Nuortenillat ja muu toiminta

Huom! Nuorten kokoavassa viikkotoiminnassa on muutoksia ja poikkeuksia koronatilanteen vuoksi. Päivittämme tällä hetkellä ajantasaista tietoa toiminnasta kuukausi kerrallaan näille sivuille sekä nuorisotyön sosiaalisen median kanaville.

Mikäli haluat jutella nuorisotyötä tekevien kanssa, voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla ja somen välityksellä. Olemme täällä sinua varten!

Lisätietoja poikkeusajan muutoksista seurakuntien toiminnassa voit lukea täältä.

Nuortenillat perjantaisin kello 19-21:

HELMIKUU

5.2

19.2

Iltamessut perjantaisin kello 18:

12.2  Nuorten videohartaus, joka julkaistaan seurakunnan verkkosivuilla ja somessa.

Kynttilöitä

Muu toiminta

- Toimintaa ja keskustelua Discordissa

- Päivänaktiviteetteja ja iltahartauksia IG:ssä

- Elokuvien katselua Netflixpartyn kautta

- Whatsapp-Raamis ( Alkaa1.2)

-Nuorten pelitoimintaa verkossa

Muista pistää siis seurakunnan nuorisotyön tili @kosmosig seurantaan instagramissa. Discordin kutsun löydät instagramista ja lisäksi voit kysyä sitä nuorisotyönohjaajiltamme. Voit olla nuorisotyönohjaajiin muutenkin yhteydessä toimintaan ja muihin kysymyksiin liittyen!