Kirkkotallintie 2

Kirkkoherranvirasto, palvelupiste

Kirkkotallintie 2 , 02400 KIRKKONUMMI
050 376 1481 (päivystävä vahtimestari)

Kirkkoherranvirastojen julkisivu Ervastientien suunnasta. Ikkunoissa seurakuntien  sinivihreät logot.

Kirkkonummen keskustassa Pyhän Mikaelin kirkon lähellä sijaitsevasta tilasta löytyvät molempien seurakuntien kirkkoherranvirastojen palvelupisteet, hautapalveluvastaanotto sekä pappien työtilat.

Käynti kiinteistöön tapahtuu Ervastintien puolelta. Rakennuksen edessä ei ole pysäköintiä. Liikuntarajoitteisten saattoliikenne on sallittu.

Lähimmät pysäköintipaikat ovat Ervastintien varressa (kahden tunnin paikkoja), neljän tunnin paikkoja löytyy Ervastintien toiselta puolelta sekä Kirkkotallintien toiselta puolelta. Varmimmin tilaa löytyy rakennuksen takana sijaitsevasta maksuttomasta pysäköintitalosta osoitteesta Ervastintie 9 (Kiint. Oy Kirkkonummen Keskustapysäköinti), joka on avoinna klo 7.00 - 22.00.

Wi-Fi