Vuoden 2021 kouluikäisten kesätoiminta

Kesällä 2021 järjestetään kesäkerhoja ja päiväpurjehduksia

Kesällä tarjoamme koululaisille kesäkerhoja sekä kaikille ikäryhmille ja perheille mahdollisuutta päiväpurjehduksille perinnepurjeveneillä yhteistyökumppanimme St. Nikolauksen kanssa. Päiväpurjehdusretkiä heinäkuussa.

Kokoontumisissa tärkeää on turvallisuus. Noudatathan siis annettuja turvaetäisyyksiä ja hygieniasuosituksia. Sairaana ei saa osallistua toimintaan. Pandemiatilanteen takia seurakunnan toiminnassa voi olla ennakoimattomia muutoksia, joista tiedotetaan tarvittaessa kerhoihin ilmoittautuneille mahdollisimman nopeasti.

Päiväpurjehdusretket

11-13-vuotiaille kahden päivän purjehdusretki 1 ma 12.- ti 13.7. ja purjehdusretki 2 ke 14.- to 15.7. klo 9-16.

Ryhmän koko on 10 lasta per päiväretki. Tarjoamme päivän aikana retkilounaan.

Retkikirje lähetetään ilmoittautumisen päättymisen jälkeen. Hinta 40€

Ilmoittautuminen täältä 17.5.-13.6.

Kesäkerhotoiminta (ilmoittautumista on jatkettu)

Kesäkerhotoiminta on tarkoitettu 1.-4.-luokkalaisille. Kesäkerhoon ilmoittaudutaan koko ajalle.

Kerhossa ollaan ulkona, liikutaan ja leikitään. Lapset toimivat pienryhmissä yhdessä ohjaajien kanssa annettuja turvallisuusmääräyksiä noudattaen. Toimimme pääsääntöisesti ulkona koko kerhoajan. Kerhot kokoontuvat klo 9-13. Mukaan tarvitaan reilut eväät, vesipullo ja päähine.

Muutamia paikkoja on vielä jäljellä. Ilmoittautumista kesäkerhoihin on jatkettu 18.5. – 30.5.2021. Kesäkerhotoiminta on maksutonta.

Ilmoittautuminen täältä 18.5.-30.5.

Kerhot kokoontuvat:

Veikkolan seurakuntakodilla 7.-11.6. klo 9-13.

Ellen -toimitila, kauppakeskus Kirsikassa 16.-20.6. klo 9-13.

Masalan kirkolla 21.-24.6. klo 9-13.

Lisätietoja:

Katri Rantanen, katri.rantanen@evl.fi

Perinnepurjevene Frida merellä täysillä purjeilla.
Perinnepurjevene Frida

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja