Nuorille

Nuorisotyön piiriin kuuluvat mm. nuortenillat, leirit ja projektit. Teemme myös retkiä ja järjestämme konsertteja.

Kaipaamme joukkoomme juuri sinua, tervetuloa!

Elämme tällä hetkellä hyvin poikkeuksellista aikaa. Koronavirustilanne vaikuttaa kaikkeen toimintaan myös Kirkkonummen seurakunnissa. Nuorten kaikki kokoava toiminta siirretty verkkoon ainakin 14.4 asti Tarkempaa tietoa asiasta löydät tältä sivulta ajankohtaista osiosta. Kysymyksissä ja huolissasi ole meihin yhteydessä. Seurakuntien toiminnassa on muutoksia koronavirusepidemian vuoksi. Seurakunnat palvelevat edelleen. Lue uusimmat tiedot koronainfo-sivulta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Ajankohtaista

Nuorisotyö on toimii huhtikuun etänä. Tarkemmat tiedot löydät viikkotoiminnan sivuilta ja nuorisotyön somekanavista.

Korona tilanne voi mietityttää ja huolestuttaa sinua. Nuorisotyön tiimille voit aina laittaa viestiä.

Ehtoollisavustajakoulutus

Oletko rippikoulun käynyt ja konfirmoitu nuori? Haluatko jakaa ehtoollista seurakunnan messuissa, ripareilla tai konfirmaatiossa? Ehtoollisavustuskoulutuksessa harjoittelemme ehtoollisen jakamista ja käymme läpi messuavustamiseen liittyviä asioita. Koulutuksen saatuasi voit avustaa ehtoollisella. Koulutuksen käyminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit avustaa ehtoollisella silloin kun sinulle sopii.

Nuorten ehtoollisavustajakoulutus on nyt tauolla koronatilanteen vuoksi. Tiedotamme, kun ehtoollisavustajakoulutusta järjestetään jälleen nuorille.

Mukaan nuorten iltamessuun?

Messut totetutetaan verkkojulkaisuina messujen aikataulutettuina aikoina, siihen asti kunnes kokoontumisrajoituksia puretaan.

Keväällä 2021 iltamessuja toteutetaan Pyhän Mikaelin kirkossa kerran kuussa perjantai-iltaisin klo 18. Nuorten messubändissä voit soittaa ja laulaa, messussa on myös muita avustustehtäviä. Koronatilanne voi vaikuttaa avustustehtäviin ja messun toteutukseen. Valmistelemme messua Pyhän Mikaelin kirkolla ennen messun alkamista ja jaamme tehtävät paikan päällä.