Tule mukaan seikkailuun! Yhdessäoloa, leikkiä, tekemistä, kavereita ja hiljentymistä on tarjolla lasten ja vanhempien kerhoissamme ympäri Kirkkonummea.

Kerho on mukava tapa tutustua samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin  ja jakaa kokemuksia lapsiperheen iloista ja solmuista. Lapset pääsevät omissa turvallisissa kerhoympäristöissään opettelemaan sosiaalisia taitoja ja solmimaan ystävyyssuhteita varhaiskasvatuksen ammattilaisten, lastenohjaajien, ohjauksessa. Kerhotoiminnassamme on hengellinen eämä hartauksineen läsnä lapsi- ja perhelähtöisesti: arki ja juhlat sekä erilaiset teemat rytmittyvät vuodenkierron ja kirkkovuoden mukaisesti.

Kiitos kaikille kerhotoiminnan kehittämiskyselyyn vastanneille. Saimme kaikkiaan 52 vastausta. Toiminnan tyytyväisyyden arvosanaksi saimme 4,14.

Kehittämistoiveina suurimmat olivat kerhojen pituus sekä kokoontumiskertojen lukumäärä viikossa. Kiitosta saimme turvallisista ryhmistä, monipuolisesta, ammattitaitoisesta ja lapsilähtöisestä varhaiskasvatuksesta, lapsen ikätason mukaisesta hengellisen kasvun tukemisesta ja hartauselämästä, vanhempien kohtaamisista kasvatuskeskusteluissa sekä iloisesta ja välittömästä kerhoilusta.

Lapsen paras palaute oli, että kerhoon on kiva tulla, saa syödä eväitä ja olla kavereiden kanssa. Kerhoon on mukava tulla aina uudestaan!

Tutustu tarjontaamme ja tule mukaan lastesi kanssa iloiseen toimintaan omassa kotiseurakunnassasi. Seuraa ilmoitteluamme netti- ja fb-sivuillamme . Tapahtumistamme saat tietoa myös Kirkkonummen Sanomien seurakuntasivulta, joka ilmestyy kerran kuussa. Leikkaa talteen vaikka jääkaapin oveen!

Tapaamisiin kerhoissa!

Olemme mukana kehittämässä lasten, nuorten ja perheiden palveluja Kirkkonummella yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Kirkkonummen kunnan kanssa.

Yhdessä tekemisen iloa
Yhdessä tekemisen iloa päiväkerhossa
Varhaiskasvatuksen tietosuojaselosteen löydät täältä.
Seurakuntamme on mukana Kirkkohallituksen Lapsiarkki–pilottihankkeessa vuosina 2017–2018 yhdessä 25 muun seurakunnan kanssa. Lapsiarkki–hankkeen tarkoituksena on kehittää uudenlainen toimintamalli yhden vanhemman perheiden arjen tukemiseksi.
johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja

Varhaiskasvatuspalvelut