HUOM. KIRKKONUMMEN SUOMALAISEN SEURAKUNNAN KAIKKI MUSIIKKIRYHMÄT OVAT TOISTAISEKSI TAUOLLA KORONAVIRUKSEN VUOKSI. TAUON PÄÄTTYMISESTÄ TIEDOTETAAN. TAVATAAN TAUON JÄLKEEN YHTEISEN MUSISOINNIN MERKEISSÄ. SIIHEN ASTI SOLOJA OMAKSI ILOKSI JA LUOJAN KUNNIAKSI.

Uusimman tiedon seurakunnan muuttuvasta toiminnasta epidemian aikana voit lukea koronainfo-sivulta.

Musiikki koskettaa sanoin ja sävelin

Seurakuntamme musiikkitoiminta kokoaa kaikenikäisiä laulajia ja soittajia yhdessä kokemaan ja jakamaan musiikin iloa.

Musiikkiryhmät esiintyvät säännöllisesti messuissa, konserteissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Välitämme sanomaa Jumalan rakkaudesta sanoin ja sävelin.

"Armon lapset riemuitkaa, soittakaa ja veisatkaa!"

virsi 334:1

Kirkon Kevätjuhla 2017
Musiikkityön ja musiikkileikkikoulun rekisteriselosteen löydät tästä.
Kuorolaiset ja kanttori Tarja Viitanen seisovat kirkon alttarin edessä olevilla portailla.
Nuorisokuoro Merituuli Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkossa 2019.

johtava kanttori

Vapaapäivät pe ja la

Masalan aluetyö. Johdettavana olevat musiikkiryhmät: Laulu- ja soitinyhtye Verso, Lasten musiikkiryhmä  Tähti, Nuorten messubändi

vapaapäivät ma ja ti

Veikkolan aluetyö. Valona-kuoron johtaja.

vapaapäivät ma, ti

Keskustan aluetyö: