Nuorille

Nuorisotyön piiriin kuuluvat mm. nuortenillat, leirit ja projektit. Teemme myös retkiä ja järjestämme konsertteja.

Kaipaamme joukkoomme juuri sinua, tervetuloa!

Elämme tällä hetkellä hyvin poikkeuksellista aikaa. Koronavirustilanne vaikuttaa kaikkeen toimintaan myös Kirkkonummen seurakunnissa. Tällä hetkellä ilmoittautuminen kesän leiri- ja kerhotoimintaan on keskeytetty. Seuraamme Suomen hallituksen antamia ohjeita ja käynnistämme leiri-ilmoittautumisen heti, kun leirien järjestäminen on taas turvallista. Kysymyksissä ja huolissasi ole meihin yhteydessä. Seurakuntien toiminnassa on muutoksia koronavirusepidemian vuoksi. Seurakunnat palvelevat edelleen. Lue uusimmat tiedot koronainfo-sivulta.

Nuorten toiminta on siirtynyt verkkoon. Viikko-ohjelman löydät viikkotoiminta osiosta. Seuraa @kosmosig Instagramissa ja Snapchatissa!

Ajankohtaista

Syksyn rippileirien täydentävä isos- ja yövahti haku on käynnissä 2.8. asti. Ilmoittautua voit täältä.

Ehtoollisavustajakoulutus

Oletko rippikoulun käynyt ja konfirmoitu nuori? Haluatko jakaa ehtoollista seurakunnan messuissa, ripareilla tai konfirmaatiossa? Ehtoollisavustuskoulutuksessa harjoittelemme ehtoollisen jakamista ja käymme läpi messuavustamiseen liittyviä asioita. Koulutuksen saatuasi voit avustaa ehtoollisella. Koulutuksen käyminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit avustaa ehtoollisella silloin kun sinulle sopii.

Ehtoollisavustajakoulutusta järjestettiin viimeksi helmikuussa. Seuraavan kerran ehtoollisavustajakoulutus järjestetään Pyhän Mikaelin kirkossa loppukeväästä. Tarkemmasta ajankohdasta tiedotetaan lähempänä. Paikalle voit tulla ilman ennakkoilmoittautumista.

Mukaan nuorten iltamessuun?

Kerran kuussa Masalan kirkolla järjestetään nuortenillan yhteydessä nuorten iltamessu pe-iltana klo 20. Messua toteutetaan yhdessä isolla porukalla ja voit tulla tekemään messua yhdessä toisten kanssa! Nuorten messubändissä voit soittaa ja laulaa, messussa voit olla lukemassa tekstejä, rukouksia tai jakamassa virsikirjoja. Jos haluat, voit olla mukana saarnassa tai avustamassa ehtoollisella, jos sinulla on käytynä ehtoollisavustajakoulutus. Valmistelemme messua Masalan kirkolla ennen messun alkamista ja jaamme tehtävät paikan päällä.