Leirit ja retket

Nuorisotyö järjestää erilaisia leirejä ja retkiä.

SYKSY 2021

Tänä vuonna järjestetään jälleen Maata näkyvissä festarit 20.11, johon teemme luonnollisesti retken! Tiedossa mm. on hienoa gospel-musiikkia, opetuksia ja kohtaamisia eripuolelta Suomea tulevien nuorten kanssa!


Tapahtumassa ovat mukana Park 7, Juhani Tikkanen, NNS, Maksetut Viulut, Ina Lähteenmaa, Juha Heinonen, nuorten talentit, MN-festariseurakunta 2021, Aikku ja Jaakko  LZ7 (UK), kls., Kotiinpalaajat, Jim Pfrogner (DEN), Timon stoori, Lauri Halme, Pihla Laukkanen, nuorten talentit, Aikku ja Jaakko  ja paljon muuta. 

Matkustamme yhdessä Vihdin srk porukan kanssa.  Ruokailut eivät sisälly retken hintaan vaan ne pitää itse maksaa hallilla. Tarkempaa tietoa festari kirjeessä ja voit kysyä myös Tarjalta ja Hugolta lisäinformaatiota. Lisäinformaatiota saat myös järjestäjien sivulta Maata näkyvissä 2021, käy katsomassa. ja pyydä kaveritkin mukaan! Ilmoittautuminen on sitova, ilmoittautuminen päättyy 28.10 Ilmoittautua voit täältä!

 

Perinteinen nuorten adventti-leiri järjestetään 27.-29.11 Räfsön-leirikeskuksessa. Ilmoittautuminen leirille alkaa lokakuun aikana. Paikkoja on rajallisesti, joten toimi nopeasti, kun ilmoittautuminen alkaa! Leiri on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille.

 

Ethän tule toimintaan, jos sinulla on tarttuvan taudin oireita. Huolehdithan käsihygieniasta. Suosittelemme aikuisille edelleen maskin käyttöä. 

 

 

 

Luther playmobile laiturilla