Nuorille

Nuorisotyön piiriin kuuluvat mm. nuortenillat, leirit ja projektit. Teemme myös retkiä ja järjestämme konsertteja.

Kaipaamme joukkoomme juuri sinua, tervetuloa!

Elämme tällä hetkellä hyvin poikkeuksellista aikaa. Koronavirustilanne vaikuttaa kaikkeen toimintaan myös Kirkkonummen seurakunnissa. Tällä hetkellä nuoristyössä käynnistellään toimintaa koronatilanne huomioon ottaen. Tiedot nuortenilloista yms. tulevat nettisivuille viikon 38 aikana. Kysymyksissä ja huolissasi ole meihin yhteydessä. Seurakuntien toiminnassa on muutoksia koronavirusepidemian vuoksi. Seurakunnat palvelevat edelleen. Lue uusimmat tiedot koronainfo-sivulta.

Ilmoittautuminen isoskoulutukseen on käynnissä ja sen voit tehdä täältä.

Ehtoollisavustajakoulutus

Oletko rippikoulun käynyt ja konfirmoitu nuori? Haluatko jakaa ehtoollista seurakunnan messuissa, ripareilla tai konfirmaatiossa? Ehtoollisavustuskoulutuksessa harjoittelemme ehtoollisen jakamista ja käymme läpi messuavustamiseen liittyviä asioita. Koulutuksen saatuasi voit avustaa ehtoollisella. Koulutuksen käyminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit avustaa ehtoollisella silloin kun sinulle sopii.

Nuorten ehtoollisavustajakoulutus on nyt tauolla koronatilanteen vuoksi. Tiedotamme, kun ehtoollisavustajakoulutusta järjestetään jälleen nuorille.

Mukaan nuorten iltamessuun?

Syksyllä 2020 iltamessuja toteutetaan Pyhän Mikaelin kirkossa kerran kuussa perjantai-iltaisin klo 18. Nuorten messubändissä voit soittaa ja laulaa, messussa on myös muita avustustehtäviä. Koronatilanne voi vaikuttaa avustustehtäviin ja messun toteutukseen. Valmistelemme messua Pyhän Mikaelin kirkolla ennen messun alkamista ja jaamme tehtävät paikan päällä.