Rippikouluryhmä Räfsö 5

Hei rippikoululainen!  

Kiva kun olet mukana yhteisellä rippikoulumatkalla! Tervetuloa!

Sinun rippikouluryhmäsi on Räfsö 5. Olet saanut tämän sivuston tiedot sähköpostitse 11.1.2024.

Rippikoulu on kokonaisuus. Siihen sisältyy tapaamisia jo keväällä, kohti leiriä -päivä sekä leiri- tai päiväriparijakso.  Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulun opetusta ja läsnäolo tapaamisissa on tärkeää. Jos et pääse mukaan johonkin tapaamiseen, ole etukäteen yhteydessä oman ryhmäsi ohjaajaan. Ohjaaja sopii kanssasi poissaolon korvaamisesta. 

Kokoontumiset, joihin osallistut rippikouluryhmäsi kanssa: 

 1. Rippikoulun aloitustapahtuma la 27.1. klo 18-19 Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkossa (Tallinmäki 1).  
  Tapaat ripariryhmäsi ensimmäistä kertaa. Saat infoa tulevasta ja riparipassin, johon keräät merkintöjä kevään aikana.  

 1.  Yhteinen päivä la 2.3 klo 13-16 Masalan kirkolla (Tinantie 4).  Päivän aikana on tutustumista ja ehtoollisopetusta oman ryhmän kanssa, toisen rippikouluryhmän kanssa kuulet nuorten mahdollisuuksista vaikuttaa Changemakerin (kirkon ulkomaanavun nuorisoverkosto) kautta. Tarjolla myös pieni välipala. Päivän lopuksi yhteinen ehtoollismessu. 

 1. Perhepäivä su 26.5 klo 10 messu Kirkkonummen kirkossa. Olethan paikalla hyvissä ajoin. Messun jälkeen jatkamme Ellenissä (Kauppakeskus Kirsikka, Saloviuksentie 3) n klo 11.30.  Keskustelemme tärkeistä rippikouluun ja leirijaksoon liittyvistä asioista. Ainakin yhden huoltajasi on myös hyvä olla paikalla. Tarjolla on kahvit ja välipalaa. 

 1. Konsertti rippikoululaisille pe 19.4. klo 19-20 Kirkkonummen kirkossa.  

 1. Omatoiminen jumalanpalveluskäynti kevään aikana yhteisten tapaamisten lisäksi. Aika- ja paikkatiedot jumalanpalveluksista löytyvät seurakuntamme verkkosivuilta. 

 1. Kohti leiriä -päivä to 4.7 klo 10-16 Masalan kirkolla. Tutustumista ja oppimista. Päivän aikana tarjotaan lounas ja välipala. 

 1. Leirijakso la 6.-pe 12.7. Saat tarkempaa tietoa mm. mukaan pakattavista tavaroista myöhemmin keväällä.  Tulostettava Leirikirje

 1. Konfirmaatioharjoitus ja valokuvaus pe 19.7.klo 16-18 Kirkkonummen kirkossa.  

 1. Konfirmaatiojuhla su 21.7. klo 14 Kirkkonummen kirkossa.  
  Nuoret saapuvat kirkkoon viimeistään klo 13.30 Konfirmaatio ja rippikoulutodistusten jako kirkolla päättyy viimeistään klo 15.30 mennessä. 

 1. Tervetuloa mukaan seurakunnan nuorteniltoihin ja muuhun toimintaan! Nuorten toiminta alkaa syksyllä viikolla 36.  

Rippikouluryhmäsi ohjaajat:  pastori Johanna Tilus, rippikoulun ohjaaja Anne-Mari Teukku ja rippikoulun ohjaaja Jesse Grönlund. Ryhmänohjaajina toimivat isoset. Heihin tutustut tapaamisissa kevään aikana.  

Allergiat ja ruokavaliot: 
Tilaamme rippikoulussa tarjottavat välipalat ja ruoat ilmoittautumisessa annettujen tietojen mukaan. Mikäli tietoihisi on tullut muutoksia, ole välittömästi yhteydessä tästä ohjaajiin.  

Tiedottaminen: 
Kaikki rippikouluinfot lähetetään sähköpostitse nuorelle ja huoltajalle. Lisäksi löydät oman ryhmäsi liittyvät tärkeät tiedot tältä sivulta sekä yleistä tietoa rippikoulusta seurakuntamme verkkosivuilta.  

Maksujärjestely: 
Rippikoulumaksusta on mahdollisuus anoa perheen taloudellisesti tiukan tilanteen vuoksi maksujärjestelyä, joka katsotaan tapauskohtaisesti jokaisen perheen kohdalla. Maksujärjestelyanomuksia (lomake löytyy nettisivuilta) otetaan vastaan toukokuun loppuun asti. Maksujärjestelyihin liittyvissä kysymyksissä voitte jättää viestin diakonian päivystävään puhelimeen p. 050 383 9371 ja diakonit ottavat teihin yhteyttä.  

Ole rohkeasti yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää rippikoulusta! 

Nähdään tammikuun ensimmäisessä tapaamisessa! 

 

Rippikouluterveisin  

Johanna Tilus, johanna.tilus@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä 

p. 0400802489 

Anne-Mari Teukku, anne-mari.teukku@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä 

p. 040 7093053 

Jesse Grönlund

Ota yhteyttä

seurakuntapastori

Lähetystyö Vapaapäivät yleensä to-pe