Aikuiskuorot

Seurakunnassamme on neljä aikuisten musiikkiryhmää. Koronan vuoksi ryhmäkokoontumiset ovat olleet tauolla. Herättelemme kuorotoimintaa "Striimikuorolla", jonka Kirkkonummen keskustan kirkossa tapahtuva lähikuoroharjoitus suoratoistetaan, niin että kuoroon voi liittyä netin kautta kaikki halukkaat. Paikan päälle kutsumme turvallisuussyistä vain jo mukanaolleita musiikkiryhmäläisiä Valonasta, Versosta ja Värinästä. Lähikuoroon voi tulla vain oireettomana ja maksimissaan 30 osallistujaa. Paikan päälle tulevien pitää  ilmoittautua  omalle kuoronjohtajalleen viimeistään kuoropäivän aamuna.

Striimikuoro Keskustan kirkossa

Ke 2.9 klo 19-20

Ke 9.9 klo 19-20

Lokakuussa striimikuorojen lisäksi musiikkiryhmien toimintaa jatketaan pienryhmissä, mikäli se on Koronan suhteen turvallista. Lisää tietoa myöhemmin luvassa. Uudet musiikkiryhmäläiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan heti kun se on turvallista.

 

 

 

 Uusimman tiedon voit lukea koronainfosivulta.

 

Keskusta

Värinä on nuorten aikuisten, työikäisten ja tästä kuvaukseksesta kiinnostuneiden laulu- ja soitinyhtye.  Värinä harjoittelee Ellenissä (kauppakeskus Kirsikan tilassa) torstaisin klo18.00. Erityisesti miesääniä ja soittajia etsitään!  Kauden aikana tehdään myös yhteisiä musiikkiprojekteja Lasten messubändin kanssa.  Perheet lämpimästi tervetuloa koko perheen voimin!        

Tiedustelut mari.siren@evl.fi puh. 040 824 0025                                                                                 

 

Seurakuntakuoro on srk:n iäkkäämpien laulajien oma sekakuoro. Seurakuntakuoro kokoontuu keskustan alueella maanantaisin päiväaikaan. Kuoron toiminta alkaa sitten kun epidemiatilanne sallii turvallisen kokoontumisen. Kuoroa alkaa johtaa kanttori Ilona Nyman.

 

Masala

Laulu- ja soitinyhtye Verso   Harjoitukset  Masalan kirkossa keskiviikkoisin klo 18.30–20.
Tiedustelut ilona.nyman@evl.fi puh. 050 346 3699

Veikkola

Valona -kuoro harjoittelee torstaisin klo 18.30–20 Veikkolan seurakuntakodilla.

Tiedustelut johanna.salmela@evl.fi puh.050 351 5700

Kirkon kevätjuhla 2017
Kirkon kevätjuhla 2017

Valona-kuoro

Laulu - ja soitinyhtye Verso keväällä 2017
Laulu - ja soitinyhtye Verso keväällä 2017

Ota yhteyttä

johtava kanttori

Vapaapäivät pe ja la

Masalan aluetyö. Johdettavana olevat musiikkiryhmät: Laulu- ja soitinyhtye Verso, Lasten musiikkiryhmä  Tähti, Nuorten messubändi

 

kanttori

vapaapäivät ma ja ti

Veikkolan aluetyö. Valona-kuoron johtaja.

Kanttori

vapaapäivät ma, ti

Keskustan aluetyö:

Laulu- ja soitinyhtye Värinä

Konserttivaraukset

Soitinhuollot ja -viritykset