Nuortenillat ja muu toiminta

Nuorteniltoja järjestetään seurakunnan eri tiloissa perjantaisin. Iltoja järjestetään Ellenissä Kirsikassa, Masalan Pyhän Matteuksen kirkolla ja Veikkolan seurakuntakodilla. Ovet ovat auki kello 18-22. Kertoja on per tila noin kerran kuussa.

Illoissa vietetään aikaa yhdessä, nautitaan hartauksista, tehdään ja toimitaan yhdessä, pelataan erilaisia pelejä yms. Seurakunta tarjoaa myös pientä purtavaa.

Syksyllä 2019 kokoontuu myös kerran kuussa nuorten raamis- ja oloilta Ellenissä kello 18-22. Illoissa pureudutaan aina johonkin Raamatun kertomukseen syvemmällä tavalla ja käydään aihetta läpi pohtimalla ja toiminnalla läpi. Raamiksen jälkeen vietetään aikaa vielä Ellenissä pelailun yms. merkeissä. Tiedot illoista tulevat elokuussa nettisivuille ja kalenteriin.

SYKSYN 2019 NUORTENILLAT klo 18-22

Tiedot nuortenilloista tulevat elokuussa sivuille!

Kynttilöitä

RAAMIS- JA OLOILLAT Ellenissä keskiviikkoisin kello 18-20!

Illat ovat kesätauolla, jatkamme taas syksyllä!