Lasten musiikkiryhmät

Seurakunnassamme on lasten musiikkiryhmiä keskustassa ja Masalassa. Kuorossa lauletaan, soitetaan, liikutaan ja leikitään.

Esiinnymme seurakunnan lasten tilaisuuksissa, perhemessuissa ja omissa konserteissa. Teemme myös mukavia retkiä yhdessä.

Lapsikuorotoiminta on alakouluikäisille eikä niihin ole pääsykoetta.

Kaikki lapset ovat tervetulleita toimintaan.

Lasten messubändi harjoittelee Ellenissä

Lasten messubändi harjoittelee Ellenissä (kauppakeskus Kirsikan tiloissa) torstaisin klo 17-18. Syksyllä 2019 kausi alkaa 5.9. avointen ovien päivällä ja sen jälkeen harjoitus viikoittain. Lasten messubändi on kaikille avoin ja maksuton. Ellenissä oleva seurakunnan uusi tila on olohuonemainen ja mahdollistaa sen että messubändin lapset voivat jäädä tilaan leikkimään ja tekemään läksyjä sillä aikaa kun vanhemmat jatkavat Värinä-kuorossa klo 18. Perheet lämpimästi tervetuloa koko perheen voimin! Oman soittimen voi tuoda mukaan ja kauden aikana tehdään soitinpajoja ja projekteja yhdessä Värinä-kuoron kanssa.

Kuoroa johtaa Mari-kanttori.

Lasten musiikkiryhmä Tähti

Tähti kokoontuu maanantaisin Masalan kirkolla klo 15.30. Välipalaa klo 15.15 alkaen.

Nyt musiikkiryhmä on kesälomalla. Uusi kausi alkaa ma 2.9.

Laulamme, soitamme ja teemme musiikkiteatteria.

Kuoroa johtaa Ilona-kanttori

Lapsikuoro Tähti
Pääskysten soittimia
Lasten Musiikkiteatteriryhmä Joutsen