Masalan kirkko ja seurakuntakeskus

Pyhän Matteuksen kirkko

Tinantie 4 , 02430 Masala
050 408 5799 (kirkon vahtimestari)

Kirkko on avoinna toiminnan mukaan.

Masalan kirkko ja seurakuntakeskus

Kirkoissa ja muissa seurakuntien tiloissa noudatetaan voimassaolevia kokoontumisrajoituksia

Kirkkonummen Masalan kirkko on tämän vuosituhannen ensimmäinen uusi suomalainen kirkko. Masalan kirkon on suunnitellut arkkitehti Erkki Pitkäranta. Kirkon arkkitehtuurissa ja taiteessa yhdistyvät pyhyys ja luonnon läheisyys. Piispa Eero Huovinen vihki sen käyttöön 13.2.2000. Masalan kirkko nimettiin myös Matteuksen kirkoksi evankelista ja apostoli Matteuksen mukaan.

Masalan kirkko sopeutuu hyvin ympäröivään maisemaan. Moderni kirkko muuttuu toisessa päädyssä matalaksi punaiseksi rakennukseksi, jossa sijaitsevat seurakunnan kerhotilat. Myös Masalan diakoniatoimisto sijaitsee samassa rakennuksessa.

Kirkkoon mahtuu noin 180 henkilöä, kun myös seurakuntasali on käytössä.

Kuva: Timo Hormio

Lastenhoitohuone
Wi-Fi

Tinantie 4, 02430 Masala

Hiljenny kirkossa

Kirkko on auki rukousta ja hiljentymistä varten. Tule hetkeksi hiljentymään rauhassa. Huolehdimme yhdessä turvallisuudesta, pesemme kädet, käytämme kasvomaskia ja pidämme riittävän etäisyyden toisiimme. Tästä syystä kirkkoon sisään voi kerrallaan tulla rajoitettu määrä ihmisiä.

Tinantie 4, 02430 Masala

Rukousilta SUORATOISTO