Perhetuvat ja perhekahvilat ovat toimintaa vanhemmille tai hoitajille ja lapsille yhdessä.

Perhetuvassa leikitään, liikutaan, tehdään kädentöitä, tavataan muita perheitä, nautitaan eväitä ja viivytään rauhassa. Lapsilähtöisessä hartaushetkessä lauletaan, hiljennytään ja ihmetellään yhdessä. Kerho-ohjaajina lasten ja aikuisten kanssa toimivat lastenohjaajat. Kerhokauden sisältö suunnitellaan yhdessä kerholaisten kanssa.

Perhetupa tarjoaa mahdollisuuden tavata samassa elämäntilanteessa olevia perheitä lähialueelta. Tuvassa vanhemmat ja lapset ovat yhdessä koko kerhoajan. Muutaman kerran kaudessa järjestetään aikuisille mahdollisuus keskustella ohjatusti jostakin lapsiin ja perheeseen liittyvästä aiheesta. Tuolloin lapsille on tarjolla omaa ohjattua puuhaa. Perhetupaan ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla silloin kun itselle parhaiten sopii. Tykkää ja seuraa perhetupien omaa sivua Facebookissa! https://www.facebook.com/perhetupakirkkonummi/

Iltaperhekahvilatoimintaa toteutetaan myös yhdessä Kirkkonummen MLL:n paikallisyhdistysten vapaaehtoisten kanssa. Iltaperhekahvilassa ei ole hartautta.

Kantvikissa, Kantvikin koulu, Toppapolku 2

• iltaperhekahvila Torstaitupa
  • diakoniatyöntekijä tavattavissa
  • syksyn toiminnasta päivtetään lisätietoa kesän aikana
  • perhetupa tiistaisin alk. 19.8., kellonajat tarkentuvat kesän aikana
  • Iltaperhekahvila yhteistyössä Pohjois-Kirkkonummen MLL:n kanssa.
  • perhetupa perjantaisin alk. 23.8. , kellonaika tarkentuu kesän aikana
  • Perhetupa torstaisin alk. 22.8., kellonaika tarkentuu kesän aikana

Kirsikan Ellenissä

• Perhetupia myöhemmin tarkentuvina ajankohtina

Varhaiskasvatuksen tietosuojaselosteen löydät täältä.

Yhdessä on mukavaa!
Laulun ja leikin iloa
Laulun ja leikin iloa (Kuva Sanna Krook)
johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja