Sururyhmät

Sururyhmä on tarkoitettu läheisensä kuoleman kautta menettäneille. Seurakunnan sururyhmä käynnistyy joka vuosi pyhänpäivän jälkeen. Ryhmässä on mahdollisuus luottamuksellisessa ilmapiirissä käsitellä suruun ja menetykseen liittyviä tunteita ja ajatuksia ja saada vertaistukea.

Uusi sururyhmä aloittaa aina pyhäinpäivän jälkeen. Seuraa tapahtumailmoittelua.

Sururyhmä aloittaa Kirkkonummen seurakunnan Papinniityn kerhotilassa, osoite Grandalantie 2 E 39 (katutasossa) ma 18.11. klo 18–19.30. Kokoonnumme jatkossa maanantai-iltaisin kuusi kertaa: 2.12., 16.12.,13.1., 27.1.,10.2. ja 24.2. Ryhmän vetäjinä toimivat diakoniatyöntekijä Kaarina Tynkkynen ja pastori Terho Haataja. Lasten sururyhmä yli 4-vuotiaille tarpeen mukaan. Ilmoittautuminen 11.11. mennessä: sähköposti terho.haataja@evl.fi / puh. 0503761509. Jos sinulla on jotain kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä.

Pohjoinen Kirkkonummi ja Veikkolan alue