Leirejä perheille

Kokoontumisissa tärkeää on turvallisuus. Noudatathan siis annettuja turvaetäisyyksiä ja hygieniasuosituksia. Sairaana ei saa osallistua toimintaan. Pandemiatilanteen takia seurakunnan toiminnassa voi olla ennakoimattomia muutoksia, joista tiedotetaan tarvittaessa kerhoihin ja retkille ilmoittautuneille mahdollisimman nopeasti.

Päiväpurjehdukset lapsiperheille elokuussa 2022

Elokuun alussa on upea mahdollisuus päästä purjehtimaan päiväksi perinnepurjeveneillä lähisaaristossa.
etkipäivät ovat ke 3.8., to 4.8. sekä pe 5.8. Näistä voi osallistua yhteen.
Etusija ensikertalaisilla. Ryhmän koko on noin 10 osallistujaa per vene.

Matkaan lähdetään klo 10 Motaleffin rannasta (Långholminpolku 25), paluu samaan paikkaan noin klo16.
Rantaan kuljetaan omilla kyydeillä, rannassa on parkkipaikka autoille.

Yhteistyökumppanimme St. Nikolauksen miehistön kanssa opimme purjehduksen saloja, saamme toimia yhdessä miehistön kanssa ja nauttia kesäisestä luonnosta. Aalloilla meitä kuljettavat perinnealukset Lotta ja Frida. Matkaamme avoveneillä saareen, jossa nautitaan elokuisesta saaristoluonnosta. Ollaan yhdessä perheen kanssa, tutustutaan saareen, syödään omia eväitä, nuotiolla voi paistaa makkaraa tmv. (säävaraus). Uimaankin voi päästä.

Retki ei ole esteetön, veneeseen ja veneestä pois kaupuaminen vaatii kohtalaista ketteryyttä. Mukaan ei voi ottaa esim. lastenvaunuja eikä pyörätuolia. Pienelle vauvalle voi mukaan ottaa turvakaukalon.

Retkimaksu aikuisilta on 20 € ja lapsilta 10 €. Alle 3-vuotiaat purjehtivat maksutta.

Hakuaika päättyy 15.7.  Leiripaikoista ilmoitetaan sähköpostilla hakuajan jälkeen.
Tarkemmat tiedot leiristä saat leirikirjeestä, jonka lähetämme osallistujille sähköpostilla.

Hakulomake löytyy täältä Perhepurjehdushaku

Tiedustelut sähköpostitse osoitteella varhaiskasvatus.kirkkonummi@evl.fi

­

Varhaiskasvatuksen tietosuojaselosteLinkki avautuu uudessa välilehdessä (aukeaa uuteen ikkunaan)