Leirejä perheille keväällä, kesällä ja syksyllä

Räfsön leirisaari Porkkalanniemen kupeessa tarjoaa virkistysmahdollisuuksia perheleirien ja retkipäivien kohteena. Leireille hakeminen tapahtuu nettilomakkeella. Hae leirille klikkaamalla sen ajankohtaa. Leirit ovat maksullisia.

Poikkeustilanteesta johtuen leirien ajankohtaan, ilmoittautumiseen ja toteutumiseen saattaa tulla muutoksia. Lue uusimmat tiedot muutoksista seurakuntien toiminnassa koronainfosivulta.

Äidit ja lapset -leiri 2.-3.5.2020

Mukavaa yhdessäoloa ja puuhaa äideille ja lapsille. Leirin hinta 30€/aikuinen ja 10€/lapsi. Alle 3-vuotiaat maksutta.

Hakuaika leirille huhtikuussa.

Perheleiri 29.7.-31.7.2020

Yhteistä ja omaa ohjelmaa kesäisen toiminnan lomasssa. Kaikenikokoisille perheille. Leirin hinta on 45 € aikuinen ja 20 € lapsi. Alle 3 -vuotiaat maksutta.

Hakuaika leirille 6.4. alkaen

Äitileiri 28.8.-29.8.2020

Äitileiri on tarkoitettu äideille.  Vain aivan pienet sylivauvat voivat tarvittaessa tulla mukaan. Vuorokausi sisältää keskustelua, hartauksia, yhdessäoloa, hyvää ruokaa ja saunomista. Hinta on 40€.

Hakuaika leirille on 18.5-26.7.

Isät ja lapset -leiri 2.-3.10.2020

Mukavaa yhdessäoloa ja puuhaa isille ja lapsille. Leirin hinta 30€/aikuinen ja 10€/lapsi. Alle 3-vuotiaat maksutta. Hakuaika leirille 3.8.-13.9.

Syysloman perheleiri 16.-18.10.2020

Perheleiri on tarkoitettu kaikenkokoisille lapsiperheille. Perheleirillä majoitutaan omassa mökissä. Perheleiri on koko perheen yhteinen mahdollisuus lomailuun, virkistymiseen ja syksystä nauttimiseen. Leirillä on yhteistä ohjelmaa sekä omaa ohjelmaa vanhemmille ja lapsille. Matka lauttarantaan kuljetaan omalla kyydillä.

Leirin hinta on 45€/aikuinen, 20€/lapsi, alle 3-vuotiaat maksutta. Etusija leirille on ensikertalaisilla, kirkkonummelaisilla perheillä. Hakuaika leirille on 24.8.-27.9.

Varhaiskasvatuksen tietosuojaselosteen löydät täältä.

Leiriläisiä
Iloa ja uusia kavereita leireiltä!
Leiriläisiä
Käsillä tekemisen iloa