Perhetupa ja perhekahvilat ovat toimintaa vanhemmille tai hoitajille ja lapsille yhdessä.

Perhetuvassa leikitään, liikutaan, tehdään kädentöitä, tavataan muita perheitä, nautitaan eväitä ja viivytään rauhassa. Hartaushetkessä lauletaan, hiljennytään ja ihmetellään yhdessä. Tapaamisissa tavataan samassa elämäntilanteessa olevia perheitä lähiympäristöstä. Kerho-ohjaajina lasten ja aikuisten kanssa toimivat lastenohjaajat. Kerhokauden sisältö suunnitellaan yhdessä kerholaisten kanssa.

Perhetuvassa vanhemmat ja lapset ovat yhdessä koko kerhoajan. Perhetupaan ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla silloin kun itselle parhaiten sopii. Tykkää ja seuraa perhetupien omaa sivua Facebookissa! https://www.facebook.com/perhetupakirkkonummi/

Iltaperhekahvilatoiminta toteutetaan yhdessä Kirkkonummen MLL:n paikallisyhdistysten vapaaehtoisten kanssa. Iltaperhekahvilassa ei ole hartautta.

Kantvikissa, Kantvikin koulu, Toppapolku 2

• iltaperhekahvila Torstaitupa yhteistyössä Kirkkonummen MLL:n kanssa
  • torstaisin 20.9., 11.10., 15.11. ja 13.12. klo 17.30–19
  • perhetupa tiistaisin klo 9-15.30 alkaen 21.8.2018.
  • perhekahvila to 13.9., ti  25.9., to 11.10.,  25.10. ja 8.11., ti 27.11. ja 11.12.  klo 17.00-18.30 yhteistyössä Pohjois-Kirkkonummen MLL:n kanssa.
  • perhetupa perjantaisin alkaen 24.8.2018  klo 9-12
  • Perhetupa torstaisin alkaen 30.8.  klo 9-12

Varhaiskasvatuksen tietosuojaselosteen löydät täältä.

Yhdessä on mukavaa!
Laulun ja leikin iloa
Laulun ja leikin iloa (Kuva Sanna Krook)
johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja