Espoon aluekeskusrekisteri

Virkatodistukset, sukuselvitykset, sukututkimukset ja avioliiton esteiden tutkinta tilataan Espoon aluekeskusrekisteristä.

Sähköiset palvelut: Virkatodistukset ja avioliiton esteiden tutkinta

Suomen ev.lut. kirkolla on sähköinen ja tietoturvallinen asiointipalvelu, jossa asiakas voi tilata virkatodistuksen itsestään (ns. elää-todistus) tai sukuselvitysmuotoisen virkatodistuksen vainajasta (nykyinen tai entinen ev.lut. kirkon jäsen). Palvelu löytyy osoitteesta tilaavirkatodistus.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Yritystilaajien virkatodistukset tilataan yritystilaajapalvelusta.

Avioliiton esteiden tutkintaa voi pyytää tutkinta-asiointipalvelusta osoitteesta esteidentutkinta.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Aluekeskusrekisterin yhteystiedot:

keskusrekisteri.espoo@evl.fi.

Puh. 09 8050 2600 (ma–ti klo 9–15, ke–to klo 9–12),

Postiosoite: PL 200, 02771 Espoo

Käyntiosoite: Kirkkokatu 1, 02770 Espoo (Huom! Vain ajanvarauksella. Varaa aika puhelimitse tai sähköpostilla)