Nuorille

Nuorisotyön piiriin kuuluvat mm. nuortenillat, leirit ja projektit. Teemme myös retkiä ja järjestämme konsertteja.

Kaipaamme joukkoomme juuri sinua, tervetuloa!

Ethän tule toimintaan, jos sinulla on tarttuvan taudin oireita. Huolehdithan käsihygieniasta. Suosittelemme aikuisille edelleen maskin käyttöä.

Ajankohtaista

Nuorten syksyn toiminnan löytyy nyt nettisvuiltamme ja tapahtumakalenterista. Noudatamme toiminnassa voimassa olevia kokoontumisrajoja ja hygienia suosituksia.

Ehtoollisavustajakoulutus

Oletko rippikoulun käynyt ja konfirmoitu nuori? Haluatko jakaa ehtoollista seurakunnan messuissa, ripareilla tai konfirmaatiossa? Ehtoollisavustuskoulutuksessa harjoittelemme ehtoollisen jakamista ja käymme läpi messuavustamiseen liittyviä asioita. Koulutuksen saatuasi voit avustaa ehtoollisella. Koulutuksen käyminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit avustaa ehtoollisella silloin kun sinulle sopii.

Mukaan nuorten iltamessuun?

Nuorten syksyn ilamessut toteuttetaan kerran kuussa keskustan kirkolla kello 18-19. Olet lämpimästi tervetullut mukaan osallistumaan, erilaisiin avustaja tehtäviin tai mukaan nuorten messubändiin. Lisätietoa saat nuorten viikkotoiminnasta ja suoraan Hugo Lehkoselta ja Tarja Kivikkolalta.

Mainos, josta löytyy nuorten syksyn toiminnan tiedot.
Nuorten syksyn toiminta