Nuorille

Nuorisotyön piiriin kuuluvat mm. nuortenillat, leirit ja projektit. Teemme myös retkiä ja järjestämme konsertteja.

Kaipaamme joukkoomme juuri sinua, tervetuloa!

Kokoontumisissa tärkeää on turvallisuus. Noudatathan siis annettuja turvaetäisyyksiä ja hygieniasuosituksia. Sairaana ei saa osallistua toimintaan. Pandemiatilanteen takia seurakunnan toiminnassa voi olla ennakoimattomia muutoksia, joista tiedotetaan tarvittaessa kerhoihin ja retkille ilmoittautuneille mahdollisimman nopeasti.

Ajankohtaista

Netflixparty leffa ilta tänään kello 19. Linkki illan elokuvaan tässä: https://redirect.teleparty.com/join/d9db32e141ac6c4b

Nuorten syksyn toiminnan löytyy nyt nettisvuiltamme ja tapahtumakalenterista. Noudatamme toiminnassa voimassa olevia kokoontumisrajoja ja hygienia suosituksia.

Ehtoollisavustajakoulutus

Oletko rippikoulun käynyt ja konfirmoitu nuori? Haluatko jakaa ehtoollista seurakunnan messuissa, ripareilla tai konfirmaatiossa? Ehtoollisavustuskoulutuksessa harjoittelemme ehtoollisen jakamista ja käymme läpi messuavustamiseen liittyviä asioita. Koulutuksen saatuasi voit avustaa ehtoollisella. Koulutuksen käyminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit avustaa ehtoollisella silloin kun sinulle sopii.

Nuorten ehtoollisavustajakoulutus on tauolla koronatilanteen vuoksi. Tiedotamme, kun koulutusta taas järjestetään.

Mukaan nuorten iltamessuun?

Nuorten syksyn ilamessut toteuttetaan kerran kuussa keskustan kirkolla kello 18-19. Olet lämpimästi tervetullut mukaan osallistumaan, erilaisiin avustaja tehtäviin tai mukaan nuorten messubändiin. Lisätietoa saat nuorten viikkotoiminnasta ja suoraan Hugo Lehkoselta ja Tarja KIvikkolalta.