Perhetuvat ovat toimintaa vanhemmille tai hoitajille ja lapsille yhdessä.

Perhetupatoiminta on toistaiseksi tauolla koronavirus-tilanteen vuoksi. Tästä linkistä voit lukea uusimmat tiedot seurakuntien toiminnasta pandemia-aikana.

Perhetuvassa leikitään, liikutaan, tehdään kädentöitä, tavataan muita perheitä, nautitaan eväitä ja viivytään rauhassa. Lapsi- ja perhelähtöisessä hartaushetkessä lauletaan, hiljennytään ja ihmetellään yhdessä. Kerho-ohjaajina lasten ja aikuisten kanssa toimivat lastenohjaajat. Kerhokauden sisältö suunnitellaan yhdessä kerholaisten kanssa.

Perhetupa tarjoaa mahdollisuuden tavata samassa elämäntilanteessa olevia perheitä lähialueelta. Tuvassa aikuiset ja lapset ovat yhdessä koko kerhoajan. Perhetupaan ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla silloin kun itselle parhaiten sopii. Tykkää ja seuraa perhetupien omaa sivua Facebookissa! Pääset @perhetupakirkkonummi-sivulle tästä linkistä.

Kantvikissa, Kantvikin koulu, Toppapolku 2

• Torstaitupa
  • diakoniatyöntekijä tavattavissa
  • puuhaa perheille sisällä ja ulkona
Laajakalliossa
  • Tiistaisin klo 9-13
Veikkolassa
  • Keskiviikkoisin klo 9-12
Masalassa
  • Torstaisin klo 9-12

Ellenissä

• Tiistaisin Perhetupa - Familjestuga yhdessä Kyrkslätt svenska församling kanssa  klo 16.30-19
  • Perjantaisin klo 9-12

Tutustu tiloihin täältä:

Ellen-olohuonetila

Laajakallion kerhotila

Masalan kirkko ja seurakuntakeskus

Veikkolan seurakuntakoti

Varhaiskasvatuksen tietosuojaselosteen voit lukea tästä linkistä

Hymyilevä vauva kurkistaa suuren tunnelipalikan sisältä temppuradalla.
Lapsia ja aikuisia pöydän ääressä värittämässä pääsiäismunakuvia. Lattialla lapsi ja aikuinen leikkimässä.
johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja

Varhaiskasvatuspalvelut