Lasten musiikkiryhmä Tähti

Seurakuntien toiminta on muuttunut koronavirusepidemian vuoksi. Seurakunnat palvelevat edelleen. Uusimman tiedon voit lukea koronainfosivulta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lasten musiikkiryhmä Tähti

Syksy 2021-kevät 2022 kauden kokoontumiset ovat  tiistaisin klo 15.15-16.15 Masalan kirkolla.

Laulamme, soitamme ja teemme yhdessä musiikkiteatteria. Esiinnymme seurakunnan lasten tilaisuuksissa, messuissa ja omissa konserteissa. Teemme myös mukavia retkiä yhdessä.

Lasten musiikkiryhmä Tähti  on tarkoitettu alakouluikäisille eikä siihen ole pääsykoetta. Toiminta on maksutonta.

Kaikki lapset ovat tervetulleita toimintaan mukaan, sitten kun se on taas turvallista.

Ryhmää ohjaa Ilona Nyman ilona.nyman@evl.fi   p.050 4363699

Tähti
Pääskysten soittimia

johtava kanttori

Vapaapäivät pe ja la

Masalan aluetyö. Johdettavana olevat musiikkiryhmät: Laulu- ja soitinyhtye Verso, Seurakuntakuoro, Lasten musiikkiryhmä  Tähti, nuorten messubändi.

Huom. konserttivarauskyselyt:  kanttori Mari Sién

vapaapäivät ma, ti