Aikuisten leirit ja retket

Tule mukaan suunnittelemaan toimintaa aikuisille!

Jos sinulla on idea, jota haluaisit kehitellä yhdessä toisten kanssa, ota rohkeasti yhteyttä Ritvaan ja Johannaan niin mietitään, miten suunnitelmista päästään käytäntöön. Teemme mielellämme yhteistyötä monien Kirkkonummella toimivien yhteisöjen kanssa.

Aikuistoiminnan alla järjestetään naisten- ja miesten tapahtumia, erilaisia tempauksia, hyväntekeväisyyttä, leirejä sekä retkiä.

Tyyni kesäaamuinen merenranta, niemi, jossa puita ja kiviä, taustalla usvainen vastarannan metsä.
aikuis- ja lähetystyön sihteeri

Aikuis- ja lähetystyönsihteeri

jumalanpalveluselämä, Kirsikan kehittämishanke vapaapäivät ma ja ti

Pappina saan olla mukana seurakuntalaisten elämässä ensi hetkistä loppuun asti: kastejuhlasta hautaan siunaukseen. Rippikoulutyö on tärkeä osa työtäni. Tällä hetkellä saan olla koordinoimassa seurakunnan olohuonetila Ellenin toimintaa kauppakeskus Kirsikassa.