Nuorisokuoro Merituuli

Nuorisokuoro Merituuli on Kirkkonummen suomala.isen seurakunnan nuorisokuoro.

Kuoron uusi johtaja on musiikinopettaja, kuoronjohtaja Tuuli Lehtomäki, sähköpostiosoite:  lehtomaki.tuuli@gmail.com

Merituuli on nyt tauolla kokoontumisrajoitusten vuoksi. Kuoro aloittaa heti kautensa kun se on luvallista ja turvallista.

Uusimman Koronaan liittyvän tiedon voit lukea koronainfosivulta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Merituulen esiintymiset ovat pääasiassa Kirkkonummella, mutta konserttimatkoja on tehty Viroon, Tanskaan, Puolaan, Saksaan, Italiaan ja USA:han. Upeasti toteutuneet kuoromatkat ovat aina olleet tärkeä osa Merituulen toimintaa.

Kesällä 2015 Merituuli osallistui Alta Pusterian kuorofestivaalille Pohjois-Italiassa. Kesällä 2017 Merituuli osallistui Tampereen Sävelen kuorokatselmukseen.

Merituuli-kuorossa lauletaan klassista nuorisokuoromusiikkia, nuorten hengellisiä lauluja, muita nuorten lauluja sekä esim. kansanlauluja Suomesta ja muista maista.

Merituulessa nuori saa kivan harrastuksen ja paljon uusia kavereita. Leirien ja matkojen yhteydessä opitaan tuntemaan toisia paremmin. Kuoronjohtajan ohjauksessa kuorolainen saa itselleen arvokasta oppia musiikista, laulamisesta ja äänenmuodostuksesta. Moni kuorolainen on perustellut kuoroharrastustaan sanomalla, että on kivaa tehdä yhdessä jotakin niin suurta ja hienoa.

Yksin harva meistä pystyy saamaan aikaan suuria musiikin saralla, mutta yhdessä toisten kanssa kuorossa voi kokea mahtavia onnistumisen hetkiä.

Nuorisokuoro Merituuli on myös FacebookissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, käy tykkäämässä.

Nuorisokuoro Merituuli kesällä 2017