Aikuisrippikoulu

Onko rippikoulu jäänyt syystä tai toisesta käymättä nuorena, ei hätää!

Rippikouluun voit tulla myös aikuisena. Aikuisrippikoulussa otetaan huomioon jokaisen elämäntilanne. Aikataulut ja opiskelutavat ovat sovittavissa.

Aikuisena rippikoulu koostuu yleensä tapaamisista papin kanssa yksin tai pienessä ryhmässä, itsenäisesti suoritettavista tehtävistä sekä seurakuntaan tutustumisesta. Yksi mahdollisuus on myös suorittaa rippikoulu osittain verkkotehtävinä aikuisrippikoulu.fi -palvelun avulla. Vähintään ensimmäinen tapaaminen sekä konfirmaatiojuhla tapahtuvat kuitenkin aina tapaamisena papin kanssa.

Ota rohkeasti yhteyttä aikuis- ja lähetystyön pastoriin Juhani Nurmiseen, joka on seurakuntamme yhteyshenkilö aikuisrippikouluasioissa.

Onpa aikuisrippikoulun käymisen syy mikä tahansa, rippikoulu on hieno mahdollisuus pohtia omaa elämää ja uskoa.

Aikuisrippikoulu on maksuton.

Rippikoulun käyminen ja kaste on edellytys yli 15-vuotiaan kirkkoon liittymiselle.

Aikuisen kaste
Aikuisrippikoulu päättyy konfirmaatioon tai kastejuhlaan

aikuistyö ja lähetystyö vapaapäivät to ja pe