Räfsön saaren merimaisemakuva.

Tule mukaan suunnittelemaan toimintaa aikuisille!

Jos sinulla on idea, jota haluaisit kehitellä yhdessä toisten kanssa, ota rohkeasti yhteyttä Ritva Nurmeen ja Johanna Siltalaan niin mietitään, miten suunnitelmista päästään käytäntöön. Teemme mielellämme yhteistyötä monien Kirkkonummella toimivien yhteisöjen kanssa.

Aikuistoiminnassa järjestetään mm. tapahtumia, tempauksia, leirejä ja retkiä sekä toteutetaan hyväntekeväisyyttä.

Helmat heiluu gospel-lattarit tanssissa.

Naisten ilta to 6.10.2022 klo 18

Paikka: Masalan kirkko, Tinantie 4, 02430 Masala

Aihe: Iloa ja hyvinvointia elämään ja gospel-lattareita

Tervetuloa kohtaamaan toisia, nauttimaan gospel-lattareista, ruokaisasta suolaisesta piiraasta salaatin kera ja kahvista/teestä leivonnaisen kanssa ja pohtimaan aihetta: Iloa ja hyvinvointia elämään! Gospel-lattareita ohjaa kouluttaja, pastori Virpi Nyman. Hän alustaa myös aiheen: Iloa ja hyvinvointia elämään. Gospel-lattareita varten mukaan rento asu ja jumppatossut/lenkkarit. Ruokailua varten ilmoittautuminen. Ruokailun hinta on 10€, joka sisältää ohjelman ja ruokailun. Muista ilmoittaa erikoisruokavaliosi ilmoittautumisen yhteydessä. Lisätietoja Ritva Nurmi 050 3062727 tai ritva.nurmi@evl.fi.

Ilmoittaudu tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kokonaisvaltainen hyvinvointi sisältää niin henkisen, fyysisen kuin hengellisen hyvinvoinnin. Naistenillassa Masalan kirkossa to 6.10. klo 18 käsitellään niitä kaikkia. Mistä omaan elämään löytää ilon elementtejä, ja millaisten asioiden kautta hyvinvointia voi rakentaa. Fyysistä hyvinvointia illassa toteutetaan gospel-lattareiden kautta. Illassa on tarjolla myös maittavaa iltapalaa. Hengellinen hyvinvointi tulee mukaan niin rukouksen kuin raamatunopetuksen kautta.

Gospel-lattarit™ on Tampereen NNKY:n lisensioima liikuntamuoto, jossa tanssituntiin sisältyy alku- ja loppurukous ja kristillinen lattarimusiikki. Gospel-lattaritunnille osallistuminen ei edellytetä aiempaa tanssitaustaa.

Ohjelma:

Klo 18 Gospel-lattareita, Virpi Nyman

Klo 18.30 Tarjoilu

Klo 19.15 Alustus: Iloa ja hyvinvointia elämään, Virpi Nyman

Keskustelua

Lämpimästi tervetuloa!

aikuis- ja lähetystyön sihteeri

Aikuis- ja lähetystyönsihteeri

Rippikoulutiimi, papiston esimies.

Pappina saan olla mukana seurakuntalaisten elämässä ensi hetkistä loppuun asti: kastejuhlasta hautaan siunaukseen. Rippikoulutyö on tärkeä osa työtäni. Tällä hetkellä toimin myös papiston esimiehenä.