Sururyhmät

Sururyhmä on tarkoitettu läheisensä kuoleman kautta menettäneille. Seurakunnan sururyhmä käynnistyy joka vuosi pyhänpäivän jälkeen. Ryhmässä on mahdollisuus luottamuksellisessa ilmapiirissä käsitellä suruun ja menetykseen liittyviä tunteita ja ajatuksia ja saada vertaistukea.

Seurakuntien toiminta on muuttunut koronavirusepidemian vuoksi. Seurakunnat palvelevat edelleen. Uusimman tiedon voit lukea koronainfosivulta.

Uusi sururyhmä aloittaa aina pyhäinpäivän jälkeen. Seuraa tapahtumailmoittelua.

Sururyhmä aloittaa Kirkkonummen seurakunnan Papinniityn kerhotilassa, osoite Grandalantie 2 E 39 (katutasossa) ma 18.11. klo 18–19.30. Kokoonnumme jatkossa maanantai-iltaisin kuusi kertaa: 2.12., 16.12.,13.1., 27.1.,10.2. ja 24.2. Ryhmän vetäjinä toimivat diakoni Nina Hotma ja pastori Terho Haataja. Lasten sururyhmä yli 4-vuotiaille tarpeen mukaan. Ilmoittautuminen 11.11. mennessä: sähköposti terho.haataja@evl.fi / puh. 0503761509. Jos sinulla on jotain kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä.

Kuoleman koskettaminen paljastaa elämän rajallisuuden. Omien läheisten lisäksi tukea antaa myös seurakunta.

Kuoleman jälkeen on toivoa

YouTube-video

Suru on luonnollinen tapa kohdata menetys. Samalla myös oman elämän rajallisuus tulee vastaan. Hautajaiset on omaisille tärkeä hetki suremiseen ja keskinäiseen lohdutukseen.

Omaisen tunteet ja surutyö