Isoskoulutus

Mitä isoskoulutuksessa tehdään?

Isko tarkoittaa kaksi vuotta kestävää koulutusta, joka antaa valmiuksia toimia isosena - siis ryhmänohjaajana kerhoissa, leireillä ja retkillä, niin rippikoulussa kuin varhaisnuorten sekä pienten lasten ja perheiden toiminnassa.

Leirit ja kerhot kokoavat vuosittain satoja paikkakunnan nuoria mukaan toimintaan. Isko-koulutukseen voit osallistua riparin jälkeen.

ISKO 1 -koulutus koostuu kerran kuussa olevista iltakokoontumisista tai viikonloppukoulutuksista, isoskoulutuspäivistä ja -leiristä sekä tapahtumista. Hyödynnämme myös Google Classroomia koulutuksessa.

ISKO 1 -ryhmät kokoontuvat Ellenissä ja Veikkolassa.

ISKO 2 kokoontuu keskustan kirkolla tai Masalan kirkolla n. kerran kuussa.

Isoskoulutuksessa muun muassa:

• syvennetään rippikoulussa jo opittua
  • tutustutaan lähemmin kolmiyhteiseen Jumalaan
  • opetellaan ryhmän ohjaamisen taitoja
  • suunnitellaan ja toteutetaan iltaohjelmia
  • harjoitellaan hartauksien valmistelua ja pitämistä
  • pohditaan isosen roolia ja tehtäviä leireillä sekä niiden ulkopuolella

Isko kevät 2022

Isko 1 kokoontumiset

Ellenin ryhmä

Veikkolan ryhmä

Isko 2 kokoontumiset

isoskoulutus kuva, Nuoren seurakunnan veisukirja

Kerhonohjaajakoulutus

Kerhohjaajakoulutuksessa saat taitoja toimia kouluikäisten kanssa kerhotoiminnassa. Koulutus järjestetään syksyllä ennen uuden kauden alkua. Kerhot toimivat ympäri Kirkkonummea.