Nuortenillat ja muu toiminta

Huom! Nuorten säännöllinen kokoava viikkotoiminta on toistaiseksi tauolla yhteiskunnan poikkeustilan vuoksi. Hallituksen määräämän kokoontumisrajoituksen vuoksi emme kokoonnu nuorteniltoihin tai muihin nuorten tilaisuuksiin. Nuorten pääsiäisleiri on poikkeustilan vuoksi peruttu ja toistaiseksi nuorten iltamessut Masalassa ovat tauolla.

Seurakunnan nuorisotyö järjestää kuitenkin runsaasti toimintaa verkossa, joista löydät tietoa alta. Mikäli haluat jutella nuorisotyötä tekevien kanssa, voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla ja somen välityksellä. Olemme täällä sinuia varten!

Lisätietoja poikkeusajan muutoksista seurakuntien toiminnassa voit lukea täältä.

Nuorteniltoja järjestetään seurakunnan eri tiloissa perjantaisin ja yhteistyössä kunnan kanssa maanantaisin n. kerran kuussa. Iltoja järjestetään Ellenissä Kirsikassa, Masalan Pyhän Matteuksen kirkolla ja Veikkolan seurakuntakodilla. Ovet ovat auki perjantaisin kello 18-22 ja maanantaisin 18-21. Kertoja on per tila noin kerran kuussa. Ellenin nuorteniltoja ennen on koululaisten ja opiskelijoiden avoimet ovet perjantaisin kello 14-18 ja maanantaisin kello 15-18 johon kaikki ovat tervetulleita hengaamaan tekemään läksyjä, pelailemaan yms. 

Nuortenilloissa vietetään aikaa yhdessä, nautitaan hartauksista, tehdään ja toimitaan yhdessä, pelataan erilaisia pelejä yms. Seurakunta tarjoaa myös pientä purtavaa.

Masalan nuorteniltojen yhteydessä järjestään nuorten  yhdessä työntekijöiden kanssa toteuttama iltamessu kello 20. Messu on kaikille avoin. Musiikki toteutaan nuorten messubändien voimin.

Ellenissä kokoontuu myös n. kerran kuussa nuorten Raamis- ja oloilta ja Lepo- ja oloilta  kello 19-21. Raamiksissa pureudutaan aina johonkin Raamatun kertomukseen syvemmällä tavalla ja käydään aihetta läpi pohtimalla ja toiminnalla läpi. Lepoillassa taas annetaan mahdollisuuteen levähtää hetki arjen kiireen keskellä. Illoissa saa viettää aikaa myös pelailun yms. merkeissä.

Nuorisotyön viikkotoiminta verkossa

 

Maanantai

Viikonaloitus Instagramissa n. kello 12

Päivän aktivitteetti Ibnstagramissa kello 14

Sateenkaareva nuortenilta kello 19 somessa

Hartaus Instagramissa kello 21

 

Tiistai

Viikon aktiviteetti Instagramissa kello 14

Iltahartaus Instagramissa kello 21

 

Keskiviikko

Viikon aktiviteetti Instagramissa kello 14

Nuoretn Medis Instagramissa kello 18

Iltahartaus Instagramissa kello 21

 

Torstai

Viikon aktiviteetti Instagramissa kello 14

Raamis- ja oloilta Discordissa kello 18-20

Iltahartaus Instagramissa kello 21

 

Perjantai

Viikon aktiviteetti Instagramissa kello 14

Nuortenilta Instagramissa ja Discordissa kello 18-21

Iltahartaus Instagramissa kello 21

 

Sunnuntai

Jumisjatkot Discordissa kello 11

Kynttilöitä