Nuorisokuoro Merituuli

Nuorisokuoro Merituuli on Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan nuorisokuoro, jonka laulajat ovat 12–18 -vuotiaita nuoria.

Kuoron esiintymiset ovat pääasiassa Kirkkonummella, mutta konserttimatkoja on tehty Viroon, Tanskaan, Puolaan, Saksaan, Italiaan ja USA:han. Upeasti toteutuneet kuoromatkat ovat aina olleet tärkeä osa Merituulen toimintaa.

Kesällä 2015 Merituuli osallistui Alta Pusterian kuorofestivaalille Pohjois-Italiassa. Kesällä 2017 Merituuli osallistui Tampereen Sävelen kuorokatselmukseen.

Vuosi 2019 on Nuorisokuoro Merituulen 25 -v. juhlavuosi.

Merituuli-kuorossa lauletaan klassista nuorisokuoromusiikkia, nuorten hengellisiä lauluja, muita nuorten lauluja sekä esim. kansanlauluja Suomesta ja muista maista.

Merituulessa nuori saa kivan harrastuksen ja paljon uusia kavereita. Leirien ja matkojen yhteydessä opitaan tuntemaan toisia paremmin. Kuoronjohtajan ohjauksessa kuorolainen saa itselleen arvokasta oppia musiikista, laulamisesta ja äänenmuodostuksesta. Moni kuorolainen on perustellut kuoroharrastustaan sanomalla, että on kivaa tehdä yhdessä jotakin niin suurta ja hienoa.

Yksin harva meistä pystyy saamaan aikaan suuria musiikin saralla, mutta yhdessä toisten kanssa kuorossa voi kokea mahtavia onnistumisen hetkiä.

Seuraavat pääsykokeet Merituuleen pidetään keskustan srk-talolla tiistaina 13.8.2019 ja koko kuoro lähtee Räfsön harjoitusleirille jo 17.-18.8. Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Syyskausi alkaa ti 13.8. klo 16.30.

Nuorisokuoro Merituulen löydät myös Facebookissa, käy tykkäämässä.

Nuorisokuoro Merituuli kesällä 2017
Nuorisokuoro Merituuli

vapaapäivät to, pe

Keskustan aluetyö.