Nuorisokuoro Merituuli

Nuorisokuoro Merituuli on Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan nuorisokuoro.

Kuoroa johtaa musiikinopettaja, kuoronjohtaja Tuuli Lehtomäki.

Nuorisokuoro Merituuli etsii uusia laulajia! Merituuleen voivat pyrkiä kaikki tänä vuonna vähintään 11 vuotta täyttävät nuoret. Kuoro harjoittelee tiistaisin klo 16.15-17.45 Kirkkonummen kirkossa.

Pääsykokeet pidetään ti 24.8. klo 16-18 Kirkkonummen kirkossa. Ilmoittaudu pääsykokeisiin sähköpostitse kuoronjohtaja Tuulille osoitteeseen lehtomaki.tuuli@gmail.comLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja sovi tarkempi kellonaika. Pääsykokeissa testataan musikaalisuutta ja "korvan" tarkkuutta. Harjoittele pääsykokeeseen oma vapaavalintainen laulu.

Syyskausi alkaa ti 31.8.

Tule rohkeasti mukaan!

Ethän tule toimintaan, jos sinulla on tarttuvan taudin oireita. Huolehdithan käsihygieniasta. Suosittelemme aikuisille edelleen maskin käyttöä. 

Merituulen esiintymiset ovat pääasiassa Kirkkonummella, mutta konserttimatkoja on tehty Viroon, Tanskaan, Puolaan, Saksaan, Italiaan ja USA:han. Upeasti toteutuneet kuoromatkat ovat aina olleet tärkeä osa Merituulen toimintaa.

Kesällä 2015 Merituuli osallistui Alta Pusterian kuorofestivaalille Pohjois-Italiassa. Kesällä 2017 Merituuli osallistui Tampereen Sävelen kuorokatselmukseen. 

Merituuli-kuorossa lauletaan klassista nuorisokuoromusiikkia, nuorten hengellisiä lauluja, muita nuorten lauluja sekä esim. kansanlauluja Suomesta ja muista maista. 

Merituulessa nuori saa kivan harrastuksen ja paljon uusia kavereita. Leirien ja matkojen yhteydessä opitaan tuntemaan toisia paremmin. Kuoronjohtajan ohjauksessa kuorolainen saa itselleen arvokasta oppia musiikista, laulamisesta ja äänenmuodostuksesta. Moni kuorolainen on perustellut kuoroharrastustaan sanomalla, että on kivaa tehdä yhdessä jotakin niin suurta ja hienoa.

Yksin harva meistä pystyy saamaan aikaan suuria musiikin saralla, mutta yhdessä toisten kanssa kuorossa voi kokea mahtavia onnistumisen hetkiä.

 

Nuorisokuoro Merituuli on myös FacebookissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, käy tykkäämässä.