Perhetupa

Perhetuvat ovat toimintaa vanhemmille tai hoitajille ja lapsille yhdessä.

Perhetuvassa leikitään, liikutaan, tehdään kädentöitä ja tavataan muita perheitä. Lapsi- ja perhelähtöisessä hartaushetkessä lauletaan, hiljennytään ja ihmetellään yhdessä. Ohjaajina lasten ja aikuisten kanssa toimivat seurakunnan lastenohjaajat. Kerhokauden sisältö suunnitellaan yhdessä kerholaisten kanssa.

Perhetupa tarjoaa mahdollisuuden tavata samassa elämäntilanteessa olevia perheitä lähialueelta. Tuvassa aikuiset ja lapset ovat yhdessä koko kerhoajan. Perhetupaan ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla silloin kun itselle parhaiten sopii. Perhetuvassa ei ole tarjoilua, mutta omia eväitä voi ottaa mukaan.

Veikkolan perhetupa on ulkona kerhopihassa tiistaiaamupäivisin säällä kuin säällä. Sisäänkäynti aidatulle pihalle koulun puolelta. Pihalla voi keinua, leikkiä hiekkaleikkejä ja pelailla pallopelejä. Sisällä voi käydä vaipanvaihdossa, lämmittämässä maitopulloa ja imettämässä.

Perhetupaan voidaan kokoontua myös verkossa. Katso tulevat perhetupa-ajat tapahtumista alempaa tältä sivulta!

Tietoa toiminnasta Ensimmäisen vauvan perheille tästä linkistä

Seuraa perhetupien omaa sivua Facebookissa! Linkki avautuu uudessa välilehdessä(linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Tutustu tiloihin:

Ellen-olohuone

Masalan kirkko ja seurakuntakeskus  Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Veikkolan seurakuntakoti

Varhaiskasvatuksen tietosuojaselosteLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Hymyilevä vauva kurkistaa suuren tunnelipalikan sisältä temppuradalla.
vanhempi ja kaksi lasta leikkimässä kerhossa

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja

Varhaiskasvatuspalvelut