Päiväkerhot 2-5-vuotiaille

Päiväkerhossa tuetaan lapsen kokonaisvaltaista kasvua yhdessä perheen aikuisten kanssa. Lapsiryhmät ovat pieniä ja koulutetuilla lastenohjaajilla on aikaa kohdata lapsi myös yksilöllisesti. Toiminta on maksutonta.

Hakeminen syksyn 2022 - kevään 2023 päiväkerhoihin

Päiväkerhot kokoontuvat aamupäivisin Masalan kirkolla, Papinniityn kerhotilassa sekä Veikkolan seurakuntakodilla. Ryhmät perustetaan mikäli hakijoita on riittävästi.

Kerhopaikkaa voi hakea 2-5-vuotiaalle lapselle tai kerhoaikana kaksi vuotta täyttävälle lapselle. Päiväkerhopaikkaa haetaan perheen jokaiselle lapselle erikseen.

Ryhmän ollessa täynnä hakemus voidaan perheen toiveesta jättää jonoon.

Kokoontumisissa tärkeää on turvallisuus. Sairaana ei saa osallistua toimintaan.  Ethän tule toimintaan, jos sinulla on tarttuvan taudin oireita. Huolehdithan käsihygieniasta.

Jatkuva haku vapaille kerhopaikoille

Jälkihaussa voi tehdä hakemuksen myös kerhoaikana 2 vuotta täyttävälle lapselle. Kerhopaikan saaminen edellyttää 2 vuoden ikää. Hakemus jää jonoon, jos lapsi ei ole vielä täyttänyt kahta vuotta.

Kauden 2022 - 2023 päiväkerhojen hakulinkit alla:

Papinniityn kerhotila

• 2-5-vuotiaiden ryhmä maanantaisin ja torstaisin klo 8.30-11.30

Masalan kirkko

• 2-5-vuotiaiden ryhmä tiistaisin ja perjantaisin klo 8.30-11.30

Veikkolan seurakuntakoti

• 2-5-vuotiaiden ryhmä maanantaisin ja torstaisin klo 8.30-11.30

Jos perheenne suunnitelmat muuttuvat, peruuta päiväkerhopaikka 2022-2023 tästä (lomake aukeaa uuteen ikkunaan).

Varhaiskasvatuksen tietosuojaseloste

Lapsi pöydän ääressä, kädet yhdessä huovuttamassa villaa, taustalla muita lapsia
Yhdessä (Kuva Sanna Krook)
Lapsia pöydän ääressä kädet ristissä.
Eväshetken hiljentyminen (Kuva Sanna Krook)

lastenohjaaja Masala, Veikkola

Veikkolan ja Masalan päiväkerhot, kaakaokerhot.

Veikkolan päiväkerho, kaakaokerhot, perhetupa; Toimiva Perhe -kurssit

katsomuskasvatuksen mentori (ev.lut.) lapset, nuoret