja henkilökohtaiseen elämään liittyvistä asioista. Keskustelemaan voi tulla yksin, puolison tai muun perheenjäsenen kanssa.

rakkauslukot eli lukkoja kaiteeseen kiinnitettyinä

Keskusteluja käydään esimerkiksi yhteiselämän ristiriitoihin, perheongelmiin tai eroon liittyvistä asioista.

Käynnit ovat luottamuksellisia ja maksuttomia. Kirkkonummen perheasiain neuvottelukeskus palvelee ensisijaisesti Kirkkonummen, Siuntion ja Inkoon kuntien alueella asuvia henkilöitä.

Tarjoamme keskusteluapua numerossa 0400 889 315

maanantaisin ja tiistaisin klo 13-14
keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10-11

Voit keskustella parisuhteeseen, perheeseen ja ihmissuhteisiin liittyvistä asioista perheneuvojan kanssa ja/tai varata ajan uuteen keskusteluun. Voit jättää halutessasi yhteystietosi vastaajaan, jolloin perheneuvoja ottaa sinuun yhteyttä.

Tällä hetkellä tapaamme asiakkaita ensisijaisesti videovälitteisesti ja puhelimitse.

Perheneuvonnan tarjoamat keskusteluajat ovat pääsääntöisesti klo 8-16.

Keskuksen osoite on Eerikinkallio 4. Veikkolassa vastaanotto sijaitsee Veikkolan seurakuntakodissa, Kisapolku 1.

Lue perheneuvoja Pirjo Ketun artikkeli hyvästä erosta.

Tutustu Väestöliiton parisuhde- ja vanhemmuussivuihin.