Tule mukaan seikkailuun!

Yhdessäoloa, leikkiä, liikkumista, käsillä tekemistä, kavereita ja hiljentymistä lasten ja vanhempien kerhoissamme ympäri Kirkkonummea

"Elämme tällä hetkellä hyvin poikkeuksellista aikaa. Koronavirustilanne vaikuttaa kaikkeen toimintaan myös Kirkkonummen seurakunnissa. Tällä hetkellä ilmoittautuminen kesän leiri- ja kerhotoimintaan on keskeytetty. Seuraamme Suomen hallituksen antamia ohjeita ja käynnistämme leiri-ilmoittautumisen heti, kun leirien järjestäminen on taas turvallista. Kysymyksissä ja huolissasi ole meihin yhteydessä." Seurakuntien toiminnassa on muutoksia koronavirusepidemian vuoksi. Seurakunnat palvelevat edelleen. Uusimmat tiedot voit lukea koronainfosivulta.

Kerho on mukava tapa tutustua ja jakaa kokemuksia samassa elämäntilanteessa olevien perheiden kanssa. Lapset pääsevät omissa turvallisissa kerhoympäristöissään varhaiskasvatuksen ammattilaisten, lastenohjaajien, ohjauksessa opettelemaan sosiaalisia taitoja ja solmimaan ystävyyssuhteita. Kerhotoiminnassamme on hengellinen elämä hartauksineen läsnä lapsi- ja perhelähtöisesti: arki ja juhlat sekä erilaiset teemat rytmittyvät vuodenkierron ja kirkkovuoden mukaisesti.

Seuraa ilmoitteluamme verkkosivuillamme! Tapahtumistamme saat tietoa myös Facebook-sivultamme, johon pääset tästä linkistä sekä Kirkkonummen Sanomien seurakuntasivulta, joka ilmestyy kerran kuussa. Leikkaa talteen vaikka jääkaapin oveen!

Kehitämme lasten, nuorten ja perheiden palveluja Kirkkonummella yhteistyössä Kirkkonummen kunnan,  Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja muiden lapsiperhejärjestöjen ja yhdistysten kanssa. Olemme mukana myös Kirkkonummen alueen lapsiperhetoimijoiden yhteisellä sivustolla. Tutustu "Perhetoimintaa Kirkkonummella" -sivustoon tästä.

Kaksi leikki-ikäistä lasta rakentelee palikoilla pöydän ääressä. Pöydällä on myös nukke.
"Kerhoon on kiva tulla aina uudestaan! On kavereita ja saa syödä eväitä."
Varhaiskasvatuksen tietosuojaselosteen löydät täältä.

Raidallisella pohjalla sanat lapsi arkki. Linkki johtaa LapsiArkki-hankkeen verkkosivulle

Seurakuntamme oli mukana valtakunnallisessa LapsiArkki- toiminnassa, jota kehitettiin  Kirkkohallituksen Lapsiarkki–pilottihankkeessa vuosina 2017–2018 yhdessä 25 muun seurakunnan kanssa. Lapsiarkki–hankkeen tarkoituksena oli kehittää uudenlainen toimintamalli yhden vanhemman perheiden arjen tukemiseksi. Toiminnassamme on edelleen LapsiArkki-mallia soveltaen toteutettuja kerhoja, ryhmiä ja tapahtumia.

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja

Varhaiskasvatuspalvelut