Lasten musiikkiryhmä Tähti

Seurakuntien toiminta on muuttunut koronavirusepidemian vuoksi. Seurakunnat palvelevat edelleen. Uusimman tiedon voit lukea koronainfosivulta.

Lasten musiikkiryhmä Tähti ma 5.10. klo 15.15-16.15, Masalan kirkko (lisätiedot: ilona.nyman@evl.fi

Esiinnymme seurakunnan lasten tilaisuuksissa, perhemessuissa ja omissa konserteissa. Teemme myös mukavia retkiä yhdessä.

Lasten musiikkiryhmä Tähti  on tarkoitettu alakouluikäisille eikä siihen ole pääsykoetta. Toiminta on maksutonta.

Kaikki lapset ovat tervetulleita toimintaan.

Laulamme, soitamme ja teemme musiikkiteatteria. Uudet jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan sitten kun se on taas turvallista.

Ryhmää ohjaa Ilona Nyman ilona.nyman@evl.fi   p.0504363699

Tähti
Lasten musiikkiryhmä Tähti
Pääskysten soittimia