Nuorille

Nuorisotyön piiriin kuuluvat mm. nuortenillat, leirit ja projektit. Teemme myös retkiä ja järjestämme konsertteja.

Kaipaamme joukkoomme juuri sinua, tervetuloa!

Elämme tällä hetkellä hyvin poikkeuksellista aikaa. Koronavirustilanne vaikuttaa kaikkeen toimintaan myös Kirkkonummen seurakunnissa. Nuorten kaikki kokoava toiminta siirretty verkkoon 20.12 asti Tarkempaa tietoa asiasta löydät tältä sivulta ajankohtaista osiosta. Kysymyksissä ja huolissasi ole meihin yhteydessä. Seurakuntien toiminnassa on muutoksia koronavirusepidemian vuoksi. Seurakunnat palvelevat edelleen. Lue uusimmat tiedot koronainfo-sivulta.

Nuorisotyön kaikki kokoava toiminta siirretään koronan vuoksi verkkoon!

Ellenin isko1 tapaa verkossa pe 4.12. klo17-18 ja Veikkolan Isko1 pe 11.12.klo17-18.

Isko 2 to 10.12. klo17-18.

Nuortenillat ovat verkossa pe 4.12. ja 11.12. klo19-21.

Sateenkaareva nuortenilta verkossa to 17.12 kello 18-21.

Linkki näihin tapaamisiin/kokoontumisiin tulee saman päivänä someen ja nettisivuille nuortenilta ja isko-osioon.

Muuttunut tilanne voi mietityttää ja huolestuttaa sinua. Nuorisotyön tiimille voit aina laittaa viestiä.

Ehtoollisavustajakoulutus

Oletko rippikoulun käynyt ja konfirmoitu nuori? Haluatko jakaa ehtoollista seurakunnan messuissa, ripareilla tai konfirmaatiossa? Ehtoollisavustuskoulutuksessa harjoittelemme ehtoollisen jakamista ja käymme läpi messuavustamiseen liittyviä asioita. Koulutuksen saatuasi voit avustaa ehtoollisella. Koulutuksen käyminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit avustaa ehtoollisella silloin kun sinulle sopii.

Nuorten ehtoollisavustajakoulutus on nyt tauolla koronatilanteen vuoksi. Tiedotamme, kun ehtoollisavustajakoulutusta järjestetään jälleen nuorille.

Mukaan nuorten iltamessuun?

Syksyllä 2020 iltamessuja toteutetaan Pyhän Mikaelin kirkossa kerran kuussa perjantai-iltaisin klo 18. Nuorten messubändissä voit soittaa ja laulaa, messussa on myös muita avustustehtäviä. Koronatilanne voi vaikuttaa avustustehtäviin ja messun toteutukseen. Valmistelemme messua Pyhän Mikaelin kirkolla ennen messun alkamista ja jaamme tehtävät paikan päällä.