Masalan kirkko ja seurakuntakeskus

Pyhän Matteuksen kirkko

Tinantie 4, 02430 Masala
050 408 5799 (kirkon vahtimestari)

Kirkko on avoinna toiminnan mukaan.

Masalan kirkko ja seurakuntakeskus

Kirkkonummen Masalan kirkko on tämän vuosituhannen ensimmäinen uusi suomalainen kirkko. Masalan kirkon on suunnitellut arkkitehti Erkki Pitkäranta. Kirkon arkkitehtuurissa ja taiteessa yhdistyvät pyhyys ja luonnon läheisyys. Piispa Eero Huovinen vihki sen käyttöön 13.2.2000. Masalan kirkko nimettiin myös Matteuksen kirkoksi evankelista ja apostoli Matteuksen mukaan.

Masalan kirkko sopeutuu hyvin ympäröivään maisemaan. Moderni kirkko muuttuu toisessa päädyssä matalaksi punaiseksi rakennukseksi, jossa sijaitsevat seurakunnan kerhotilat. Myös Masalan diakoniatoimisto sijaitsee samassa rakennuksessa.

Kirkkoon mahtuu noin 180 henkilöä, kun myös seurakuntasali on käytössä.

Kuva: Timo Hormio

Lastenhoitohuone
Wi-Fi

Tinantie 4, 02430 Masala

Perhetupa

Perhetupa on koko perheen kohtaamis- ja puuhapaikka

Tinantie 4, 02430 Masala

Ensi kertaa vanhemmaksi

Vauvojen ja vanhempien vertaisryhmässä ihmetellään ja ihastellaan, leikitään ja hiljennytään, lorutellaan ja lauletaan yhdessä jakaen uuden vauvaperheen arjen iloja ja väsymyksiä.