Perhetupa

Perhetuvat ovat toimintaa vanhemmille tai hoitajille ja lapsille yhdessä.

Perhetuvassa leikitään, liikutaan, tehdään kädentöitä, tavataan muita perheitä, nautitaan eväitä ja viivytään rauhassa. Lapsi- ja perhelähtöisessä hartaushetkessä lauletaan, hiljennytään ja ihmetellään yhdessä. Ohjaajina lasten ja aikuisten kanssa toimivat seurakunnan lastenohjaajat. Kerhokauden sisältö suunnitellaan yhdessä kerholaisten kanssa.

Perhetupa tarjoaa mahdollisuuden tavata samassa elämäntilanteessa olevia perheitä lähialueelta. Tuvassa aikuiset ja lapset ovat yhdessä koko kerhoajan. Perhetupaan ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla silloin kun itselle parhaiten sopii.

Koronatilanteen vuoksi tuvat kokoontuvat etänä Teams-alustalla tiistaina 9.2. ja 16.2. klo 17.30-18.30 sekä torstaina 11.2. ja 18.2. klo 10-11. Pääset mukaan perhetupaan tästä linkistä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Seuraa perhetupien omaa sivua Facebookissa! Linkki avautuu uudessa välilehdessä(linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Tutustu tiloihin (linkit aukeavat uuteen ikkunaan):

Ellen-olohuoneLinkki avautuu uudessa välilehdessä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Masalan kirkko ja seurakuntakeskus  Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Veikkolan seurakuntakotiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Varhaiskasvatuksen tietosuojaseloste (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Hymyilevä vauva kurkistaa suuren tunnelipalikan sisältä temppuradalla.
vanhempi ja kaksi lasta leikkimässä kerhossa

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja

Varhaiskasvatuspalvelut