Musiikkileikkikoulu

Muskarituokioissa tustustutaan musiikin peruselementteihin leikkien, laulaen, loruillen, liikkuen, soittaen ja kuunnellen musiikkia monin eri tavoin. Musiikkimateriaali koostuu lasten hengellisistä lauluista sekä muusta musiikin varhaiskasvatuksen ohjelmistosta.

Muskarilapset ja vanhemmatkin saavat vankan pohjan myöhemmälle musiikkiharrastukselle. Musiikki toimii myös lasta ja vanhempaa sekä seurakuntaa lähentävänä ja yhdistävänä tekijänä.

Toimipisteet:

Masalan kirkko, Keskustan seurakuntatalo sekä Veikkolan seurakuntakoti.

Ryhmät ja niiden kestot:

Vauvaryhmät alle 1 vuotiaille (30 minuuttia)

Taaperoryhmät 1-2 vuotiaille (30 minuuttia)

Perheryhmät 0-5 vuotiaille (45 minuuttia)

Lapset osallistuvat ryhmiin huoltajansa kanssa. Perheryhmään voi osallistua yhden tai useamman lapsen kanssa.

Vapaita muskaripaikkoja voi tiedustella musiikkileikkikoulun opettajalta sähköpostilla pitkin lukuvuotta.

Lukukausimaksu:

Musiikkileikkikoulu toimii itsenäisenä yksikkönä seurakunnan suojissa, siksi sillä on lukukausimaksu. Lukukausimaksuilla hoidetaan opettajan palkkaus, mahdolliset muskarikonsertit sekä opetusvälinehankinnat.

Lukukausimaksu on maksu muskaripaikasta ja takaa näin säännöllisten ryhmien toiminnan. Kertamaksukäytäntöä ei ole. Muskarin täysi lukukausimaksu peritään, vaikka muskarilainen keskeyttäisi osallistumisensa ryhmään kesken lukukauden.

45 min perheryhmän lukukausimaksu on 90 €

(Syyslukukausi 90 € ja kevätlukukausi 90 €)

30 min vauva- ja taaperoryhmien lukukausimaksu on 75 €

(Syyslukukausi 75€ ja kevätlukukausi 75 €)

45 min muksumuskarin lukukausimaksu on 95 €

(syyslukukausi 95 € ja kevätlukukausi 95 €)

Lukuvuosi 2019 - 2020

Muskarit käynnistyvät ma 19.8.2019

Muskarit toimivat aamupäivisin klo 9.15 - 12.00 välisenä aikana. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on auki 13.5.-10.6.2019 välisenä aikana. Ilmoittautumaan pääset tästä.

Muskaripaikasta ja tarkemmasta ajasta ilmoitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse pe 14.6.2019 mennessä.

Taapero soittaa rumpuaRyhmät kokoontuvat seuraavasti:

Veikkola maanantai

Veikkola keskiviikko

Masala torstai

Keskusta perjantai

Toukomuskari 2019

Monet perheiden aamupäiväharrastukset siirtyvät kesätauolle toukokuun alussa. Kirkkonummen suomalainen seurakunta järjestää Toukomuskareita, jotka kokoontuvat kolme kertaa, aamupäivisin, 9.-31.5.2019 välisenä aikana.

Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa ja ne ovat jatkoa talven aikana kokoontuneille muskariryhmille. Mukaan voit kuitenkin tulla, vaikka et olisi aikaisemmin muskariin osallistunut.

Ryhmien kestot, kokoontumisajat ja paikat yllä.

Toukomuskarin maksut:

• 3 krt. x 30 min ryhmä 17€ / lapsi
  • 3 krt. x 45 min ryhmä 20 € / perhe.

Huom. Toukomuskariin ilmoittautuminen on sitova ja hinnat ovat yhteensä kolmesta kerrasta.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset pe 26.4.2019 mennessä. Ilmoittaudu tästä.

Toteutuvista muskariryhmistä ilmoitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse pe 3.5.2019 mennessä.

Toimipisteiden yhteystiedot:

Veikkola, seurakuntakoti, Tupa-kerhotila