Tule mukaan seikkailuun! Yhdessäoloa, leikkiä, tekemistä, kavereita ja hiljentymistä on tarjolla lasten ja vanhempien kerhoissamme ympäri

Kerho on mukava tapa tutustua samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin  ja jakaa kokemuksia lapsiperheen iloista ja solmuista. Lapset pääsevät omissa turvallisissa kerhoympäristöissään opettelemaan sosiaalisia taitoja ja solmimaan ystävyyssuhteita varhaiskasvatuksen ammattilaisten, lastenohjaajien, ohjauksessa. Kerhotoiminnassamme on hengellinen elämä hartauksineen läsnä lapsi- ja perhelähtöisesti: arki ja juhlat sekä erilaiset teemat rytmittyvät vuodenkierron ja kirkkovuoden mukaisesti.

Kiitos kaikille kerhotoiminnan kehittämiskyselyyn vastanneille. Saimme kaikkiaan 52 vastausta. Toiminnan tyytyväisyyden arvosanaksi saimme 4,14. Kehittämistoiveina suurimmat olivat kerhojen pituus sekä kokoontumiskertojen lukumäärä viikossa. Syksyksi 2019 olemme pidentäneet kerhojen kestoa 3 tuntiin sekä lisänneet musiikkikasvatuksen osuutta. Kiitosta saimme turvallisista ryhmistä, monipuolisesta, ammattitaitoisesta ja lapsilähtöisestä varhaiskasvatuksesta, lapsen ikätason mukaisesta hengellisen kasvun tukemisesta ja hartauselämästä, vanhempien kohtaamisista kasvatuskeskusteluissa sekä iloisesta ja välittömästä kerhoilusta.

Lapsen paras palaute oli, että kerhoon on kiva tulla, saa syödä eväitä ja olla kavereiden kanssa. Kerhoon on mukava tulla aina uudestaan!

Tutustu tarjontaamme ja tule mukaan lastesi kanssa iloiseen toimintaan omassa kotiseurakunnassasi. Seuraa ilmoitteluamme verkkosivuillamme. Tapahtumistamme saat tietoa myös Facebook-sivultamme, johon pääset tästä linkistä sekä Kirkkonummen Sanomien seurakuntasivulta, joka ilmestyy kerran kuussa. Leikkaa talteen vaikka jääkaapin oveen!

 

Tapaamisiin kerhoissa!

 

Kehitämme lasten, nuorten ja perheiden palveluja Kirkkonummella yhteistyössä Kirkkonummen kunnan,  Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja muiden lapsiperhejärjestöjen ja yhdistysten kanssa. Olemme mukana myös Kirkkonummen alueen lapsiperhetoimijoiden yhteisellä sivustolla. Tutustu "Perhetoimintaa Kirkkonummella" -sivustoon tästä.


 
Kaksi leikki-ikäistä lasta rakentelee palikoilla pöydän ääressä. Pöydällä on myös nukke.
Yhdessä tekemisen iloa päiväkerhossa
Varhaiskasvatuksen tietosuojaselosteen löydät täältä.
Raidallisella pohjalla sanat lapsi arkki. Linkki johtaa LapsiArkki-hankkeen verkkosivulleSeurakuntamme oli mukana valtakunnallisessa LapsiArkki- toiminnassa, jota kehitettiin  Kirkkohallituksen Lapsiarkki–pilottihankkeessa vuosina 2017–2018 yhdessä 25 muun seurakunnan kanssa. Lapsiarkki–hankkeen tarkoituksena oli kehittää uudenlainen toimintamalli yhden vanhemman perheiden arjen tukemiseksi. Toiminnassamme on edelleen LapsiArkki-mallia soveltaen toteutettuja kerhoja, ryhmiä ja tapahtumia.
johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja

Varhaiskasvatuspalvelut