Kirkkonummen kirkko

Pyhän Mikaelin kirkko

Tallinmäki 1 , 02400 Kirkkonummi
050 376 1481 (kirkon vahtimestari)

Kirkko on avoinna toiminnan mukaan.

Kirkkonummen kirkko

Kirkoissa ja muissa seurakuntien tiloissa noudatetaan voimassaolevia kokoontumisrajoituksia

Kirkkonummen kirkko on keskiaikainen harmaakivikirkko. Siellä on istumapaikkoja noin 550 henkilölle.

Ajoyhteys kirkon pysäköintialueelle on Toritien ja Kärrytien kautta.

Kuva: Timo Hormio

Wi-Fi

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Haapajärven kirkko

Masalan kirkko ja seurakuntakeskus

Tallinmäki 1, 02400 Kirkkonummi

Hiljenny kirkossa

Kirkko on auki rukousta ja hiljentymistä varten. Tule hetkeksi hiljentymään rauhassa. Huolehdimme yhdessä turvallisuudesta, pesemme kädet, käytämme kasvomaskia ja pidämme riittävän etäisyyden toisiimme. Tästä syystä kirkkoon sisään voi kerrallaan tulla rajoitettu määrä ihmisiä.

Tallinmäki 1, 02400 Kirkkonummi

Hiljenny kirkossa