Isoskoulutus

Huom! Poikkeusolojen vuoksi isoskoulutusta toteutetaan etänä verkossa. Lisätietoja poikkeusajan muutoksista seurakuntien toiminnassa voit lukea täältä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

ISKO 1 koulutukseen voit ilmoittautua täältä.

Isko tarkoittaa kaksi vuotta kestävää koulutusta, joka antaa valmiuksia toimia isosena - siis ryhmänohjaajana leireillä ja retkillä, niin rippikoulussa kuin varhaisnuorten toiminnassa.

Leirit ja kerhot kokoavat vuosittain satoja paikkakunnan nuoria mukaan toimintaan. Isko-koulutukseen voit osallistua riparin jälkeen.

Mitä isoskoulutuksessa tehdään:

ISKO 1 koulutus koostuu kerran kuudessa olevista iltakokoontumisista tai viikonloppukoulutuksista, isoskoulutuspäivistä ja -leiristä sekä tapahtumista. ISKO 1 ryhmät kokoontuvat Ellenissä ja Veikkolassa. ISKO 2 kokoontuu Masalassa n. kerran kuussa. Veikkolassa asuville järjestetään kuljetus koulutukseen.

Isoskoulutuksessa muun muassa:

• syvennetään rippikoulussa jo opittua
  • tutustutaan lähemmin kolmiyhteiseen Jumalaan
  • opetellaan ryhmän ohjaamisen taitoja
  • suunnitellaan ja toteutetaan iltaohjelmia
  • harjoitellaan hartauksien valmistelua ja pitämistä
  • pohditaan isosen roolia ja tehtäviä leireillä sekä niiden ulkopuolella

Isoskoulutus kerrat julkaistaan elokuussa

ISKO 1 SYKSY

ISKO 2 SYKSY

isoskoulutus kuva, Nuoren seurakunnan veisukirja

Kerhonohjaaja koulutus

Kerhohjaaja koulutuksessa saat taitoja toimia kouluikäisten kanssa kerhotoiminnassa. Koulutus järjestetään syksyllä ennen uuden kauden alkua. Kerhot toimivat ympäri Kirkkonummea.