Nuortenillat ja muu toiminta

Huom! Nuorten kokoavassa viikkotoiminnassa voi tapahtua muutoksia ja poikkeuksia koronatilanteen vuoksi. Päivitämme nuorten toiminnasta tietoa näille sivuille sekä nuorisotyön sosiaalisen median kanaville.

Mikäli haluat jutella nuorisotyötä tekevien kanssa, voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla ja somen välityksellä. Olemme täällä sinua varten!

Lisätietoja poikkeusajan muutoksista seurakuntien toiminnassa voit lukea täältä.

Kynttilöitä

Muu toiminta

- Toimintaa ja keskustelua Discordissa

- Päivänaktiviteetteja ja iltahartauksia IG:ssä

- Elokuvien katselua Netflixpartyn kautta

- Whatsapp-Raamis Linkki: https://chat.whatsapp.com/ItikkAtpU7U3KPg1T6DAT5

-Nuorten pelitoimintaa verkossa

Muista pistää siis seurakunnan nuorisotyön tili @kosmosig seurantaan instagramissa. Discordin kutsun löydät instagramista ja lisäksi voit kysyä sitä nuorisotyönohjaajiltamme. Voit olla nuorisotyönohjaajiin muutenkin yhteydessä toimintaan ja muihin kysymyksiin liittyen!