Päiväkerho on lapsen oma kerho

Päiväkerhossa tuetaan lapsen kokonaisvaltaista kasvua yhdessä perheen aikuisten kanssa. Lapsiryhmät ovat pieniä ja koulutetuilla lastenohjaajilla on aikaa kohdata lapsi myös yksilöllisesti. Toiminta on maksutonta.

Hakeminen syksyn 2021 päiväkerhoihin

Syksyn ryhmät ovat täynnä kaikilla alueilla. Hakemuksen voi täyttää ja jättää jonoon.

Hakuaika kauden 2021-22 päiväkerhoihin on 12.4. - 16.5.2021. Täytä päiväkerhohakemus tästä (lomake aukeaa 12.4. klo 8.00) Paikkapäätökset tehdään 17.5. alkavalla viikolla ja niistä ilmoitetaan kotiin sähköpostilla. Kerhopaikkaa voi hakea kaksi vuotta täyttäneelle lapselle. Päiväkerhopaikkaa haetaan perheen jokaiselle lapselle erikseen. Päiväkerhoryhmä perustetaan, jos hakijoita on riittävästi.

Jatkuva haku syksyn vapaille kerhopaikoille avautuu 26.5. Ryhmän ollessa täynnä hakemus voidaan perheen toiveesta jättää jonoon. Jälkihaussa voi tehdä hakemuksen myös kerhoaikana 2 vuotta täyttävälle lapselle.

Ethän tule toimintaan, jos sinulla on tarttuvan taudin oireita. Huolehdithan käsihygieniasta. Suosittelemme aikuisille edelleen maskin käyttöä.

Syksy 2021 - kevät 2022 päiväkerhot:

Papinniityn kerhotila

• 2-5 -vuotiaiden ryhmä maanantaisin ja torstaisin klo 8.30-11.30

Masalan kirkko

• 2-5 -vuotiaiden ryhmä tiistaisin ja perjantaisin klo 8.30-11.30

Veikkolan seurakuntakoti

• 2-5 -vuotiaiden ryhmä maanantaisin ja torstaisin klo 8.30-11.30

Jos perheenne suunnitelmat muuttuvat, peruuta päiväkerhopaikka tästä. Linkki avautuu uudessa välilehdessä(lomake aukeaa uuteen ikkunaan).

Varhaiskasvatuksen tietosuojaseloste

Lapsi pöydän ääressä, kädet yhdessä huovuttamassa villaa, taustalla muita lapsia
Yhdessä (Kuva Sanna Krook)
Lapsia pöydän ääressä kädet ristissä.
Eväshetken hiljentyminen (Kuva Sanna Krook)

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja

Varhaiskasvatuspalvelut

lastenohjaaja Masala, Veikkola

Veikkolan ja Masalan päiväkerhot, kaakaokerhot.

Veikkolan päiväkerho, kaakaokerhot, perhetupa; Toimiva Perhe -kurssit

katsomuskasvatuksen mentori (ev.lut.) lapset, nuoret