Haudan kesähoito Kirkkonummella

Haudalle voi tilata kesähoidon yhdeksi tai viideksi vuodeksi kerrallaan.
Kesähoitokausi on 1.6.-30.9.2020

Hoitovaihtoehdot ovat

A                  kesähoito (sisältää kesäkukat ja niiden hoidon sekä sorapinnan hoidon reunakivihaudoilla)

A+                kesähoito + kanerva syyskuussa
B                  pelkkä sorapinnan hoito (reunakivihaudat)
C                  kesäkastelu

P                   haudan peruskunnostus, jossa rikkaruohottuneen tai umpeenkasvaneen haudan pintamateriaali poistetaan ja uusitaan. Peruskunnostus ei sisällä muistomerkin tai reunakivien oikaisua eikä pesua.

Katso hinnasto. (pdf)

Tilaa haudan hoito

• puhelimitse 040 5855688 TAI
  • sähköpostitse kirjaamo.kirkkonummi@evl.fi; kerro viestissä seuraavat tiedot:

1. hoitovaihtoehto, joka/jotka tilataan
    2. aika, jolle hoito tilataan (1 tai 5 vuotta)
    3. hautausmaa
    4. hautaan ensiksi haudatun vainajan nimi ja/tai haudan koordinaatit
    5. maksajan nimi, osoite ja puhelinnumero

• Viestin otsikko: Haudanhoitotilaus

Tilauksen perusteella seurakuntayhtymä lähettää tilaajalle hoitotarjouksen. Hoitosopimus syntyy maksun kirjauduttua tilille.

Vuosittaisiin kesähoitorutiineihin kuuluvat haudan kukkapesän kevätkunnostus ja syyssiivous, kesäkukkien istutus, kastelu ja kasvustojen kunnossapito. Kesäkukat istutetaan kesäkuun toisella viikolla ja ne valitsee seurakuntapuutarhuri.

Rajakummun ja Haapajärven laajennuksen hautojen nurmet ovat seurakuntayhtymän hoidossa