Tuomasmessu

Tuomasmessu on yhdessä vapaaehtoisten kanssa toteutettava ehtoollisjuhla.

Tuomasmessuun olet tervetullut sellaisena kuin olet. Siellä on tilaa erilaisille elämäntilanteille ja kysymyksillä. Tuomasmessussa saamme jakaa taakkamme toisten kanssa ja jättää ne Jumalalle. Messussa on mahdollisuus jättää alttareille rukousaiheita ja pyytää esirukousta ja öljyllä voitelua.

Tuomasmessussa hoitavalla ja monipuolisella musiikilla on suuri merkitys. Tuomasmessuja vietetään Kirkkonummen kirkossa sekä Veikkolan seurakuntakodilla kummassakin kerran syksyn ja kerran kevätkauden aikana. Alueilla on omat tuomastiiminsä.

Tuomasmessun suunnittelussa ja toteutuksessa tarvitaan paljon vapaaehtoisia. Jos haluat mukaan, ilmoittaudu pastorille, yhteystiedot alla. 

Seurakuntien toiminta on muuttunut koronavirusepidemian vuoksi. Seurakunnat palvelevat edelleen. Uusimman tiedon voit lukea koronainfosivulta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tuomasristi
Tuomasristi

Ota yhteyttä

seurakuntapastori

jumalanpalveluselämä, Kirsikan kehittämishanke vapaapäivät ma ja ti

Pappina saan olla mukana seurakuntalaisten elämässä ensi hetkistä loppuun asti: kastejuhlasta hautaan siunaukseen. Rippikoulutyö on tärkeä osa työtäni. Tällä hetkellä saan olla koordinoimassa seurakunnan olohuonetila Ellenin toimintaa kauppakeskus Kirsikassa.