Sukella pintaa syvämmälle

Seurakunnan artikkelien avulla pääset tutustumaan ajankohtaisiin ilmiöihin tai uskon peruskäsitteisiin monipuolisesti.


Kirkkotekstiilit - kun vaate kertoo evankeliumista

Julkaistu 22.8.2019

Kun seuraavan kerran astelet Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkkoon messuun, niin käytä hetki ajastasi kirkkotekstiileille. Lue lisää»


Hyvä ero

Julkaistu 15.1.2019

Onko hyvää eroa olemassakaan? Voiko erosta seurata jotakin hyvää? Jos parisuhde on ollut kovin riitaisa, niin hyvä ero on sellainen, jossa riidat loppuvat. Tai ne ainakin ratkaisevasti vähenevät. Huono ero on sellainen, jossa erotaan, mutta riidat jatkuvat ja lapset joutuvat riitojen välikappaleiksi. Lue lisää »


Erityisnuorisotyö, erkka, erityisen rakas

Julkaistu 18.5.2018

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, myös työmuodolla. Eräs kollega kuvasi, että erkkarilla on erityisesti aikaa just niille, joilla on jotain liikaa tai liian vähän - oli se sitten liikaa murheita, päihteitä tai muita haasteita. Toisaalta liian vähän kavereita, rahaa, tukea ja turvaa. Lue lisää »


Yhteisvastuu torjuu nälkää vuonna 2018

Julkaistu 21.3.2018

Valtakunnallinen yhteisvastuukeräys on käynnissä. Tämän vuoden keräys torjuu nälkää Suomessa ja maailman kriisialueilla. Suomessa on liki puoli miljoonaa ihmistä, joiden tulot eivät riitä kohtuulliseen vähimmäiskulutukseen. Apua haetaan leipäjonoista ja kirkon diakoniasta. Lue lisää »