Leirejä perheille keväällä, kesällä ja syksyllä

Suomen hallituksen määräämiä kokoontumisrajoituksia lievennetään 1.6.2020 lähtien.  Kokoontumisissa tärkeää on turvallisuus. Noudatathan siis annettuja turvaetäisyyksiä ja hygieniasuosituksia. Sairaana ei saa osallistua toimintaan. Pandemiatilanteen takia seurakunnan toiminnassa voi olla ennakoimattomia muutoksia, joista tiedotetaan tarvittaessa kerhoihin ja retkille ilmoittautuneille mahdollisimman nopeasti.

Huolellisten selvitysten jälkeen on todettu, että Kirkkonummen seurakuntien leirikeskuksessa ei järjestetä leirejä kesällä 2020. Tässä päätöksessä on huomioitu kaikki covid19-pandemiatilanteeseen liittyvät rajoitukset ja turvallisuusnäkökulmat.

Leirien sijaan tarjoamme lapsille kesäkerhoja (linkki aukeaa uuteen ikkunaan) sekä kaikille ikäryhmille ja perheille mahdollisuutta päiväpurjehduksille perinnepurjeveneillä yhteistyökumppanimme St. Nikolauksen kanssa.

Päiväpurjehdukset perheille

Elokuun alussa on upea mahdollisuus päästä purjehtimaan päiväksi perinnepurjeveneillä lähisaaristossa. Yhteistyökumppanimme St. Nikolauksen miehistön kanssa opimme purjehduksen saloja, saamme toimia yhdessä miehistön kanssa ja nautimme kesäisestä luonnosta. Aalloilla meitä kuljettavat alukset Lotta ja Frida. Päivän aikana pysähdymme saareen syömään omia eväitä. . Lähtö purjehdukselle on Kantvikin Jollasatamasta.

Perheille purjehduspäivät ovat : ma 3.8, ti 4.8., ke 5.8., to 6.8. ja pe 7.8. Lähtö aamulla klo 10, paluu n. klo 16., Ryhmän koko noin 10 osallistujaa per vene. Omat eväät mukaan. Hinta aikuinen 20€ ja lapsi 10€. Alle 3 -vuotiaat maksutta. Lähtö retkelle Kantvikin Jollasatamasta, jonne kuljetaan omilla kyydeillä.

Hakuaika retkelle alkaa 28.5. klo 7.00 ja päättyy 19.7. Paikkapäätökset tehdään viikolla 30 ja tiedot lähetetään sähköpostilla.

Hae purjehduspäivään tästä (lomake aukeaa uuteen ikkunaan)

Varhaiskasvatuksen tietosuojaseloste (aukeaa uuteen ikkunaan)

Lapsia leiripuuhissa.
Iloa ja uusia kavereita leireiltä!
Lapset leiripuuhissa
Käsillä tekemisen iloa