Musiikkileikkikoulu

Pandemiatilanteen takia seurakunnan toiminnassa voi olla ennakoimattomia muutoksia, joista tiedotetaan tarvittaessa muskariryhmiin ilmoittautuneille mahdollisimman nopeasti. Uusimman tiedon voit lukea koronainfosivulta.

Muskarituokioissa tustustutaan musiikin peruselementteihin leikkien, laulaen, loruillen, liikkuen, soittaen ja kuunnellen musiikkia monin eri tavoin. Musiikkimateriaali koostuu lasten hengellisistä lauluista sekä muusta musiikin varhaiskasvatuksen ohjelmistosta.

Muskarilapset ja vanhemmatkin saavat vankan pohjan myöhemmälle musiikkiharrastukselle. Musiikki toimii myös lasta ja vanhempaa sekä seurakuntaa lähentävänä ja yhdistävänä tekijänä.

Toimipisteet

Masalan kirkko

Ellenin olohuone, Kauppakeskus Kirsikka, Kirkkonummen keskusta

Veikkolan seurakuntakoti

Ryhmät ja niiden kestot:

Vauvaryhmät alle 1 vuotiaille (30 minuuttia)

Taaperoryhmät 1-2 vuotiaille (30 minuuttia)

Perheryhmät 0-5 vuotiaille (45 minuuttia)

Lapset osallistuvat ryhmiin huoltajansa kanssa. Perheryhmään voi osallistua yhden tai useamman lapsen kanssa.

Vapaita muskaripaikkoja voi tiedustella musiikkileikkikoulun opettajalta sähköpostilla pitkin lukuvuotta.

Lukukausimaksu:

Musiikkileikkikoulu toimii itsenäisenä yksikkönä seurakunnan suojissa, siksi sillä on lukukausimaksu. Lukukausimaksuilla hoidetaan opettajan palkkaus, mahdolliset muskarikonsertit sekä opetusvälinehankinnat.

Lukukausimaksu on maksu muskaripaikasta ja takaa näin säännöllisten ryhmien toiminnan. Kertamaksukäytäntöä ei ole. Muskarin täysi lukukausimaksu peritään, vaikka muskarilainen keskeyttäisi osallistumisensa ryhmään kesken lukukauden.

45 min perheryhmän lukukausimaksu on 90 €

(Syyslukukausi 90 € ja kevätlukukausi 90 €)

30 min vauva- ja taaperoryhmien lukukausimaksu on 75 €

(Syyslukukausi 75€ ja kevätlukukausi 75 €)

45 min muksumuskarin lukukausimaksu on 95 €

(syyslukukausi 95 € ja kevätlukukausi 95 €)

Lukuvuosi 2020 - 2021

Muskarin lukuvuosi käynnistyy ma 31.8.2020

Muskarit toimivat aamupäivisin klo 9.15 - 12.00 välisenä aikana. Uusia ryhmiä perustetaan tarpeen mukaan. Kunkin ryhmän perustamiseen tarvitaan vähintään viisi osallistujaa. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Muskarien jälki-ilmoittautuminen on käynnissä. Järjestelmä näyttää, jos ryhmä on täynnä. Kannattaa kuitenkin ilmoittautua jonoon, niin sinuun otetaan yhteyttä, mikäli ryhmästä vapautuu paikkoja. Myös uusia ryhmiä saatetaan perustaa, mikäli aikatauluraamit antavat myöden. Ilmoittautumislomake aukeaa uuteen ikkunaan.

Taapero soittaa rumpua

Ryhmät kokoontuvat seuraavasti:

Ellen-olohuone, maanantai

• perhemuskari, klo 10.00 - 10.45
  • vauvamuskari, klo 11.00 - 11.30

Masalan kirkko, torstai

• taaperoryhmä / varalla klo 9.45 - 10.15
  • perhemuskari, klo 10.15 - 11.00
  • vauvamuskari, klo 11.15 - 11.45

Veikkolan seurakuntakoti, perjantai

• perhemuskari 1, klo 9.45 - 10.30
  • perhemuskari 2, klo 10.30 - 11.15