Seurakuntatoimisto

Seurakuntatoimistossa (ent. kirkkoherranvirasto) voit hoitaa kasteiden, vihkimisten ja hautajaisten varaukset. Vakituiset varattavissa olevat vihkiajat ovat lauantaisin klo 14, 15, 16, 17. Myös arkisin ja sunnuntaisin on mahdollista varata vihkimisiä. Samat varausajat pätevät myös kastevarauksiin. Vakituiset varattavissa olevat siunausajat ovat tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 11 ja 13 sekä lauantaisin klo 10 ja klo 12.

Seurakuntatoimiston yhteystiedot:

Käyntiosoite: Kirkkotallintie 2, 02400 Kirkkonummi

Puhelinnumero: 040 351 1058. Mikäli puheluun ei vastata, niin yritä myöhemmin uudestaan tai laita sähköpostia. Jostain syystä puheluiden ohjauksessa on ollut ongelmia. Vikaa selvitetään.

Sähköposti: kirjaamo.kirkkonummi@evl.fi

Palveluajat: Seurakuntatoimisto on avoinna 01.10.2022 alaken ma-ti klo 9-12  ja 13-15, ke 13-15, to puhelimitse klo 9-12 ja 13-15 tai käynti, joka sovittu ajanvarauksella, pe suljettu.

Virkatodistukset, sukuselvitykset ja avioliiton esteidentutkinta Espoon aluekeskusrekisteristä

Sähköiset palvelut: Virkatodistukset ja avioliiton esteiden tutkinta

Avioliiton esteidentutkinnan voi tehdä verkossa esteidentutkinta.fi aikaisintaan 4kk- / viimeistään 7vrk ennen vihkimistä. Kirkollinen vihkiminen edellyttää, että molemmat kihlakumppanit kuuluvat kirkkoon ja rippikoulu tulee olla molemmilla käytynä. Lisätietoja saa soittamalla Espooseen.

Virkatodistukset, sukuselvitykset, sukututkimukset ja kysymykset koskien avioliiton esteidentutkintaa Espoon aluekeskusrekisteristä:

Puh. 09 8050 2600 (ma–ti klo 9–15, ke–to klo 9–12),
Sähköposti: keskusrekisteri.espoo@evl.fi.
Postiosoite: PL 200, 02771 Espoo
Käyntiosoite: Kirkkokatu 1, 02770 Espoo

Seurakuntien kirkkoihin ja tiloihin voi tulla vain terveenä ja oireettomana. Käsihygieniasta tulee huolehtia ja maskien käyttöä suositellaan. Mikäli epäilet, että olet altistunut COVID-19 -virukselle, niin pyydämme harkitsemaan osallistumistasi seurakunnan tilaisuuksiin. Tarkempi ohjeistus annetaan kirkkotilassa.

Poikkeavat seurakuntatoimiston aukioloajat:

Kirsi Varinen

toimistonhoitaja, seurakuntatoimisto, (avoinna ma-ti klo 9-12 ja 13-15, ke 13-15, to puhelimitse tai käynti sovitulla ajanvarauksella klo 9-12 ja 13-15, pe suljettu)