Haapajärven kirkko

Puukirkontie 20, 02880 Veikkola

0400 273 037 (kirkon vahtimestari)

Haapajärven kirkko on käytössä kesä-, heinä ja elokuussa sekä 1. adventista loppiaiseen saakka ja pääsiäisen aikana. Touko- ja syyskuussa voidaan kirkossa myös järjestää tapahtumia, mutta kirkkoa ei silloin lämmitetä käyttöä varten.

Kirkoissa ja muissa seurakuntien tiloissa noudatetaan voimassa olevia kokoontumisrajoituksia.

Haapajärven kyläkirkko on suosittu hää- ja kastekirkko ainutlaatuisen tunnelmansa ansiosta. Jykevät hirsiseinät ja kyläläisten lahjoittamat esineet ja taideteokset tuovat historian lähelle. Nykyinen kirkko on palvellut seurakuntalaisia vuodesta 1823 lähtien. Kirkossa on istumapaikkoja 250 henkilölle.

Haapajärven kirkko on avoinna tiekirkkona 27.6.-29.7.2022, ma-su klo 11 - 17.

Poikkeuksellisesti kirkko on suljettuna ma 25.7.2022.

Kirkossa tai sen yhteydessä olevissa tiloissa ei ole vesipistettä.  Kompostikäymälät ovat pysäköintialueen laidassa. Pyörätuoliluiska kirkkoon on pohjoispäädyssä sakastin ovella. Sen käyttö vaatii avustajan.

Kuva: Timo Hormio

Kirkko on avoinna toiminnan mukaan.

Pysäköinti Pysäköinti
wc wc