Joulu Kirkkonummella

Joulua vietetään Jeesuksen syntymän muistoksi. Jeesus syntyi ihmiseksi ihmisten keskelle. Keskellä vuoden pimeintä aikaa on juhla, jossa pimeyteen syttyvä valo sytyttää toivon. Vapahtaja on syntynyt!Joulukuvaelma Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkossa

Jeesuksessa Jumala tulee maailmaan ihmiseksi ihmisten keskelle. Hän kokee kaiken, mitä ihmiselämä käsittää; iloa, surua, naurua, kipua ja kuolemaa. Hyvä Jumala ei tyydy katsomaan ihmiselämää korkeuksista vaan tulee ihmisten luokse ihmisen muodossa.

Kirkkonummella adventtia ja joulua juhlitaan monin eri tavoin. Tule laulamaan Kauneimpia joululauluja, herkisty konserteissa, hiljenny aaton hartauksissa ja askartele jouluisia juttuja. Vietitpä joulua yksin, isossa seurueessa, perinteisesti tai modernisti, niin joulun ihme ja sanoma on juuri sinulle. "Älkää pelätkö! Minä ilmoitan teille ilosanoman, suuren ilon koko kansalle. Tänään on teille Daavidin kaupungissa syntynyt Vapahtaja. Hän on Kristus, Herra. Tämä on merkkinä teille: te löydätte lapsen, joka makaa kapaloituna seimessä."

Siunattua joulua!

Lue joulun juhlapäivistä lisää.