Perheneuvonta Kirkkonummella

Perheasiain neuvottelukeskuksessa voi keskustella parisuhteeseen, perheeseen ja henkilökohtaiseen elämään liittyvistä asioista. Keskustelemaan voi tulla yksin, puolison tai muun perheenjäsenen kanssa.

rakkauslukot eli lukkoja kaiteeseen kiinnitettyinä

Keskusteluja käydään esimerkiksi yhteiselämän ristiriitoihin, perheongelmiin tai eroon liittyvistä asioista.

Käynnit ovat luottamuksellisia ja maksuttomia. Kirkkonummen perheasiain neuvottelukeskus palvelee ensisijaisesti Kirkkonummen, Siuntion ja Inkoon kuntien alueella asuvia henkilöitä.

Perheneuvoja vastaa numerossa 0400 889 315
maanantaisin  klo 13-14 ja torstaisin klo 10-11.

Voit keskustella parisuhteeseen, perheeseen ja ihmissuhteisiin liittyvistä asioista perheneuvojan kanssa ja/tai varata ajan uuteen keskusteluun. Voit jättää halutessasi yhteystietosi vastaajaan, jolloin perheneuvoja ottaa sinuun yhteyttä.

Tapaamme asiakkaita videovälitteisesti, puhelimitse ja vastaanotolla.

Perheneuvonnan tarjoamat keskusteluajat ovat pääsääntöisesti klo 8-16.

Keskuksen osoite on Eerikinkallio 4. Veikkolassa vastaanotto sijaitsee Veikkolan seurakuntakodissa, Kisapolku 1.

Toimiva perhe -kurssi alkaa Veikkolan seurakuntakodilla 29.9. Lue lisää

Lue artikkeleita:
Perheissä etsitään tasapainoa yhdessäolon ja oman tilan välille
Poikkeusolot tuovat painetta perhesuhteisiin – Viisi vinkkiä helpompaan yhteiselämään
Hyvä ero