Nuortenillat ja muu toiminta

Nuorisotyössä sattuu ja tapahtuu niin lähellä kuin verkossa. Järjestämme toimintaa ympäri Kirkkonummea. Alta löydät tietoa ja linkkejä toimintaamme. Kaikki toimintamme löytyy tapahtumakalenterista ja sivun oikenlaidan mainoskuvasta. Kokoavan toiminnan lisäksi teemme yhteistyötä paljon Kirkkonummen kouluilla ja muiden yhteistyötahojen kanssa KIrkkonummen lasten ja nuorten hyväksi. 

Nuorteniltoja järjetetään Olohuonetila Ellenissä 3 kertaa kuussa. Löydät päivät täältä.

Sateenkaarevia nuorteniltoja järjestetään n. kerran kuussa Olohuonetila Ellenissä. Lisätietoa illoista löydät täältä.

Nuorten Olkkari on joka viikko Veikkolan seurakuntakodilla järjestettävä avoimet ovet kerho yläkouluikäisille.

Olkkarimessuja järjestetään kerran kuussa Olohuonetila Ellenissä. Messu totetutetaan yhdessä nuorten kanssa kaikelle seurakunnalle.

 

 

 

Verkossa tehtävä nuorisotyö

Nuorisotyö toimii vahvasti myös eri somealustoilla ja järjestää erilaisia nuorten toimintoja verkon puolella

Kosmosig on nuorisotyön instagram tili, johon päivitetään nuorisotyön kuulumisia, tietoa tapahtumista ja tuotetaan sisältöä yhdessä nuorten kanssa mm. raamiksia ja hartauksia.

Kosmostiktok on nuorisotyön tiktok-tili , johon yhdessä nuorten kanssa luodaan yhdessä sisältöjä.

Nuorisotyön discord-serverillä kootaan nuoria yhteen niin juttelun, pelailun kuin vaikkapa suosikkielokuvien jakamisen merkeissä.

Nuorten Whatsapp-Raamikset kokoavat juttelmaan elämän isoista ja pienistä kysymyksistä muutaman kerran kuussa. Ryhmään pääsee tästä

Nuorisotyö myös pelaa verkossa. Järjestämme yhdessä nuorten kanssa turvallisessa ilmapiirissä pelaamista verkon yli niin Fortniten kuin vaikkapa lautapelie merkeissä. Lisätietietoa saat Hugolta. 

Nuorisotyön syksyn ohjelma
Nuorisotyön syksyn ohjelma