Vuoden 2021 kouluikäisten kesätoiminta

Kesällä 2021 järjestetään kesäkerhoja ja päiväpurjehduksia

Kesällä tarjoamme koululaisille kesäkerhoja sekä kaikille ikäryhmille ja perheille mahdollisuutta päiväpurjehduksille perinnepurjeveneillä yhteistyökumppanimme St. Nikolauksen kanssa. Päiväpurjehduksista tulee tietoa lisää toukokuun alussa.

Kokoontumisissa tärkeää on turvallisuus. Noudatathan siis annettuja turvaetäisyyksiä ja hygieniasuosituksia. Sairaana ei saa osallistua toimintaan. Pandemiatilanteen takia seurakunnan toiminnassa voi olla ennakoimattomia muutoksia, joista tiedotetaan tarvittaessa kerhoihin ilmoittautuneille mahdollisimman nopeasti.

Kesäkerhotoiminta on tarkoitettu 1.-4.-luokkalaisille. Kesäkerhoon ilmoittaudutaan koko ajalle.

Kerhossa ollaan ulkona, liikutaan ja leikitään. Lapset toimivat pienryhmissä yhdessä ohjaajien kanssa annettuja turvallisuusmääräyksiä noudattaen. Toimimme pääsääntöisesti ulkona koko kerhoajan. Kerhot kokoontuvat klo 9-13. Mukaan tarvitaan reilut eväät, vesipullo ja päähine.

Hakuaika kesäkerhoihin on 12.4. – 2.5.2021.  Kerhopaikasta ilmoitetaan kotiin sähköpostilla viikolla 18. Kesäkerhotoiminta on maksutonta.

Kerhot kokoontuvat:

Veikkolan seurakuntakodilla 7.-11.6. klo 9-13.

Ellen -toimitila, kauppakeskus Kirsikassa 16.-20.6. klo 9-13.

Masalan kirkolla 21.-24.6. klo 9-13.

Hakulinkki avautuu tähän 12.4.

Lisätietoja:

Katri Rantanen, katri.rantanen@evl.fi

Perinnepurjevene Frida merellä täysillä purjeilla.
Perinnepurjevene Frida

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja