Kirkkoherranvirastossa asioimassa. Kuvituskuva.

Kirkkonummen seurakuntayhtymä

Kirkkonummen seurakuntayhtymässä on kaksi evankelis-luterilaista jäsenseurakuntaa: Kirkkonummen suomalainen seurakunta ja Kyrkslätts svenska församling. Kirkkonummen suomalainen seurakunta kuuluu Espoon hiippakuntaan ja Kyrkslätts svenska församling kuuluu Porvoon hiippakuntaan.

 

Seurakuntayhtymän talous-, hallinto-, hautaus- ja kiinteistöpalvelut

Talous-, hallinto-, hautaus- ja kiinteistöpalvelut muodostavat palvelukokonaisuuden, joka toimii yhteisen kirkkoneuvoston alaisena ja jota johtaa talousjohtaja.

Talous- ja hallintopalvelut

Seurakuntayhtymässä taloutta ja hallintoa hoidetaan yhteisesti, tavoitteena on taloudellisuuden ja toiminnallisuuden parantaminen. Talous- ja hallintopalveluissa tuetaan asiantuntevasti seurakuntia ja toimintayksiköitä niiden perustehtävien toteuttamisessa. 

Lue lisää talous- ja hallintopalveluista

Hautauspalvelut

Hautauspalveluissa huolehditaan kirkkonummelaisten hautaukseen liittyvistä asioista. Jokaisella kirkkonummelaisella on oikeus tulla haudatuksi Kirkkonummen seurakuntayhtymän hautausmaalle tai tunnustuksettomalle hauta-alueelle. 

Lue lisää hautauspalveluista »

Kiinteistöpalvelut

Kirkkonummen seurakuntayhtymän kiinteistötoimi järjestää seurakuntien toiminnalle tilat. Kiinteistötoimi ylläpitää, huoltaa ja korjaa kiinteistöjä, ja tarjoaa vahtimestari-, siivous-, keittiö- ja leirikeskuspalveluja.

Lue lisää tilojen vuokrauksesta »

 

Yhteystiedot