Räfsö 2

Hei rippikoululainen!

Kiva kun olet mukana yhteisellä rippikoulumatkalla! Tervetuloa! Tässä kirjeessä on tärkeää tietoa rippikoulustasi, lue kirje siis tarkkaan.

Sinun rippikouluryhmäsi on Räfsö 2 Rippikoulu on kokonaisuus. Siihen sisältyy tapaamisia jo keväällä, kohti leiriä -päivä sekä leiri- tai päiväriparijakso. Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulun opetusta ja läsnäolo tapaamisissa on tärkeää. Jos et pääse mukaan johonkin tapaamiseen, ole etukäteen yhteydessä oman ryhmäsi ohjaajaan. Ohjaaja sopii kanssasi poissaolon korvaamisesta.

Kokoontumiset, joihin osallistut rippikouluryhmäsi kanssa:

1. Rippikoulun aloitustapahtuma la 27.1. klo 16–17 keskustan Pyhän Mikaelin kirkossa (Tallinmäki 1). Tapaat ripariryhmäsi ensimmäistä kertaa. Saat infoa tulevasta ja riparipassin, johon keräät merkintöjä kevään aikana.

2. Yhteinen päivä su 3.3 klo 13–16 Masalan kirkolla (Tinantie 4). Kuulet nuorten mahdollisuuksista vaikuttaa. Päivän aikana on tarjolla välipala.

3. Perhepäivä Veikkolan seurakuntakodilla su 7.4 kello 12–16 (Kisapolku 1). Keskustelemme tärkeistä rippikouluun ja leirijaksoon liittyvistä asioista. Ainakin yhden huoltajasi on hyvä olla paikalla itsesi lisäksi. Tarjolla on kahvit ja välipalaa.

4. Konserttipäivä pe 19.4. Klo 17.30–18.30 keskustan Pyhän Mikaelin kirkossa.

5. Omatoiminen jumalanpalveluskäynti kevään aikana yhteisten tapaamisten lisäksi. Aika- ja paikkatiedot jumalanpalveluksista löytyvät seurakuntamme verkkosivuilta.

6. Kohti leiriä -päivä pe 7.6 kello 10–16 Ellen Kauppakeskus Kirsikassa (Saloviuksentie 3). Tutustumista ja oppimista. Päivän aikana tarjotaan lounas ja välipala.

7. Leiri- tai päivärippikoulujakso 9.–15.6 Räfsössä. Saat tarkempaa tietoa mm. mukaan pakattavista tavaroista myöhemmin keväällä.

8. Konfirmaatioharjoitus ja valokuvaus pe 28.6 kello 16–18 Pyhän Mikaelin kirkossa.

9. Konfirmaatiojuhla Pyhän Mikaelin kirkossa la 29.6 kello 14. Nuoret saapuvat kirkkoon viimeistään klo 13.30. Konfirmaatio ja rippikoulutodistusten jako kirkolla päättyy klo 15.30 mennessä.

10. Tervetuloa mukaan seurakunnan nuorteniltoihin ja muuhun toimintaan! Nuorten toiminta alkaa syksyllä viikolla 36.

 

Rippikouluryhmäsi ohjaajat:

Pastori Kati Tuomainen

Rippikoulun ohjaaja Hugo Lehkonen

Rippikoulun ohjaaja Oskari Ahola

Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Heihin tutustut tapaamisissa kevään aikana.

 

 

Allergiat ja ruokavaliot:

Tilaamme rippikoulussa tarjottavat välipalat ja ruoat ilmoittautumisessa annettujen tietojen mukaan. Mikäli tietoihisi on tullut muutoksia, ole välittömästi yhteydessä tästä ohjaajiin.

 

Tiedottaminen:

Kaikki rippikouluinfot lähetetään sähköpostitse nuorelle ja huoltajalle. Lisäksi löydät leiriin liittyvät tärkeät tiedot sekä yleistä tietoa rippikoulusta seurakuntamme verkkosivuilta.

 

Maksujärjestely:

Rippikoulumaksusta on mahdollisuus anoa perheen taloudellisesti tiukan tilanteen vuoksi maksujärjestelyä, joka katsotaan tapauskohtaisesti jokaisen perheen kohdalla. Maksujärjestelyanomuksia (lomake löytyy nettisivuilta) otetaan vastaan toukokuun loppuun asti (talviryhmien kohdalla 15.1. asti). Maksujärjestelyihin liittyvissä kysymyksissä voitte jättää viestin diakonian päivystävään puhelimeen p. 050 383 9371 ja diakonit ottavat teihin yhteyttä.

 

Ole rohkeasti yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää rippikoulusta!

Nähdään tammikuun ensimmäisessä tapaamisessa!