Seurakunnan musiikkiryhmät

Tervetuloa mukaan!

Keskustan alue:

Laulu- ja soitinyhtye Värinä harjoittelee Ellenissä Kauppakeskus Kirsikassa torstaisin klo 18.30 -20.00, kanttori Mari Sirén, mari.siren@evl.fi.

Lapsikuoro Säihke harjoittelee Pyhän Mikaelin kirkossa torstaisin klo 17.00-18.00, kanttori Mari Sirén, mari.siren@evl.fi.

Seurakuntakuoro harjoittelee Pyhän Mikaelin kirkossa maanantaisin klo 12.30-14.00 alkaen 8.1.. kanttori Pia Innalan johdolla, pia.innala@evl.fi.

Vaskiyhtye St. Michael Brass,  infoa harjoituksista ja esiintymisistä voi tiedustella osoitteesta stmbrass@gmail.com.

Masalan alue:

Laulu- ja soitinyhtye Verso harjoittelee Masalan kirkossa keskiviikkoisin klo 18.30-20 alkaen 17.1. seurakuntamuusikko Maria Laakson johdolla, maria.laakso@evl.fi.

Veikkolan alue:

Valona-kuoro harjoittelee Veikkolan seurakuntakodilla torstaisin klo 18.30-20.00 alkaen 11.1. kanttori Johanna Salmelan johdolla, johanna.salmela@evl.fi

Muskarit aloittavat toimintansa ma 8.1.2024. Voit ilmoittautua mukaan vapaaksi jääneille paikoille seurakunnan nettisivuilla. Muskareita järjestetään keskustassa, Masalassa ja Veikkolassa. Muskareita ohjaa seurakuntamuusikko Maria Laakso, maria.laakso@evl.fi.

Osoitteet:

Ellen, Kauppakeskus Kirsikka, Saloviuksentie 3
Pyhän Mikaelin kirkko, Tallinmäki 1
Veikkolan seurakuntakoti, Kisapolku 1
Masalan kirkko, Tinantie 4

Musiikki koskettaa sanoin ja sävelin

Seurakuntamme musiikkitoiminta kokoaa kaikenikäisiä laulajia ja soittajia yhdessä kokemaan ja jakamaan musiikin iloa.

Musiikkiryhmät esiintyvät säännöllisesti messuissa, konserteissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Välitämme sanomaa Jumalan rakkaudesta sanoin ja sävelin.

"Armon lapset riemuitkaa, soittakaa ja veisatkaa!"

Virsi 334:1

lapsikuoro Säihke
Lapsikuoro Säihke

Kirkkonummen seurakuntayhtymässä haettavissa musiikkiavustuksia

Yhteinen kirkkoneuvosto on kokouksessaan 27.2.2024 päättänyt vuosittain käytettävästä avustusmäärärahasta. Vuonna 2024 määräraha on suuruudeltaan 3000 euroa. Määräraha vahvistetaan vuosittain talousarviossa. Avustusta voivat hakea kirkkonummelaiset musiikkiryhmät ja -toimijat ja hakuaika on kerran vuodessa.

Hakemukset osoitetaan seurakuntien musiikkitiimille. Seurakuntien musiikkitiimi laatii hakemusten perusteella ehdotuksen saajista, jonka jälkeen johtoryhmä käsittelee esityksen ja talousjohtaja tekee viranhaltijapäätöksen. Avustusta myönnettäessä otetaan huomioon hakijan seurakunnilta saama mahdollinen muu tuki, esimerkiksi tilojen maksuton käyttö yhteisen kirkkoneuvoston 27.2.2024 päättämien periaatteiden pohjalta.

Seurakuntayhtymä tukee musiikillisia projekteja, jotka rikastuttavat ja kehittävät Kirkkonummen seurakuntien ja Kirkkonummen musiikkielämää. Määrärahasta jaetaan pääsääntöisesti 500-1000 euron suuruisia avustuksia.

Hakuaika vuodelle 2024 umpeutuu 30.3. ja päätös saajista vahvistetaan 25.4. mennessä. Hakuaika vuodelle 2025 umpeutuu 30.9. ja päätös saajista vahvistetaan 30.10. mennessä. Myönnetyistä avustuksista tulee tehdä raportti.  Hakemukset lähetetään sähköpostilla osoitteella mari.siren@evl.fi.

seurakuntamuusikko

Musiikkileikkikoulu, kouluyhteistyö, nuorten messubändi, hoivamusiikki

vapaapäivät ma ja ti

Veikkolan aluetyö. Valona-kuoron johtaja.

vapaapäivät ma, ti

Keskustan aluetyö: