Ensimmäisen lapsen kanssa

Onnea lapsen syntymän johdosta! Tule vauvan kanssa mukaan vertaistoimintaan. Tapaat seurakunnan työntekijöitä myös neuvolan perhevalmennuksessa ja 6kk:n ryhmäneuvolassa.

Hymyileviä vauvoja lattialla piirissä

Ensi kertaa vanhemmaksi -ryhmät

Vauvojen ja vanhempien vertaisryhmässä ihmetellään ja ihastellaan, leikitään ja hiljennytään, lorutellaan ja lauletaan yhdessä jakaen uuden vauvaperheen arjen iloja ja väsymyksiä.

Ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua ja niihin voi tulla mukaan joustavasti koko kauden.

Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa etänä Teams-alustalla sekä kokoontumisrajoitusten niin salliessa Masalan kirkolla. Katso tarkemmat kokoontumisajat tapahtumista alempaa tältä sivulta!

Tutustu tiloihin (linkki aukeaa uuteen ikkunaan):

Masalan kirkkoLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Vanhempi nostaa hymyilevää vauvaa ylös.
Jokainen päivä on uutta meille kummallekin!
Raidallisella monivärisellä pohjalla teksti lapsi arkki.
Seurakuntien LapsiArkkitoiminta on suunnattu tukemaan erityisesti yhden vanhemman perheitä

Viestintäpalvelut

Perheet Verkostot Nuoret