Yhteisvastuu 2020 tukee vanhemmuutta "Sinä riität!"

Yhteisvastuu 2020 keräys alkaa helmikuussa. Vuoden 2020 keräyskohteena on perheiden ja vanhemmuuden tukeminen Kirkon Ulkomaanavun, oman seurakunnan diakoniatyön sekä Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Pelastakaa Lapset ry:n kautta.

Kun vanhempi voi hyvin, lapsi voi hyvin. Tutkimusnäyttö osoittaa, että lapsen ja vanhemman välinen myönteinen suhde edistää lapsen kokonaiskehitystä.

Virusepidemian takia on lipaskeräykset Kirkkonummella peruutettu toistaiseksi. Kuitenkin avun tarve on suuri. Osallistu ja auta!

Jokaisella on toive joskus olla yksin, mutta kukaan ei halua olla yksinäinen.
Sinä  voit auttaa!
Yhteisvastuukeräys kerää varoja vanhempien yksinäisyyteen ja vanhemmuutta vahvistaviin matalan kynnyksen tukitoimiin Suomessa. Tärkeimpinä yhteistyökumppaneina ovat Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Pelastakaa lapset ry. sekä seurakunnat. Maailmalle apu kohdistuu Kirkon Ulkomaanavun kautta tukemaan erityisesti äitejä ja lapsia katastrofikohteissa.

Tuki voi olla esimerkiksi vertaistukea vanhemmalle, perheen yhteinen harrastusmahdollisuus tai luotettavan aikuisen tuki kuormittuneelle perheelle.
Tästä linkistä voit lahjoittaa heti, pienikin panos auttaa.

Voit myös lahjoittaa normaalisti pankkien kautta:
Aktia FI82 4055 0010 4148 41
Nordea FI16 2089 1800 0067 75
Pohjola pankki FI14 5000 0120 2362 28
Käyttämällä Kirkkonummen suom.srk:n omaa VIITENUMEROA 308236
apusi kohdistuu Kirkkonummella tehtävään työhön.

Tule mukaan lähimmäisenrakkauden suureen kansanliikkeeseen!

t. Tarja Viitanen, keräyspäällikkö

diakoniatyöntekijä

Eteläinen Kirkkonummi ja Kantvikin alue sekä itäinen Kirkkonummi ja Masalan alue

diakoniatyöntekijä