Nuortenillat ja muu toiminta

Huom! Nuorten kokoavassa viikkotoiminnassa on muutoksia ja poikkeuksia koronatilanteen vuoksi. Pyrimme päivittämään ajantasaista tietoa toiminnasta ja mahdollisista muutoksista näille sivuille sekä nuorisotyön sosiaalisen median kanaville.

Tiedot kesän nuortenilloista ja muusta toiminnasta löytyvät alempaa.

Mikäli haluat jutella nuorisotyötä tekevien kanssa, voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla ja somen välityksellä. Olemme täällä sinua varten!

Lisätietoja poikkeusajan muutoksista seurakuntien toiminnassa voit lukea täältä.

Nuorteniltoja järjestetään seurakunnan eri tiloissa perjantaisin ja yhteistyössä kunnan kanssa maanantaisin n. kerran kuussa. Iltoja järjestetään Ellenissä Kirsikassa, Masalan Pyhän Matteuksen kirkolla ja Veikkolan seurakuntakodilla. Ovet ovat auki perjantaisin kello 18-22 ja maanantaisin 18-21. Kertoja on per tila noin kerran kuussa. Ellenin nuorteniltoja ennen on koululaisten ja opiskelijoiden avoimet ovet perjantaisin kello 14-18 ja maanantaisin kello 15-18 johon kaikki ovat tervetulleita hengaamaan tekemään läksyjä, pelailemaan yms.

Nuortenilloissa vietetään aikaa yhdessä, nautitaan hartauksista, tehdään ja toimitaan yhdessä, pelataan erilaisia pelejä yms. Seurakunta tarjoaa myös pientä purtavaa.

Masalan nuorteniltojen yhteydessä järjestään nuorten  yhdessä työntekijöiden kanssa toteuttama iltamessu kello 20. Messu on kaikille avoin. Musiikki toteutaan nuorten messubändien voimin.

Ellenissä kokoontuu myös n. kerran kuussa nuorten Raamis- ja oloilta ja Lepo- ja oloilta  kello 19-21. Raamiksissa pureudutaan aina johonkin Raamatun kertomukseen syvemmällä tavalla ja käydään aihetta läpi pohtimalla ja toiminnalla läpi. Lepoillassa taas annetaan mahdollisuuteen levähtää hetki arjen kiireen keskellä. Illoissa saa viettää aikaa myös pelailun yms. merkeissä.

Nuorisotyön viikkotoiminta kesä- ja heinäkuussa 2020

Verkossa

Päivän aktiviteetit kello 14 (ig): 9.6, 11.6, 16.6, 18.6, 23.6, 23.6, 25,.6 ja heinäkuussa mahdollisesti pop up hengessä

Hartaudet kello 21 (ig): 8.6, 10.6, 15.6, 17.6, 22.6, 24.6., 3.7.,10.7.,17.7., 24.7., 31.7.

Nuorisotyö toimii myös omalla Discord kanavallaan ja snapchatissä. Discordissa ja Instagramissa voidaan pitää myös tilanteen mukaan nuorteniltoja ja muita kokoontumisia. Samoin nuorten netlixparty leffailtoja järjestetään kesänaikana verkossa. Nämä tilaisuudet järjestetään pop up hengessä kesän aikana.

Muu toiminta

Nuortenillat pihalla kello 18-20: 5.6, 26.6 ja 31.7. seurakuntatalon takana kentällä sekä 3.7. Veikkolan seurakuntakodin pihalla. Iloissa on säävaraus. Ota mukaan myös omat eväät.

Nuorisotyö järjestää myös muita kokoontumisia (kuten sateenkaarevia nuorteniltoja) pop up hengessä.

Muista pistää seurakunnan nuorisotyön tili @kosmosig seurantaan instagramissa. Discordin kustun löydät instagramista ja lisäksi voit kysyä sitä nuorisotyönohjaajiltamme. Voit olla nuorisotyönohjaajiin muutenkin yhteydessä toimintaan ja muihin kysymyksiin liittyen!

Kynttilöitä