Isoskoulutus

Huom! Isoskoulutus on toistaiseksi tauolla yhteiskunnan poikkeustilan vuoksi. Hallituksen määräämän kokoontumisrajoituksen vuoksi emme kokoonnu isoskoulutustapaamisiin emmekä toistaiseksi tapaa rippikouluryhmien kesken. Voit olla yhteydessä oman rippikouluryhmäsi ohjaajiin puhelimitse ja sähköisesti.

Lisätietoja poikkeusajan muutoksista seurakuntien toiminnassa voit lukea täältä.

Isko tarkoittaa kaksi vuotta kestävää koulutusta, joka antaa valmiuksia toimia isosena - siis ryhmänohjaajana leireillä ja retkillä, niin rippikoulussa kuin varhaisnuorten toiminnassa.

Leirit ja kerhot kokoavat vuosittain satoja paikkakunnan nuoria mukaan toimintaan. Isko-koulutukseen voit osallistua riparin jälkeen.

Mitä isoskoulutuksessa tehdään:

ISKO 1 koulutus koostuu noin joka toinen viikko olevista iltakokoontumisista tai viikonloppukoulutuksista, isoskoulutuspäivistä ja -leiristä sekä tapahtumista. ISKO 1 ryhmät kokoontuvat Masalassa ja Veikkolassa. ISKO 2 kokoontuu Masalassa n. kerran kuussa. Veikkolassa asuville järjestetään kuljetus koulutukseen.

Isoskoulutuksessa muun muassa:

• syvennetään rippikoulussa jo opittua
  • tutustutaan lähemmin kolmiyhteiseen Jumalaan
  • opetellaan ryhmän ohjaamisen taitoja
  • suunnitellaan ja toteutetaan iltaohjelmia
  • harjoitellaan hartauksien valmistelua ja pitämistä
  • pohditaan isosen roolia ja tehtäviä leireillä sekä niiden ulkopuolella

Huom! Isoskoulutus on toistaiseksi tauolla!

6.2

SYKSYN 2019 ISKO 1 ja 2 kerrat:

ISKO 1

7.5

isoskoulutus kuva, Nuoren seurakunnan veisukirja

Kerhonohjaaja koulutus

Kerhohjaaja koulutuksessa saat taitoja toimia kouluikäisten kanssa kerhotoiminnassa. Koulutus järjestetään syksyllä ennen uuden kauden alkua. Kerhot toimivat ympäri Kirkkonummea.