Aikuisille

Aikuistoiminnassa seurakuntalaiset kantavat itse vastuuta monenlaisista tapahtumista- ja kokoontumisista. Kirkkonummen eri alueilla kokoontuu monia vapaaehtoisten ohjaamia pienryhmiä. Lisäksi järjestetään säännöllisesti miesteniltoja, naisten tapahtumia, parisuhdetoimintaa ja seurakuntailtoja. Teemme yhteistyötä paikallisten toimijoiden ja seurakuntien kanssa.

Aikuistoiminnassa on mahdollisuus hiljentymiseen kirkkohetkissä ja hiljaisuuden retriiteissä ja pyhiinvaelluksilla. Tarjoamme aikuisille mahdollisuuksia keskustella uskon ja elämän kysymyksistä yhdessä toisten kanssa.

Mieti hetki, mitä sinä kaipaisit ja mitkä olisivat sinun ideasi ja lahjasi seurakunnassa. Ota rohkeasti yhteyttä aikuistyön pastoriin tai –sihteeriin, niin mietitään yhdessä miten ja millä tavalla ideasi voisi toteutua seurakunnan hyväksi.

Rukousvaelluksen osallistujat Pokrovan pihalla
Ekumeeninen rukousvaellus, Tammikuu 2017