Aikuisille

Poikkeustilan aikana löydät hartauksia, rukouksia ja muuta sisältöä seurakunnan sosiaalisen median kanavista: Kirkkonummen suomalainen seurakunta -Facebookista, Kirkkonummen seurakunnat Kyrkslätts församlingar -Youtube-kanavalta, Instagramista @kirkko_nummella sekä seurakuntamme nuorisotyön Instagramista @kosmosig 

Aikuistoiminnassa seurakuntalaiset kantavat itse vastuuta monenlaisista tapahtumista- ja kokoontumisista. Kirkkonummen eri alueilla kokoontuu monia vapaaehtoisten ohjaamia pienryhmiä. Lisäksi järjestetään säännöllisesti miesteniltoja, naisten tapahtumia, parisuhdetoimintaa ja seurakuntailtoja. Teemme yhteistyötä paikallisten toimijoiden ja seurakuntien kanssa.

Aikuistoiminnassa on mahdollisuus hiljentymiseen kirkkohetkissä ja hiljaisuuden retriiteissä ja pyhiinvaelluksilla. Tarjoamme aikuisille mahdollisuuksia keskustella uskon ja elämän kysymyksistä yhdessä toisten kanssa.

Mieti hetki, mitä sinä kaipaisit ja mitkä olisivat sinun ideasi ja lahjasi seurakunnassa. Ota rohkeasti yhteyttä aikuistyön pastoriin tai –sihteeriin, niin mietitään yhdessä miten ja millä tavalla ideasi voisi toteutua seurakunnan hyväksi.

Seurakuntien toiminta on muuttunut koronavirusepidemian vuoksi. Uusimman tiedon voit lukea koronainfosivulta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä 

Rukousvaelluksen osallistujat Pokrovan pihalla
Ekumeeninen rukousvaellus, Tammikuu 2017

Ota yhteyttä

aikuis- ja lähetystyön sihteeri

Aikuis- ja lähetystyönsihteeri

kappalainen

aikuistyö ja lähetystyö vapaapäivät to ja pe