Seurakunnan musiikkiryhmät

Tervetuloa uudet ja jo mukana olleet laulajat sekä soittajat.

Alla ryhmien aloitusajat.

-Laulu- ja soitinyhtye Verso ke 1.9 klo 18.30, Masalan kirkko. Ryhmää ohjaa Ilona Nyman.

- Laulu- ja soitinyhtye Värinä  to 2.9 klo 18, Ellen (Kauppakeskus Kirsikka). Ryhmää ohjaa Mari Sirén.

-Valona -kuoro to 2.9 Klo 18, Veikkolan seurakuntakoti. Ryhmää ohjaa Johanna Salmela.

-Lasten musiikkiryhmä Tähti, Masalan kirkko. Toistaisksi ryhmään ei ole ollut riittävästi osallistujia. Tavoitteena saada joulukaudeksi Masalaan lasten joulumusiikkiryhmä. Tiedustelut Ilona Nyman.

-Nuorisokuoro Merituuli ti 7.9 klo 16 Kirkkonummen kirkko.  Kuoroon on koelaulu. Kuoroa johtaa Tuuli lehtomäki.

-Seurakuntakuoro ma 13.9 ja 20.9  klo 12.45-14 Kirkkonummen kirkko. Seurakuntakuoron kokoontumiset siirtyvät kerhohuone Elleniin sitten kun turvaväleistä ei enää tarvitse välittää. Ryhmää ohjaa Ilona Nyman ja muut kanttorit.

-Seurakunnassa on myös vaskiyhtye St Michael Brass. Tietoja toiminnasta voi kysyä: stmbrass@gmail.com

Ethän tule toimintaan, jos sinulla on tarttuvan taudin oireita. Huolehdithan käsihygieniasta. Suosittelemme aikuisille edelleen maskin käyttöä.

Musiikki koskettaa sanoin ja sävelin

Seurakuntamme musiikkitoiminta kokoaa kaikenikäisiä laulajia ja soittajia yhdessä kokemaan ja jakamaan musiikin iloa.

Musiikkiryhmät esiintyvät säännöllisesti messuissa, konserteissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Välitämme sanomaa Jumalan rakkaudesta sanoin ja sävelin.

"Armon lapset riemuitkaa, soittakaa ja veisatkaa!"

virsi 334:1

Musiikkityön ja musiikkileikkikoulun rekisteriselosteen löydät tästä.

johtava kanttori

Vapaapäivät pe ja la

Masalan aluetyö. Johdettavana olevat musiikkiryhmät: Laulu- ja soitinyhtye Verso, Seurakuntakuoro, Lasten musiikkiryhmä  Tähti, nuorten messubändi.

Huom. konserttivarauskyselyt:  kanttori Mari Sién

Seurakuntamuusikko,

Musiikkileikkikoulu, kouluyhteistyö, nuorten messubändi, hoivamusiikki

vapaapäivät ma ja ti

Veikkolan aluetyö. Valona-kuoron johtaja.

vapaapäivät ma, ti

Keskustan aluetyö: