Nuorisokuoro Merituuli

Nuorisokuoro Merituuli on Kirkkonummen suomala.isen seurakunnan nuorisokuoro.

Nuorisokuoro Merituuli etsii uusia laulajia!

Merituuleen voivat pyrkiä kaikki tänä vuonna vähintään 11 vuotta täyttävät nuoret.

Koelaulut pidetään ti 1.9. klo 16-18 välillä Kirkkonummen kirkossa. Ilmoittaudu koelauluun sähköpostitse kuoronjohtaja Tuulille osoitteeseen lehtomaki.tuuli@gmail.com ja sovi tarkempi kellonaika. Pääsykokeissa testataan musikaalisuutta ja "korvan" tarkkuutta. Harjoittele pääsykokeeseen oma vapaavalintainen laulu.

Syyskausi alkaa tiistaina 8.9.  klo 16.15-17.45 Kirkkonummen kirkossa. Tulethan kokoontumisiin oireettomana ja kädet pestyinä. Noudatamme turvavälejä. Koronan vuoksi ei ole yhteistä välipalatarjoilua.

Kuoron uusi johtaja on musiikinopettaja, kuoronjohtaja Tuuli Lehtomäki, sähköpostiosoite:  tuuli@gmail.com

Uusimman Koronaan liittyvän tiedon voit lukea koronainfosivulta.

Merituulen esiintymiset ovat pääasiassa Kirkkonummella, mutta konserttimatkoja on tehty Viroon, Tanskaan, Puolaan, Saksaan, Italiaan ja USA:han. Upeasti toteutuneet kuoromatkat ovat aina olleet tärkeä osa Merituulen toimintaa.

Kesällä 2015 Merituuli osallistui Alta Pusterian kuorofestivaalille Pohjois-Italiassa. Kesällä 2017 Merituuli osallistui Tampereen Sävelen kuorokatselmukseen.

Merituuli-kuorossa lauletaan klassista nuorisokuoromusiikkia, nuorten hengellisiä lauluja, muita nuorten lauluja sekä esim. kansanlauluja Suomesta ja muista maista.

Merituulessa nuori saa kivan harrastuksen ja paljon uusia kavereita. Leirien ja matkojen yhteydessä opitaan tuntemaan toisia paremmin. Kuoronjohtajan ohjauksessa kuorolainen saa itselleen arvokasta oppia musiikista, laulamisesta ja äänenmuodostuksesta. Moni kuorolainen on perustellut kuoroharrastustaan sanomalla, että on kivaa tehdä yhdessä jotakin niin suurta ja hienoa.

Yksin harva meistä pystyy saamaan aikaan suuria musiikin saralla, mutta yhdessä toisten kanssa kuorossa voi kokea mahtavia onnistumisen hetkiä.

Nuorisokuoro Merituuli on myös Facebookissa, käy tykkäämässä.

Nuorisokuoro Merituuli kesällä 2017