Hei rippikoululainen! 

Tervetuloa yhteiselle rippikoulumatkalle – kiva kun olet mukana!  

Sinun rippikouluryhmäsi on hiihtolomarippikoulu Siilinjärvellä 17.–23.2.2024. Ohjaajina rippikoulussasi toimivat johtava nuorisotyönohjaaja Katri Söderling, pastori Jussi Ikkala ja kausityöntekijä Ilkka Vuori. Ryhmänohjaajina on rippikoulun ja seurakunnan isoskoulutuksen käyneitä nuoria. 

Olet saanut tämän sivuston tiedot sähköpostitse 30.11.2023

 

Rippikoulu on kokonaisuus, johon sisältyy ennakkotapaamisia, kohti leiriä -päivä ja perhepäivä, leirijakso ja tapaamisia keväällä. Kaikki tapaamiset ovat osa rippikoulun opetusta ja läsnäolo tapaamisissa on tärkeää. Mikäli et pääse mukaan johonkin tapaamiseen, ole etukäteen yhteydessä Katriin tai Jussiin, ja sovimme kanssasi poissaolon korvaamisesta.  

 

Kokoontumiset, joihin osallistut rippikouluryhmäsi kanssa: 

 

  1. Tapaat ripariryhmäsi ensimmäistä kertaa lauantaina 16.12.2023 klo 10–12 seurakunnan tilassa Ellenissä, kauppakeskus Kirsikassa (Saloviuksentie 3). Saat infoa tulevasta ja riparipassin, johon keräät merkintöjä rippikoulun aikana.  

  2. Rippikoulun aloitustapahtuma lauantaina 27.1.2024. klo 16 keskustan Pyhän Mikaelin kirkossa (Tallinmäki 1). Tilaisuuden kesto on noin tunti. 

  3. Kohti leiriä -päivä ja perhepäivä sunnuntaina 4.2.2024 klo 12–18 Masalan kirkossa (Tinantie 4). Nuoret tulevat tapaamiseen klo 12 alkaen ja huoltajia kutsumme tapaamiseen vasta klo 15.30–18.00. Osallistumme klo 17 alkaen yhdessä messuun. Päivän aikana keskustelemme tärkeistä rippikouluun ja leirijaksoon liittyvistä asioista. Ainakin yhden huoltajasi on hyvä olla paikalla itsesi lisäksi. Päivän aikana nuorille tarjotaan lounas ja välipala. 

  4. Leirijakso 17.–23.2.2024. Saat tarkempaa tietoa mm. mukaan pakattavista tavaroista myöhemmin.  

  5. Yhteinen iltapäivä maaliskuussa lauantaina 16.3. klo13-16 Masalan kirkolla (Tinantie 4). Kuulet nuorten mahdollisuuksista vaikuttaa seurakunnassa ja kirkossa. Päivän aikana on tarjolla välipala.  

  6. Konserttipäivä perjantaina 19.4.2024 klo 17.30 keskustan Pyhän Mikaelin kirkossa.  

  7. Omatoiminen jumalanpalveluskäynti talven / kevään aikana yhteisten tapaamisten lisäksi. Aika- ja paikkatiedot jumalanpalveluksista löytyvät seurakuntamme verkkosivuilta.  

  8. Konfirmaatioharjoitus ja -valokuvaus torstaina 2.5.2024 klo 17.30–19.30 Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkossa.  

  9. Konfirmaatiojuhla lauantaina 4.5.2024 klo 13 Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkossa. Nuoret saapuvat kirkkoon viimeistään klo 12.30. Konfirmaatio ja rippikoulutodistusten jako kirkolla päättyy klo 14.15 mennessä. 

 

Allergiat ja ruokavaliot: 

Tilaamme rippikoulussa tarjottavat välipalat ja ruoat rippikouluilmoittautumisessa annettujen tietojen mukaan. Mikäli tietoihin on tullut jotain muutoksia, ole välittömästi yhteydessä tästä ohjaajiin.  

Tiedottaminen:  

Kaikki rippikouluinfot lähetetään sähköpostitse nuorelle ja huoltajalle. Lisäksi löydät leiriin liittyvät tärkeät tiedot sekä yleistä tietoa rippikoulusta seurakuntamme verkkosivuilta https://www.kirkkonummenseurakunnat.fi/tule-mukaan/nuorille/rippikoulu/rippikoulu-2024Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Maksujärjestely: 

Rippikoulumaksusta on mahdollisuus anoa perheen taloudellisen tilanteen vuoksi maksu-järjestelyä. Mikäli rippikoulumaksusta olisi tarve keskustella, niin ole yhteydessä johtavaan diakoniatyöntekijään Irja Tammeen (irja.tamm@evl.fi). Tietoa maksujärjestelystä ja täytettävä maksujärjestelyanomus löytyvät yllä mainitulta rippikoulun verkkosivulta. Huomioithan, että maksujärjestelyanomus tulisi tehdä hiihtolomarippikoulun osalta tammikuun loppuun 2024 mennessä. 

 

Ole rohkeasti yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää rippikoulusta. Nähdään! 

Rippikouluterveisin  

Katri, Jussi ja Ilkka