Nuortenillat ja muu toiminta

Nuorisotyössä sattuu ja tapahtuu niin lähellä kuin verkossa. Järjestämme toimintaa ympäri Kirkkonummea. Alta löydät tietoa ja linkkejä toimintaamme. Kaikki toimintamme löytyy tapahtumakalenterista ja sivun oikenlaidan mainoskuvasta. Kokoavan toiminnan lisäksi teemme yhteistyötä paljon Kirkkonummen kouluilla ja muiden yhteistyötahojen kanssa Kirkkonummen lasten ja nuorten hyväksi. 

Syksy alkaa olla täällä taas. Ensimmäinen nuortenilta avaa ovensa Hörnanilla (Pitäjäntuvanpolku 3) 1.9 klo 17.00-22. Luvassa yhteistä pelailua ja hauskaa yhdesä oloa.

Tapahtumakalenterista löydät myös tarkemmat tiedot iltojen ja tulevien retkien sekä pop up juttujen ohjelmista.

 

 

 

Verkossa tehtävä nuorisotyö

Nuorisotyö toimii vahvasti myös eri somealustoilla ja järjestää erilaisia nuorten toimintoja verkon puolella

Kosmosig on nuorisotyön instagram tili, johon päivitetään nuorisotyön kuulumisia, tietoa tapahtumista ja tuotetaan sisältöä yhdessä nuorten kanssa mm. raamiksia ja hartauksia.

Kosmostiktok on nuorisotyön tiktok-tili , johon yhdessä nuorten kanssa luodaan yhdessä sisältöjä.

Nuorisotyön discord-serverillä kootaan nuoria yhteen niin juttelun, pelailun kuin vaikkapa suosikkielokuvien jakamisen merkeissä.

Nuorten Whatsapp-Raamikset kokoavat juttelmaan elämän isoista ja pienistä kysymyksistä muutaman kerran kuussa. Ryhmään pääsee tästä

Nuorisotyö myös pelaa verkossa. Järjestämme yhdessä nuorten kanssa turvallisessa ilmapiirissä pelaamista verkon yli niin Fortniten kuin vaikkapa lautapelie merkeissä. Lisätietietoa saat Hugolta. 

Nuorisotyön kesän ohjelma
Nuorisotyön kesän ohjelma