Aikuisten leirit ja retket

Tule mukaan suunnittelemaan toimintaa aikuisille!

Jos sinulla on idea, jota haluaisit kehitellä yhdessä toisten kanssa, ota rohkeasti yhteyttä Ritva Nurmeen ja Johanna Siltalaan niin mietitään, miten suunnitelmista päästään käytäntöön. Teemme mielellämme yhteistyötä monien Kirkkonummella toimivien yhteisöjen kanssa.

Aikuistoiminnan alla järjestetään naisten ja miesten tapahtumia, erilaisia tempauksia, hyväntekeväisyyttä, leirejä sekä retkiä.

Ethän tule toimintaan, jos sinulla on tarttuvan taudin oireita. Huolehdithan käsihygieniasta. Suosittelemme aikuisille edelleen maskin käyttöä.

Räfsön saaren merimaisemakuva.

MIESTEN KEVÄTRETKI RÄFSÖN SAAREEN LA 28.5.-22

Lähtö:

seurakuntatalon edestä kimppakyydein la 28.5. klo 9.30, paluu klo 17.

Ohjelma:

Ulkoilua, sauna ja makkaranpaistoa. Leirikirkossa ehtoollinen, laulua ja rukousta.

Heikki Rautakorpi alustaa "Vähän on tarpeen – vai onko?",

Paavo Riihitammela näyttää upeita lintukuviaan.

Retken hinta 20 € sis. ateriat, saunan ym.

Ilmoittaudu 22.4.-20.5. tästä linkistä. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tiedustelut: Jaakko Rahja 0400 423871

Jos et pääse osallistumaan retkipäivään, niin ilmoitathan siitä Ritva Nurmelle sähköpostilla ritva.nurmi@evl.fi

Taize risti

VUOROKAUSI KUIN TAIZÉSSA!

Kirkkonummella, Porkkalassa, kauniissa Räfsön saaressa olevassa leirikeskuksessa on mahdollisuus osallistua keskiviikosta  25.5. helatorstaihin 26.5. vuorokauteen, jossa noudatetaan Taizén yhteisön rukoushetkien rytmiä.

Lähtö:  lautalla Motaleffin rannasta (Långholminpolku 24, 02480) 25 5. klo 18 ja paluu samaan paikkaan 26. 5. klo 18.

Vuorokausi kuin Taizessa hinta: Vuorokauden hinta ohjelmineen ja täysihoitoineen (omin lakanoin) 50 € henkilö.

Ilmoittautuminen 20.4.-17.5.-22 tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Mukaan: Sään mukainen vaatetus, sisäkengät, saunavarusteet ja omat lakanat.

Kyytitarve: Jos tarvitset kyytiä, muista ilmoittautumislomakkeessa laittaa rasti ruutuun tämän asian kohdalle.

Autollinen: Jos voit tarjota kyydin Taizé-vuorokauteen osallistujalle, niin muista ilmoittautumislomakkeessa laittaa rasti ruutuun tämän asian kohdalle.

Lisätietoja: Ritva Nurmi puh. 050 306 2727 tai ritva.nurmi@evl.fi

aikuis- ja lähetystyön sihteeri

Aikuis- ja lähetystyönsihteeri

Rippikoulutiimi, papiston esimies.

Pappina saan olla mukana seurakuntalaisten elämässä ensi hetkistä loppuun asti: kastejuhlasta hautaan siunaukseen. Rippikoulutyö on tärkeä osa työtäni. Tällä hetkellä toimin myös papiston esimiehenä.