Lapsille ja perheille

Yhdessäoloa, leikkiä, liikkumista, käsillä tekemistä, kavereita ja hiljentymistä lasten ja vanhempien kerhoissamme ympäri Kirkkonummea

Kerho on mukava tapa tutustua ja jakaa kokemuksia samassa elämäntilanteessa olevien perheiden kanssa. Lapset pääsevät omissa turvallisissa kerhoympäristöissään varhaiskasvatuksen ammattilaisten, lastenohjaajien, ohjauksessa opettelemaan sosiaalisia taitoja ja solmimaan ystävyyssuhteita. Kerhotoiminnassamme on hengellinen elämä hartauksineen läsnä lapsi- ja perhelähtöisesti: arki ja juhlat sekä erilaiset teemat rytmittyvät vuodenkierron ja kirkkovuoden mukaisesti.

Seuraa ilmoitteluamme verkkosivuillamme sekä Facebook-Linkki avautuu uudessa välilehdessä ja Instagram-Linkki avautuu uudessa välilehdessäkanavilla!

 

Kehitämme lasten, nuorten ja perheiden palveluja Kirkkonummella yhteistyössä Kirkkonummen kunnan, Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja muiden lapsiperhejärjestöjen ja yhdistysten kanssa. 


 

Kaksi leikki-ikäistä lasta rakentelee palikoilla pöydän ääressä. Pöydällä on myös nukke.
"Kerhoon on kiva tulla aina uudestaan! On kavereita ja saa syödä eväitä."

Varhaiskasvatuksen tietosuojaseloste (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Raidallisella pohjalla sanat lapsi arkki. Linkki johtaa LapsiArkki-hankkeen verkkosivulle

Seurakuntamme oli mukana Kirkkohallituksen valtakunnallisessa LapsiArkki-hankkeessa vuosina 2017-2018 (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). Hanke kehitti uudenlaisen toimintamallin yhden vanhemman perheiden arjen tukemiseksi. Toiminnassamme on edelleen LapsiArkki-mallia soveltaen toteutettuja kerhoja, ryhmiä ja tapahtumia.

Ota yhteyttä

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja

Vapaaehtois- ja yhteisötoiminta. Tavoitettavissa kesäkuussa.