Veikkolan seurakuntakoti

Kisapolku 1 , 02880 Veikkola
040 027 3037 (vahtimestari)

Seurakuntakoti on avoinna toiminnan mukaan.

Veikkolan seurakuntakoti

Koronatilanteen vuoksi kirkkosaliin voidaan ottaa enintään 36 henkilöä ja kahvioon 12 henkilöä.

Pohjois-Kirkkonummella sijaitseva Veikkolan seurakuntakoti on valmistunut vuonna 1977 ja sitä on laajennettu vuonna 2003. Alunperin talo on arkkitehti Tapio Hännisen suunnittelema. Laajennusosan suunnittelivat Aila ja Aatos Issakainen.

Seurakuntakodilla on iso seurakuntasali ja useita kokoontumistiloja, jotka sopivat myös perhejuhlien viettoon. Lasten pyhäkoulu, päiväkerho sekä perhekerhot kokoontuvat Veikkolan seurakuntakodilla.

Lastenhoitohuone
Wi-Fi

Kisapolku 1, 02880 Veikkola

Kirkkopäivystys

Kirkkoja pyritään pitämään avoinna henkilökohtaista hiljentymistä varten. Kirkkotilassa voi olla turvavälein korkeintaan 10 henkilöä kerrallaan. Huolehdithan käsihygieniasta tullessasi kirkkoon. Suosittelemme maskin käyttöä (yli 15 v.)