Seurakunnan musiikkiryhmät

Tervetuloa mukaan vanhat ja uudet laulajat ja soittajat!

Alla ryhmien aloitusajat syyskaudella 2022

Nuorisokuoro Merituuli ti 16.8. klo 16.15-17.45 Pyhän Mikaelin kirkko, johtaa Tuuli Lehtomäki; lehtomaki.tuuli@gmail.com .Kuoroon on koelaulu.

Tähti-musiikkiryhmä 7-12-vuotiaille ma 26.9. klo 15.15-16.00 Masalan Pyhän Matteuksen kirkko, ohjaajina Maria Laakso ja Hanna-Leena Posti; maria.laakso@evl.fi ja hanna-leena.posti@evl.fi

Värinä to 1.9. klo 18.30-20.00 Ellen, johtaa Mari Sirén; mari.siren@evl.fi.

Seurakuntakuoro ma 5.9. klo 12.15-14.15 Pyhän Mikaelin kirkko, johtaa Pia Innala; pia.innala@evl.fi.

Verso ke 7.9. klo 18.30-20.00 Masalan kirkko, johtaa Maria Laakso; maria.laakso@evl.fi.

Valona to 8.9. klo 18.30-20.00 Veikkolan seurakuntakoti, johtaa Johanna Salmela; johanna.salmela@evl.fi.

Muskarit viikolla 35, infot maria.laakso@evl.fi.

Seurakunnassa on myös vaskiyhtye St Michael Brass. Tietoja toiminnasta voi kysyä: stmbrass@gmail.com.

Musiikki koskettaa sanoin ja sävelin

Seurakuntamme musiikkitoiminta kokoaa kaikenikäisiä laulajia ja soittajia yhdessä kokemaan ja jakamaan musiikin iloa.

Musiikkiryhmät esiintyvät säännöllisesti messuissa, konserteissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Välitämme sanomaa Jumalan rakkaudesta sanoin ja sävelin.

"Armon lapset riemuitkaa, soittakaa ja veisatkaa!"

virsi 334:1

Seurakuntamuusikko,

Musiikkileikkikoulu, kouluyhteistyö, nuorten messubändi, hoivamusiikki

vapaapäivät ma ja ti

Veikkolan aluetyö. Valona-kuoron johtaja.

vapaapäivät ma, ti

Keskustan aluetyö: