Isoskoulutus

Isko tarkoittaa kaksi vuotta kestävää koulutusta, joka antaa valmiuksia toimia isosena - siis ryhmänohjaajana leireillä ja retkillä, niin rippikoulussa kuin varhaisnuorten toiminnassa.

Leirit ja kerhot kokoavat vuosittain satoja paikkakunnan nuoria mukaan toimintaan. Isko-koulutukseen voit osallistua riparin jälkeen.

Mitä isoskoulutuksessa tehdään:

ISKO 1 koulutus koostuu noin joka toinen viikko olevista iltakokoontumisista tai viikonloppukoulutuksista, isoskoulutuspäivistä ja -leiristä sekä tapahtumista. ISKO 1 ryhmät kokoontuvat Masalassa ja Veikkolassa. ISKO 2 kokoontuu Masalassa n. kerran kuussa. Veikkolassa asuville järjestetään kuljetus koulutukseen.

Isoskoulutuksessa muun muassa:

• syvennetään rippikoulussa jo opittua
  • tutustutaan lähemmin kolmiyhteiseen Jumalaan
  • opetellaan ryhmän ohjaamisen taitoja
  • suunnitellaan ja toteutetaan iltaohjelmia
  • harjoitellaan hartauksien valmistelua ja pitämistä
  • pohditaan isosen roolia ja tehtäviä leireillä sekä niiden ulkopuolella

Syksyn 2018 ISKO 1 kerrat

Masalan kirkolla tiistaisin kello 17.30-19.30

4.9

18.9

Veikkolan seurakuntakodilla torstaisin kello 16-18

6.9

20.9

SYKSYN 2018 ISKO 2

Masalan kirkolla torstaisin kello 17.30-19.30

13.9

11.12 ja 13.12 (Masalassa tai Veikkolassa yhdessä ISKO 1:n kanssa)

isoskoulutus kuva, Nuoren seurakunnan veisukirja

Kerhonohjaaja koulutus

Kerhohjaaja koulutuksessa saat taitoja toimia kouluikäisten kanssa kerhotoiminnassa. Koulutus järjestetään syksyllä ennen uuden kauden alkua. Kerhot toimivat ympäri Kirkkonummea.