Lapsikuorot

Seurakunnassamme on lapsikuoroja keskustassa ja Masalassa. Kuorossa lauletaan, soitetaan, liikutaan ja leikitään.

Esiinnymme seurakunnan lasten tilaisuuksissa, perhemessuissa ja omissa konserteissa. Teemme myös mukavia retkiä yhdessä.

Lapsikuorotoiminta on alakouluikäisille eikä niihin ole pääsykoetta.

Uusia laulajia otetaan mielellään mukaan ja kaikki lapset ovat tervetulleita.

Lapsikuorojen toimintakaudelle 2018-2019 ilmoittaudutaan tästä

Kuoro- ja ukulelekerho Pääskyset

Pääskyset kokoontuu Pyhän Mikaelin kirkon kappelissa keskiviikkoisin klo 15-16. Syksyllä 2018 kausi alkaa 5.9. Aloitamme kuorolaulun ohessa ukulelen soittamisen, ota oma soitin mukaan. Pääskyset on kaikille avoin ja maksuton.

Kuoroa johtaa Mari-kanttori.

Kantvikin ja Heikkilän suunnalta tuleville järjestetään kuljetus keskustaan, mikäli lapsia tulee taksiautollinen. Paluukyyti kuoron jälkeen omin kyydein. Ilmoita kuljetustarpeesta ajoissa Marille.

Lapsikuoro Tähti

Tähti kokoontuu maanantaisin Masalan kirkolla klo 15.30. Välipalaa klo 15.15 alkaen.

Laulamme, soitamme ja teemme musiikkiteatteria.

Kuoroa johtaa Ilona-kanttori

Lapsikuoro Tähti
Pääskysten soittimia
Lasten Musiikkiteatteriryhmä Joutsen