Perhetuvat ovat toimintaa vanhemmille tai hoitajille ja lapsille yhdessä.

Perhetupatoiminta on siirtynyt verkkoon koronavirus-tilanteen vuoksi. Tästä linkistä voit lukea uusimmat tiedot seurakuntien toiminnasta pandemia-aikana.

Perhetuvassa leikitään, liikutaan, tehdään kädentöitä, tavataan muita perheitä, nautitaan eväitä ja viivytään rauhassa. Lapsi- ja perhelähtöisessä hartaushetkessä lauletaan, hiljennytään ja ihmetellään yhdessä. Kerho-ohjaajina lasten ja aikuisten kanssa toimivat lastenohjaajat. Kerhokauden sisältö suunnitellaan yhdessä kerholaisten kanssa.

Perhetupa tarjoaa mahdollisuuden tavata samassa elämäntilanteessa olevia perheitä lähialueelta. Tuvassa aikuiset ja lapset ovat yhdessä koko kerhoajan. Perhetupaan ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla silloin kun itselle parhaiten sopii.

Seuraa perhetupien omaa sivua Facebookissa! (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Tutustu tiloihin (linkit aukeavat uuteen ikkunaan):

Ellen-olohuone

Laajakallion kerhotila

Masalan kirkko ja seurakuntakeskus

Veikkolan seurakuntakoti

Varhaiskasvatuksen tietosuojaseloste (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Hymyilevä vauva kurkistaa suuren tunnelipalikan sisältä temppuradalla.
Lapsia ja aikuisia pöydän ääressä värittämässä pääsiäismunakuvia. Lattialla lapsi ja aikuinen leikkimässä.
johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja

Varhaiskasvatuspalvelut