Nuortenillat ja muu toiminta

Huom! Nuorten kokoavassa viikkotoiminnassa on muutoksia ja poikkeuksia koronatilanteen vuoksi. Pyrimme päivittämään ajantasaista tietoa toiminnasta ja mahdollisista muutoksista näille sivuille sekä nuorisotyön sosiaalisen median kanaville. Syksyn nuortentoiminnasta löydät tietoa alta syys-lokakuun osalta. Julkaisemme lokakuun lopulla marras-joulukuun ohjelman.

Mikäli haluat jutella nuorisotyötä tekevien kanssa, voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla ja somen välityksellä. Olemme täällä sinua varten!

Lisätietoja poikkeusajan muutoksista seurakuntien toiminnassa voit lukea täältä.

Nuortenillat perjantaisin kello 19-21:

11.9  Masalan kirkko

25.9  Ellen

2.10  Veikkolan seurakuntakoti

9.10  Masala kirkko

30.10 Ellen

Iltamessut perjantaisin kello 18:

18.9 Keskustan kirkko

9.10 Sateenkaareva iltamessu

23.10 Keskustan kirkko

Kynttilöitä

Muu toiminta

- Toimintaa ja keskustelua Discordissa

- Päivänaktiviteetteja ja iltahartauksia IG:ssä

- Elokuvien katselua Netflixpartyn kautta

- Whatsapp-Raamikset

Muista pistää siis seurakunnan nuorisotyön tili @kosmosig seurantaan instagramissa. Discordin kutsun löydät instagramista ja lisäksi voit kysyä sitä nuorisotyönohjaajiltamme. Voit olla nuorisotyönohjaajiin muutenkin yhteydessä toimintaan ja muihin kysymyksiin liittyen!